header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor prebiotische ingrediënten Friesland Campina, Nexira, BENEO GmbH. Rapporteert een gestage groei met een verwachte CAGR van 6,40% in 2030.

Jan 30, 2024 10:00 PM ET

Analyse van de markt voor prebiotische ingrediënten

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de markt voor prebiotische ingrediënten tegen 2030 USD 14,20297 miljard bereiken met een CAGR van 6,40%.

Drivers

Toenemende toepassing in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie om de marktgroei te stimuleren

In de geprojecteerde periode zal het toenemende gebruik van prebiotische ingrediënten in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie de marktexpansie stimuleren. De markt groeit als gevolg van veranderende dieetvoorkeuren, veranderende levensstijlen en een stijgende drankconsumptie. Daarnaast groeit de industrie door de toegenomen vraag naar speciale voedingsmiddelen, zoals lactosevrije opties.

Belangrijkste spelers

Belangrijke marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor prebiotische ingrediënten worden genoemd, zijn Cargill Incorporated (VS), Friesland Campina (Nederland), Samyang Genex (Korea), Nexira (Frankrijk), DuPont (VS), Ingredion Incorporated (VS) en BENEO GmbH (Duitsland).

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5017

Kansen

Groeiende voorkeur voor plantaardige producten biedt grote kansen

In de loop van de projectieperiode zal de markt voor prebiotische ingrediënten volop kansen krijgen door de toegenomen voorkeur van consumenten voor plantaardig voedsel. Vanwege de voorkeur van consumenten voor natuurlijke en plantaardige producten, spannen fabrikanten in verschillende sectoren zich in om natuurlijke componenten in hun producten op te nemen. Natuurlijke voedingsvezels zijn een van de belangrijkste bronnen van prebiotische stoffen. Mensen eten meer prebiotische vezels als gevolg van een groeiend bewustzijn van de schadelijke effecten van antibiotica en andere chemicaliën in bewerkte voedingsmiddelen. Daarom is de groeiende neiging naar plantaardige producten gunstig voor de groei van de markt.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge productiekosten zullen de markt afremmen

De hoge productiekosten, het gebrek aan inzicht in het product en de strenge regelgeving voor etikettering en registratie van een nieuw prebiotisch ingrediënt kunnen een remmende werking hebben op de markt gedurende de verwachte periode.

Daarnaast kan ook de COVID-19 impact de marktgroei tijdens de prognoseperiode belemmeren.

Marktsegmentatie

De markt van prebiotische ingrediënten is onderverdeeld op basis van toepassingen, functies, bron en type.

Per type zal inuline de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Qua bron zullen groenten de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per functie zal darm tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren.

In toepassingen zullen dranken de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/prebiotic-ingredients-market-5017

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor prebiotische ingrediënten

Noord-Amerika zal de markt voor prebiotische ingrediënten aanvoeren tijdens de prognoseperiode omdat consumenten zich steeds meer bewust worden van de voordelen van prebiotica. Dit heeft geleid tot de introductie van verschillende nieuwe producten in verschillende eindgebruikerssectoren. Hierdoor heeft de markt een versnelde groei doorgemaakt. Prebiotica worden in verschillende voedselformules gebruikt, vooral in zuivelproducten om de groei van probiotica & te stimuleren en de voedingswaarde te verbeteren.

APAC heeft een bewonderenswaardige groei in de markt van prebiotische ingrediënten

De APAC-regio zal een bewonderenswaardige groei doormaken in de markt voor prebiotische ingrediënten in de beoordelingsperiode, voornamelijk vanwege de stijging van de vraag naar prebiotische ingrediënten in deze regio. Een stijging van het besteedbaar inkomen, vooral in landen als India, China en andere, is ook gunstig voor de groei van de markt in deze regio. Daarnaast wordt de groei van de markt ook gestimuleerd door de groeiende behoefte aan zuivelproducten als gevolg van de hoge bevolkingsaantallen.

Gerelateerde rapporten

Onderzoeksrapport Bioactieve ingrediënten Marktinformatie per ingrediënttype (Probiotisch, Prebiotisch & Aminozuur, Omega 3-vetzuur, Fytoextract, Carotenoïden en andere), per bron (Plantaardig, Dierlijk en Microbieel), per toepassing (Voedingsmiddelen & Dranken, Farmaceutica & Nutraceuticals, Persoonlijke Verzorging, Diervoeder en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Voorspelling 2030

Proteasen Marktonderzoeksrapport per Type (Trypsine, Renine, Pepsine, Papaïne en Alkalisch Protease), Vorm (Vloeibaar en Poeder), Toepassing (Bakkerijproducten &, Dranken, Zuivelproducten & Diepvriesdesserts en Diervoeder) en Regio – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Prebiotic Ingredients Market,Prebiotic Ingredients Industry,Global Prebiotic Ingredients Market,Prebiotic Ingredients Market Size,Prebiotic Ingredients Market Share