header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de markt voor pulsoximetriesystemen, groeikansen, toekomstige vraag en updates van toonaangevende spelers door voorspelling tot 2032

Jan 30, 2024 5:00 PM ET

MRFR_Logo

Pulse Oximeter Systems Market Research Report Information Per Product (Apparatuur, Sensoren, Herbruikbare sensoren en Wegwerpsensoren), Per Type (Draagbare pulsoximeters, Handheld pulsoximeters, Vingertop pulsoximeters, Draagbare pulsoximeters en Bedzijde/Tafelmodel pulsoximeters), Per technologie (conventionele apparaten en aangesloten apparaten), Per leeftijdsgroep (volwassenen, kinderen en zuigelingen/kinderen), Per eindgebruiker (ziekenhuizen, thuiszorginstellingen, thuisgebruik op recept, thuisgebruik zonder recept en ambulante zorginstellingen) en Per regio

De markt voor pulsoximetriesystemen heeft een aanzienlijke groei en evolutie doorgemaakt, gedreven door verschillende factoren waaronder technologische vooruitgang, een toenemend bewustzijn over gezondheidszorg en de nadruk die de COVID-19 pandemie legt op het monitoren van zuurstofsaturatieniveaus.

De markt voor pulsoximetriesystemen zal naar verwachting groeien van USD 1,5 miljard in 2023 tot USD 2,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Pulsoximeters zijn niet-invasieve medische apparaten die worden gebruikt om het zuurstofsaturatieniveau in het bloed van een persoon te meten en veranderingen in het bloedvolume in de huid te controleren, wat een cruciaal inzicht geeft in de gezondheid van de luchtwegen. Deze apparaten zijn onmisbaar geworden in zowel klinische omgevingen als thuiszorgomgevingen.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16067

Segmentanalyse:

De wereldwijde markt voor pulsoximetriesystemen is gesegmenteerd op basis van product, type, technologie, leeftijdsgroep en eindgebruiker.

Op basis van product is de markt gesegmenteerd in apparatuur en sensoren. Het segment apparatuur heeft het grootste marktaandeel in 2022. Omdat meer mensen apparaten voor bloedzuurstofmeting gebruiken.

Op basis van type is de wereldwijde markt voor pulsoximetersystemen gesegmenteerd in draagbare pulsoximeters en tafelmodel pulsoximeters. Het segment van de draagbare pulsoximeters zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Draagbare pulsoximeters worden namelijk steeds populairder.

Op basis van technologie is de markt onderverdeeld in conventionele apparaten en verbonden apparaten. Het segment conventionele apparaten zou het grootste marktaandeel hebben in 2022, vanwege het toenemende gebruik van draadmeetapparatuur en de behoefte van ziekenhuizen om patiënten continu te monitoren.

Op basis van leeftijdsgroep is de markt onderverdeeld in Volwassen en Pediatrisch. Het segment volwassenen heeft het grootste marktaandeel in 2022. Omdat chronische ademhalingsaandoeningen zoals COPD en astma steeds vaker voorkomen bij volwassenen.

Op basis van eindgebruiker is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen, thuiszorg en ambulante zorg. Het segment ziekenhuizen heeft het grootste marktaandeel in 2022, omdat er een groeiende behoefte is aan continue bewaking van patiënten als gevolg van ziekenhuisopnames.

Analyse van de concurrentie

Grote spelers op de markt voor Pulse Oximeter Systems-apparaten, waaronder Medtronic plc (Ierland), Masimo Corporation (VS), Koninklijke Philips N.V. (Nederland), Nonin Medical Inc. (VS), Nihon Kohden Corporation (Japan), GE Healthcare (VS) en anderen, ontplooien onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten in een poging om de vraag op de markt te stimuleren.

Regionale analyse

Noord-Amerika is de leidende markt voor pulsoximetriesystemen, voornamelijk gedreven door de aanwezigheid van geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur, hoge uitgaven voor gezondheidszorg en een aanzienlijke prevalentie van chronische ademhalingsziekten zoals COPD. Bovendien wordt er in deze regio veel geïnvesteerd in O&O-activiteiten en technologische innovaties, wat de groei van de markt bevordert.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Pulse Oximeter Systems Devices:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/pulse-oximeter-systems-devices-market-16067

In Europa groeit de markt voor pulsoximetriesystemen gestaag als gevolg van een toenemend gezondheidsbewustzijn, een groeiende geriatrische bevolking en overheidsinitiatieven ter bevordering van preventieve gezondheidsmaatregelen. Strenge regelgevende normen garanderen de veiligheid en doeltreffendheid van apparaten, wat de expansie van de markt ondersteunt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Azië-Pacific ontpopt zich als een snelgroeiende markt die wordt aangedreven door de uitbreiding van de infrastructuur voor gezondheidszorg, het groeiende besteedbare inkomen en de toenemende bewustwording met betrekking tot apparaten voor het monitoren van de gezondheidszorg. Bovendien versterkt de prevalentie van ademhalingsaandoeningen en hart- en vaatziekten in landen als India en China de vraag op de markt, wat fabrikanten aanmoedigt om hun aanwezigheid in de regio uit te breiden.

Farmaceutische gelatinemarkt: per bron (varkens- en runderhuid, dierlijke botten en andere), functie (stabilisator, verdikkingsmiddel, geleermiddel en andere), toepassing (harde capsules, zachte capsules, micro-inkapseling, coating voor tabletten, resorbeerbare hemostaten en andere), type (type A, type B) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2030

Urgent Care Apps Market Research Report by Type (Emergency care triage apps, In-hospital communication & collaboration apps, and Post-hospital apps), Clinical Area (Trauma, Stroke, Cardiac conditions, and Others), and Region (America, Europe, APAC, RoW)-Global Forecast to 2032

OnderzoeksrapportMobiele Radiografiesystemen Markt, per Type (In-Line, Batterijgevoed), Beeldvorming (Film, Computerradiografie, Direct Digitaal), Toepassing (Orthopedische Beeldvorming, Borstbeeldvorming, Tandheelkundige Beeldvorming), Eindgebruiker en Regio – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Pulse Oximeter Systems Devices Market,Pulse Oximeter Systems Devices Market Size,Pulse Oximeter Systems Devices Market Share,Pulse Oximeter Systems Devices Market Growth,Pulse Oximeter Systems Devices Market Analysis