header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geüpcyclede ingrediënten zal groeien met een CAGR van 5,9% tegen 2030

Jan 30, 2024 9:00 PM ET

Marktoverzicht

De markt voor gerecyclede ingrediënten zal naar verwachting USD 258,30 miljoen bedragen in 2021. De markt voor geüpcyclede ingrediënten zal naar verwachting stijgen van 273,53 miljoen USD in 2022 tot 402,63 miljoen USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,9%. Er wordt verwacht dat de markt voor gerecyclede ingrediënten tijdens de prognoseperiode aanzienlijk zal stijgen als gevolg van factoren zoals de groeiende vraag van consumenten naar natuurlijke en biologische producten, een groter bewustzijn van de noodzaak om voedselverspilling tegen te gaan en de milieu-impact van voedselproductie.

Het groeiende bewustzijn van de vermindering van voedselverspilling en de effecten van voedselproductie op het milieu. Voedselverlies of -verspilling zou goed zijn voor bijna een derde van al het voedsel dat jaarlijks wordt geproduceerd, waardoor het wereldwijd een groot probleem is. Dit heeft een grote negatieve invloed op het milieu omdat het de uitstoot van broeikasgassen, ontbossing en de uitputting van natuurlijke hulpbronnen zoals land en water verhoogt.

Drivers van de markt voor geüpcyclede ingrediënten

De markt voor gerecyclede ingrediënten wordt gedreven door de groeiende wereldwijde toewijding aan initiatieven voor een duurzame en circulaire economie en het toegenomen wereldwijde bewustzijn van deze praktijken. Er is meer vraag naar producten die gerecyclede componenten gebruiken die gemaakt zijn van voedselbijproducten en overtollige materialen naarmate consumenten zich bewuster worden van de effecten die hun aankopen hebben op het milieu en voedselverspilling. Een andere motivatie achter de markt voor gerecyclede ingrediënten is het streven om de milieu-impact van voedselproductie te verminderen en te helpen bij het creëren van een voedselsysteem dat efficiënter met hulpbronnen omgaat en duurzamer is. De creatieve oplossingen van voedselproducenten en -fabrikanten, samen met overheidssteun en stimuleringsmaatregelen voor upcyclingprojecten, stimuleren de expansie van de markt en bieden voordelen voor het milieu en de economie.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11489

Upcycling is het proces van hergebruik van voedselresten en afval om nieuwe consumptiegoederen te maken. Zo kan bijvoorbeeld sappulp die anders weggegooid zou worden, gerecycled worden en gebruikt worden als natuurlijke voedingskleurstof of verwerkt worden in vezelrijke voedingsmiddelen zoals crackers. Een ander voorbeeld is het gebruik van restjes fruit en groenten om voedzame soepen of bouillons te maken. Naarmate meer mensen en bedrijven zich bewust worden van de voordelen van het verminderen van voedselverspilling, groeit de markt voor gerecycled voedsel.

Bovendien hebben voedselverspillingsbedrijven zoals Imperfect Foods en Misfits Market onlangs veel aandacht getrokken door klanten te voorzien van goedkoop “lelijk” fruit. Om de markt voor gerecyclede voedingsmiddelen te laten groeien, moet er meer begrip komen voor de vermindering van voedselverspilling en de effecten van voedselproductie op het milieu. Dit houdt in dat duurzame productiemethoden in de voedselindustrie moeten worden aangemoedigd en dat klanten moeten worden geïnformeerd over het belang van het minimaliseren van voedselverspilling.

Segmentatie

Op basis van het soort component is de markt voor geüpcyclede ingrediënten onderverdeeld in segmenten: geüpcycled zetmeel, geüpcyclede voedingsvezels, geüpcyclede ethanol, geüpcycled meel, geüpcyclede vitaminen, geüpcyclede elektrolyten, geüpcyclede antioxidanten en geüpcyclede mineralen. In 2021 was de sector met het grootste aandeel gerecycled zetmeel.

Bronsegmentatie van de markt voor geüpcyclede ingrediënten bestaat uit plantaardige, dierlijke en andere bronnen. In 2021 heeft de categorie op plantaardige basis een groter marktaandeel van 75,98%.

De wereldwijde markt voor gerecyclede ingrediënten is onderverdeeld in vier categorieën op basis van het eindproduct: voedingsmiddelen en dranken, persoonlijke verzorging & cosmetica, nutraceuticals, en huisdier- en diervoeder. In 2021 was Food & Beverages goed voor het grootste segmentaandeel met 65,24%.

Regionale analyse

De markt is in het onderzoek onderverdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor gerecyclede ingrediënten in Noord-Amerika, waarvan wordt voorspeld dat deze in 2021 met 5,43% CAGR zal groeien als gevolg van het verlangen van de consument naar milieuvriendelijke en duurzame goederen, heeft het grootste marktaandeel in de regio ($ 135 miljoen). De gevestigde voedselsector in dit land en het grote milieubewustzijn hebben de vraag naar hergebruikte voedingsmiddelen doen toenemen. Daarnaast wordt verwacht dat de markt in Noord-Amerika zich zal ontwikkelen door het toenemende gebruik van upcycling in verschillende industrieën, zoals persoonlijke verzorging, cosmetica en levensmiddelen. Bovendien had de markt voor gerecyclede ingrediënten in de Verenigde Staten het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada de snelste groei kende in het Noord-Amerikaanse gebied.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor gerecyclede ingrediënten zijn

Stijgen

ReGrained

Komeet Bio

Outcast

Netzro

Kaffe Bueno

SunOpta

Greentech

Amerikaanse rivier AG

Beperkingen en uitdagingen

De markt voor geüpcyclede ingrediënten heeft te maken met bepaalde beperkingen en uitdagingen, die voornamelijk voortkomen uit de behoefte aan wijdverspreide consumenteneducatie en -acceptatie. Een gebrek aan bewustzijn over de voordelen van geüpcyclede ingrediënten, in combinatie met mogelijke scepsis over hun smaak of voedingswaarde, vormt een belangrijke hindernis voor de groei van de markt. Daarnaast kunnen er logistieke uitdagingen zijn bij de inkoop en verwerking van geüpcyclede materialen, evenals zorgen over de consistentie en kwaliteit van deze ingrediënten. Regelgevende kaders en normen voor geüpcyclede producten kunnen ook in ontwikkeling zijn, waardoor bedrijven onzeker zijn over de naleving ervan. Bovendien blijft het een uitdaging om de productie op te schalen en tegelijkertijd een concurrerende prijs te handhaven, gezien de complexiteit van het verzamelen en omzetten van voedselbijproducten in levensvatbare ingrediënten. Het aanpakken van deze problemen zal van cruciaal belang zijn voor de duurzame ontwikkeling en algemene toepassing van geüpcyclede ingrediënten in de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/upcycled-ingredients-market-11489

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten zoals gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Single Serve Wine Market Research Report Information Per Type (Rode Wijn, Witte Wijn, Muskaatwijn, Volle Wijn, Riesling en Sauvignon Blanc), Per Textuur (Zacht, Course, Romig, Wasachtig en Zijdeachtig), Per Type Container (Glazen Fles en Metalen Kan), Per Vorm (Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Telefoonvallei, Provence, Jura en Champagne), Per Smaak (Bramen, Bosbessen, Kersen, Veenbessen, Vijgen, Pruimen, Rozijnen, Frambozen en Aardbeien), Per Aard (Biologisch en Conventioneel), Per Toepassing (In Winkel, Restaurant, Bar en Hotel) En Per Regio

Onderzoeksrapport informatie overde markt van pre-trainingssupplementen per vorm (poeder, capsule/tabletten en kant-en-klaar), per distributiekanaal (online en offline) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Vooruitzichten voorde Zuid-Afrikaanse markt voor harde seltzer (2018 tot 2032)

Vooruitzichten voorde Amerikaanse markt voor babykleding (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Upcycled Ingredients Market Size,Upcycled Ingredients Market Share,Upcycled Ingredients Market Type,Upcycled Ingredients Market Application