header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor perifere geleidingsdraadapparaten zal naar verwachting 5,80% CAGR bedragen en zal tegen 2032 USD 2,2 miljard waard zijn.

Jan 30, 2024 4:17 PM ET

Onderzoeksrapport perifere voerdraden: Informatie per materiaal (roestvrij staal, nitinol en hybride), per toepassing (diagnostische geleidingsdraden en interventionele geleidingsdraden) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Er wordt verwacht dat de markt voor perifere voerdraden tegen 2032 USD 2,2 miljard zal bedragen met een CAGR van 5,80% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032. De wereldwijde markt is getuige van een robuuste groei, gedreven door vooruitgang in minimaal invasieve procedures en een toenemende prevalentie van perifere vaatziekten. Perifere voerdraden spelen een cruciale rol bij het navigeren door complexe vasculatuur tijdens procedures zoals angioplastiek en het plaatsen van stents, wat bijdraagt aan de uitbreiding van interventionele cardiologie en vaatchirurgie.

De markt wordt gekenmerkt door een toename in de vraag naar innovatieve voerdraadtechnologieën, zoals hydrofiele coatings en legeringen met vormgeheugen, die de manoeuvreerbaarheid en flexibiliteit tijdens procedures verbeteren. De toenemende vergrijzing van de bevolking en de toename van diabetes en obesitas zijn belangrijke factoren die de vraag naar perifere voerdraden wereldwijd stimuleren.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16115

Analyse van de concurrentie

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor perifere geleidingsdraadapparaten: Abbott Vascular, Boston Scientific Corporation, CONMED Corporation, Cardinal Health Inc., Stryker Corporation, Medtronic PLC, B. Braun Melsungen AG, Cook Medical LLC, Terumo Corporation en Asahi Intecc Co. Ltd

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor perifere geleidingsdraadapparaten is onderverdeeld in materiaal en toepassing.

Op basis van materiaal is de markt onderverdeeld in roestvrij staal, nitinol en hybride. Het segment roestvrij staal zou het grootste marktaandeel hebben in 2022, omdat het antibacteriële eigenschappen heeft en niet-magnetisch, niet-vlekkend en corrosiebestendig is.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor perifere geleidingsdraden onderverdeeld in diagnostische geleidingsdraden en interventionele geleidingsdraden. De diagnostische voerdraden zullen naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Dit komt doordat ze medische hulpmiddelen geleiden tijdens diagnostische procedures zoals angiografie of vasculaire beeldvorming.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt vanwege de hoge uitgaven voor gezondheidszorg, een goed ontwikkelde infrastructuur voor gezondheidszorg en een aanzienlijk aantal patiënten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over perifere geleidingsdraadapparaten: https://www.marketresearchfuture.com/reports/peripheral-guidewires-devices-market-16115

In Europa dragen de toenemende bewustwording en toepassing van minimaal invasieve technieken bij aan de expansie van de markt.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door, gestimuleerd door betere gezondheidszorgfaciliteiten en een groeiende patiëntenpopulatie.

Opkomende economieën in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten dragen ook bij aan de groei van de markt, omdat zij zich richten op het verbeteren van de gezondheidszorg. De belangrijkste spelers op de markt voor perifere geleidingsdraadapparaten houden zich bezig met productontwikkeling en strategische samenwerkingen om hun aanwezigheid op de markt te versterken.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Cerebral Oximetry Monitoring Market Research Report – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor laboratoriuminformatica – Marktvoorspelling tot 2032

Orthokeratologie Marktonderzoeksrapport – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor gezondheid van moeders – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Peripheral Guidewires Devices Market,Peripheral Guidewires Devices Market Size,Peripheral Guidewires Devices Market Share,Peripheral Guidewires Devices Market Trends,Peripheral Guidewires Devices Market Growth,Peripheral Guidewires Devices Market Overview,Peripheral Guidewires Devices Market outlook,Peripheral Guidewires Devices Market Research,Peripheral Guidewires Devices Market Report,Peripheral Guidewires Devices Market Analysis