header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor PTA ballonkatheters is naar verwachting goed voor 7,50% CAGR en zal in 2032 USD 3,7 miljard bedragen.

Jan 30, 2024 6:00 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor PTA ballonkatheters: Informatie per materiaaltype (polyurethaan en nylon), per toepassing (coronaire hartziekte en perifere vaatziekte), per eindgebruiker (ziekenhuizen of klinieken, ambulante chirurgiecentra en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor PTA ballonkatheters naar verwachting tussen 2023 en 2032 een CAGR van 7,50% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 3,7 miljard vertegenwoordigen.

Percutane transluminale angioplastiek (PTA) is een minimaal invasieve procedure die wordt gebruikt om arteriële stenose of occlusies te behandelen. PTA ballonkatheters, een essentieel onderdeel van deze procedure, zijn ontworpen om vernauwde of geblokkeerde bloedvaten te verwijden, de bloedstroom te herstellen en ernstige complicaties te voorkomen. De wereldwijde markt voor PTA ballonkatheters maakt een gestage groei door, gestimuleerd door de toenemende prevalentie van hart- en vaatziekten en een groeiende vergrijzende bevolking.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16131

Segmentatie

De wereldwijde markt voor PTA ballonkatheters is gesegmenteerd op basis van materiaal, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het materiaaltype is de markt gesegmenteerd in polyurethaan en nylon. Het nylon segment wordt toegeschreven aan het grootste marktaandeel in 2022 vanwege het feit dat nylon zachter is en eenvoudiger te verwijderen in de introducerschede of geleidingskatheter.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor PTA ballonkatheters verdeeld in coronaire hartziekten en perifere vaatziekten. Het segment perifere vaatziekten zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Een van de belangrijkste oorzaken van perifere vaataandoeningen is de snelle toename van de vergrijzing.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde markt voor PTA ballonkatheters gesegmenteerd in ziekenhuizen of klinieken, ambulante chirurgiecentra en andere. Het segment ziekenhuizen zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022 als gevolg van het groeiende aantal patiënten en de groeiende wens naar effectievere operaties.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Medtronic plc Terumo Corporation, Cardinal Health, Boston Scientific Corporation, Natec, Medical, AndraTec Cook Medical, Biotroni Abbot Koninklijke, Philips Braun, Melsungen, Becton, Cardionovum GmbH.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor PTA ballonkatheters is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor PTA ballonkatheters bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor PTA ballonkatheters in Azië-Pacific is verdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor PTA ballonkatheters bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor PTA ballonkatheters werd behouden door de Noord-Amerikaanse regio. Het marktaandeel van ballonhulpmiddelen werd gedomineerd door Noord-Amerika. Een stevige infrastructuur in de gezondheidszorg, de nadruk op de ontwikkeling van nieuwe apparatuur en een betere diagnostiek voor patiënten dragen allemaal bij aan de expansie van deze regio. De markt in dit gebied profiteert van een groeiende oudere bevolking en hogere kosten voor de gezondheidszorg als gevolg van de hoge frequentie van hart- en vaatziekten en de toenemende behoefte aan minder invasieve chirurgische ingrepen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over PTA ballonkatheters apparaten: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/pta-balloon-catheters-devices-market-16131

Bovendien is de Europese markt in de prognoseperiode blijven groeien. De vraag naar PTA ballonkatheters wordt gestimuleerd door De Europese markt wordt gestimuleerd door een aantal high-tech producten die door de belangrijkste fabrikanten worden geïntroduceerd, overheidsinspanningen en de toenemende prevalentie van diabetes. De vergrijzing van de wereldbevolking en het stijgende niveau van het besteedbaar inkomen worden ook toegeschreven aan de groei van de markt.

Dit komt doordat de prevalentie van cardiovasculaire aandoeningen toeneemt en ook de kosten voor de gezondheidszorg stijgen. Daarnaast zal de toenemende vergrijzing in landen, samen met stijgende besteedbare inkomens, helpen om de marktexpansie in deze regio te stimuleren. De markt in dit gebied zal groeien als gevolg van de toename van medisch toerisme in een aantal ontwikkelingslanden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Urine-incontinentie Market Research Report Information Per Type (aandrangincontinentie, stressincontinentie, overloopincontinentie, functionele incontinentie), per apparaat (elektrische stimulatieapparaten, Foley-katheters, antibacteriële Foley-katheters, urethrale vulmiddelen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Analyse van hetmarktaandeel en de trends vanmicrofluïdische apparaten per sector (In-vitro diagnostiek, farmaceutica (chips voor laboratoriumanalyses, nauwkeurige doseerapparaten en microreactoren voor geneesmiddelsynthese), medische apparaten (micropompen en doseersystemen, inhalatoren, micronaalden en andere) en andere)), materiaal (polymeer, glas, silicium en andere), toepassing (farmaceutisch en biowetenschappelijk onderzoek, klinische en veterinaire diagnostiek, point-of-care-diagnostiek, analytische apparaten, medicijnafgifte, milieu en industrie en andere).

Micro Guide Catheters Market Research Report Information Per Type (Micro Guide Catheters, Over the Wire Micro Guide Catheters), Per Toepassing (Neurovasculair, Urologie, Cardiovasculair, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport informatie over demarkt voor Intracraniële drukbewaking, per interventieroute (intraventriculaire en epidurale sensor), per techniek (invasief en niet-invasief), per toepassing (traumatisch hersenletsel en subarachnoïdale bloeding), per (intraventriculaire katheter en epidurale sensoren), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en traumacentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overvruchtbaarheidsdiensten: Informatie per onderliggende oorzaak (mannelijke en vrouwelijke onvruchtbaarheid), per behandelingstype (ART en medicijnen tegen onvruchtbaarheid) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  PTA Balloon Catheters Devices Market,PTA Balloon Catheters Devices Market Size,PTA Balloon Catheters Devices Market Share,PTA Balloon Catheters Devices Market Trends