header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor pacemakers groeit gestaag met een CAGR van 2,40% tot USD 5,6 miljard in 2032

Jan 30, 2024 4:11 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor pacemakers: Informatie per implanteerbaarheid (implanteerbare pacemaker en externe pacemaker), per technologie (éénkamer-, tweekamer- en CRT-P/Biventriculaire pacemaker), per type (conventioneel en MRI-compatibel), per eindgebruiker (ziekenhuizen en hartcentra en ambulante chirurgische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Verwacht wordt dat de markt voor pacemakers tegen 2032 USD 5,6 miljard zal bedragen met een CAGR van 2,40% tijdens de prognoseperiode 2023-2032. De wereldwijde markt kent een aanzienlijke groei als gevolg van technologische vooruitgang en een vergrijzende bevolking die de vraag stimuleren. Pacemakers, elektronische apparaten die de hartslag regelen, zijn van cruciaal belang voor het beheer van hartaandoeningen. De markt is getuige van een toename in innovatieve technologieën zoals draadloze pacemakers en systemen voor monitoring op afstand, die de resultaten voor de patiënt verbeteren en het gebruiksgemak vergroten.

De toenemende prevalentie van hart- en vaatziekten, in combinatie met een groeiend bewustzijn over geavanceerde medische interventies, draagt bij aan de expansie van de markt. De regio Azië-Pacific ontpopt zich als een belangrijke speler op de markt, met een stijgende incidentie van hartgerelateerde aandoeningen en een verbeterende infrastructuur voor de gezondheidszorg.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16109

Analyse van de concurrentie

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor pacemakers: Medtronic (Ierland), Abbott (VS) en Boston Scientific (VS), BIOTRONIK (Duitsland), LivaNova (VK), OSCOR (VS), Pacetronix (India), MEDICO (Italië), Osypka Medical (Duitsland) en Lepu Medical (China).

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor pacemakers is gesegmenteerd op basis van implanteerbaarheid, technologie, type en eindgebruiker.

Op basis van implanteerbaarheid is de markt onderverdeeld in implanteerbare pacemakers en externe paceakers. Het segment van de implanteerbare pacemakers zou het grootste marktaandeel hebben in 2022. Omdat de klinische tests voor hartfalen en hartritmestoornissen doorgaan, is er een stijgende behoefte aan deze apparaten.

Op basis van technologie is de wereldwijde markt voor pacemakers onderverdeeld in Power Single Chamber, Dual Chamber en CRT-P/Biventricular Pacemaker. Het segment CRT-P/biventriculaire pacemakers zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Dit komt door minder postoperatieve complicaties en het gebruik van een groot aantal afleidingen om de juiste hartfysiologie te garanderen.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in conventionele pacemakers en MRI-compatibele pacemakers. Het conventionele segment zou het grootste marktaandeel hebben in 2022. Dit is het gevolg van de voortdurende vooruitgang, betaalbare kosten, kleine afmetingen en lange houdbaarheid.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde markt voor pacemakers verdeeld in ziekenhuizen en hartcentra en ambulante chirurgische centra. Het segment ziekenhuizen en hartcentra zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. De opkomst van deze categorie wordt gestimuleerd door het feit dat deze instellingen ook betalen voor procedures.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Pacemakers: https://www.marketresearchfuture.com/reports/pacemakers-devices-market-16109

Regionale analyse

De markt maakt wereldwijd een aanzienlijke groei door, gedreven door een vergrijzende bevolking, toenemende prevalentie van hart- en vaatziekten en vooruitgang in medische technologie. Noord-Amerika heeft een aanzienlijk marktaandeel vanwege een hogere adoptiesnelheid van technologisch geavanceerde apparaten en een stijgende geriatrische bevolking. In Europa wordt de markt gestimuleerd door een ondersteunend gezondheidszorgbeleid en de nadruk op vroegtijdige diagnose. In de regio Azië-Pacific is sprake van een snelle groei, die wordt toegeschreven aan een groeiend bewustzijn van cardiale gezondheid en een verbeterende gezondheidszorginfrastructuur. De markt wordt gekenmerkt door belangrijke spelers die zich richten op innovatie, strategische samenwerkingen en productlanceringen om een voorsprong op de concurrentie te behouden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

OnderzoeksrapportGedragsgezondheidssoftware – Prognose tot 2032

Gezondheidszorg consultancydiensten marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportGroeihormoonmarkt – Prognose tot 2030

Wondzorg markt onderzoeksrapport – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Pacemakers Devices Market,Pacemakers Devices Market Size,Pacemakers Devices Market Share,Pacemakers Devices Market Insights,Pacemakers Devices Market Research,Pacemakers Devices Market Report,Pacemakers Devices Market Trends,Pacemakers Devices Market Growth,Pacemakers Devices Market Overview,Pacemakers Devices Market Outlook