header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hummusmarkt zal USD 7,414941107 miljard bereiken in 2032 met 12,84% CAGR

Jan 30, 2024 12:58 PM ET

Overzicht van de hummusmarkt:

Tegen 2032 zal de omvang van de Hummus-markt naar verwachting groeien tot meer dan USD 7,414941107 miljard, met een CAGR van 12,84% van 2023 tot 2032. Hummus wordt steeds meer gebruikt als dipsaus, voorgerecht en spread vanwege de heilzame bestanddelen voor de spijsvertering. Knoflook-, tahini- en kikkererwtensnacks zijn algemeen erkende voorbeelden van het groeiende verlangen naar gezonde snacks.

De toegenomen bezorgdheid onder consumenten over hun gezondheid tijdens de epidemie is een van de belangrijkste elementen achter de stijgende hummusconsumptie. Het wordt meer gegeten omdat het een rijke bron is van vitaminen, mineralen en eiwitten die helpen om de stofwisseling van het lichaam goed te regelen. Het wordt meer gegeten. Het ondersteunt de stofwisseling van het lichaam en het behoud van derma-kwaliteiten en een gezonde huid. Bovendien garandeert de uitgebreide verkrijgbaarheid dat het product wijdverspreid is op de markt. De Hummusmarkt werd zwaar getroffen door de uitbraak. Omdat de voedingssector zijn overvloed in dezelfde periode niet vergrootte, had de markt hieronder te lijden. Na verloop van tijd veranderde echter de voorkeur voor zelfgemaakte maaltijden zonder invloed van buitenaf.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1585

Hummus Market

Belangrijke spelers:

Haliburton International Foods Inc. (gevestigd in Californië), Sabra Dipping Co. LLC (gevestigd in de Verenigde Staten), T. Marzetti (gevestigd in de Verenigde Staten), Churny Company Inc. (gevestigd in de Verenigde Staten), Tribe Mediterranean Foods Inc. (gevestigd in Massachusetts), Cedar’s Mediterranean Foods Inc. (gevestigd in Massachusetts), en Pita Pal Industries Inc. (Texas).

Marktsegmentaties:

Omdat de hummusmarkt is onderverdeeld in soorten hummus, verpakkingsmaterialen, distributiemethoden en geografische regio’s, is er meer ruimte voor groei.

Op basis van het hummus-type is de markt onderverdeeld in categorieën zoals traditioneel, linzen, knoflook, edamame, wit, zwart en andere. Klassieke hummusstromingen zijn het meest waardevol in het wereldwijde aandeel van de hummusindustrie, beweert het marktonderzoeksrapport. Consumenten kiezen voor de originele smaak van hummus en analisten voorspellen dat de CAGR in de verwachte periode met 13,42% zal toenemen.

Kuipjes, potten/flessen en andere verpakkingen helpen om de markt verder te verdelen. Kuipjes en bekers domineren de markt omdat ze verschillende portiegroottes bieden en handig zijn voor het verpakken van producten. Vanwege de voorkeur van klanten voor niet-plastic verpakkingen die meer opslagruimte bieden, wordt verwacht dat potten en flessen de inkomsten voor de hummussector zullen doen toenemen.

Buurtwinkels, supermarkten, hypermarkten, e-commerce, enz. zijn slechts enkele van de distributiekanalen die de hummusindustrie verder segmenteren. Supermarkten en hypermarkten nemen 65,4% van de markt voor hun rekening omdat klanten daar snel een grote verscheidenheid aan producten kunnen krijgen. Nu het product echter steeds populairder wordt in buurtwinkels en online winkels, draagt dit bij aan de wereldwijde verkoop van hummus.

Volledige rapportgegevens bekijken @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hummus-market-1585

De groei van de markt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder:

  • De toenemende populariteit van gezond en voedzaam voedsel
  • De groeiende vraag naar veganistische en vegetarische opties
  • De stijgende populariteit van de keuken uit het Midden-Oosten
  • Het toenemende gebruik van hummus in foodservicetoepassingen

Regionale analyse:

De markt is geografisch onderverdeeld in een aantal marktregio’s, waaronder Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. Omdat Noord-Amerika goed is voor 50% van het wereldwijde marktaandeel in hummus, met de VS als marktleider, en naar verwachting zal groeien met een CAGR van 14,24%, wordt Noord-Amerika beschouwd als de grootste markt ter wereld. Deze regio creëert geavanceerde hummusproducten en heeft een hoge hummusconsumptie. Bovendien stijgt de migrantenbevolking uit het Midden-Oosten in Noord-Amerika in een tempo dat de omzetgroei beïnvloedt. Bovendien zorgen hun agressieve marketingtactieken en reclamespots ervoor dat de vraag naar deze producten wereldwijd toeneemt.

Dit zijn enkele van de belangrijkste trends in de hummusmarkt:

  • De groei van hummus met een smaakje: Gearomatiseerde hummus wordt steeds populairder, omdat consumenten op zoek zijn naar nieuwe en spannende manieren om van hummus te genieten.
  • De opkomst van biologische hummus: Biologische hummus wordt steeds populairder, omdat consumenten steeds gezondheidsbewuster worden.
  • Het toenemende gebruik van hummus in foodservicetoepassingen: Hummus wordt in steeds meer foodservicetoepassingen gebruikt, zoals als dip, spread of ingrediënt in salades en sandwiches.
  • De uitbreiding van hummus naar nieuwe markten: Hummus breidt zich uit naar nieuwe markten, zoals Azië en Latijns-Amerika.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Europe Hummus Market Research Report: Informatie per producttype (klassieke hummus, linzenhummus, edamame hummus, witte bonenhummus, zwarte bonenhummus en andere), per verpakkingstype (kuipjes, potten & en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overde markt voor sauzen: Per Type (Mosterdsaus, Hete Sausen, Sojasaus, Barbecuesaus, Ketchup, en Andere), Verpakking (Flessen & Potten, Zakjes & Sachets, en Andere), Distributiekanaal (Winkelbasis (Supermarkt & Hypermarkt, Buurtwinkel, en Andere) en Niet-Winkelbasis), en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2030

Vegan Spreads & Dips Market Research Report: Per producttype (Hummus, Ranch, Salsa, Guacamole, Notenboter, Jam & Marmelade, Anderen), Per smaak (Knoflook, Kokosnoot, Paprika, Ui, Avocado, Anderen) en Per distributiekanaal (Winkelbasis, Niet-Winkelbasis) – Prognose tot 2028

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Hummus Market,Hummus Market Size,Gloabl Hummus Market,Hummus Market Share,Hummus Market Trends,Hummus Market Overview,Hummus Market Outlook,Hummus Market Insights,Hummus Market Demand,Hummus Market Research,Hummus Market Analysis,Hummus Market Report