header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Remote Patient Monitoring Devices Markt Industriestatistieken, Trends, Grootte, Groei, Aandeel, Type, Vraag en Prognose tot 2032

Jan 30, 2024 5:00 PM ET

MRFR_Logo

Apparaten voor patiëntbewaking op afstand (RPM) hebben zich ontpopt tot integrale hulpmiddelen in de moderne gezondheidszorg en hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop patiënten en zorgverleners met elkaar omgaan. De markt voor RPM-apparaten omvat een breed scala aan technologieën die ontworpen zijn om de vitale functies, symptomen en algehele gezondheid van patiënten op afstand te monitoren, waardoor de noodzaak voor frequente ziekenhuisbezoeken afneemt en proactief gezondheidszorgbeheer mogelijk wordt.

De markt voor Remote Patient Monitoring Devices zal naar verwachting groeien van USD 17,1 miljard in 2023 tot USD 76,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De belangrijkste drijfveren voor de groei van de markt voor externe patiëntbewakingsapparatuur zijn de vergrijzing van de bevolking, de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de toenemende nadruk op preventieve gezondheidszorg en de technologische vooruitgang, zoals draagbare sensoren, mobiele connectiviteit en gegevensanalyse.

Met deze apparaten kunnen professionals in de gezondheidszorg op afstand de gezondheidsparameters van patiënten in realtime controleren, zoals bloeddruk, hartslag, bloedglucoseniveaus, zuurstofsaturatie en meer. De gegevens die door RPM-apparaten worden verzameld, zorgen voor vroegtijdige opsporing van gezondheidsproblemen, tijdige interventie en gepersonaliseerde behandelplannen, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten voor de patiënt en lagere kosten voor de gezondheidszorg.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16104

Segmentanalyse:

De wereldwijde markt voor patiëntbewakingsapparatuur op afstand is gesegmenteerd op basis van product, eindgebruik en toepassing.

Op basis van product is de markt gesegmenteerd in monitoren voor vitale functies, monitoren, bewakingsapparaten, systeembewakingsapparaten, functiebewakingsapparaten, apparaten en monitoren. Het segment monitoren van vitale functies zou het grootste marktaandeel hebben in 2022, omdat er een grotere behoefte is aan monitoren van vitale functies naarmate het aantal mensen met hartaandoeningen toeneemt.

Op basis van eindgebruik is de wereldwijde markt voor externe patiëntmonitoren onderverdeeld in ziekenhuispatiënten, thuiszorg en ambulante patiënten. Het segment ziekenhuispatiënten zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022, omdat ziekenhuizen veel technische experts in dienst hebben en een breed scala aan diagnostische tests bieden om aan de vraag van patiënten te voldoen.

Analyse van de concurrentie

Grote spelers op de markt voor Remote Patient Monitoring Devices, waaronder Shenzhen Mindray Bio-Medical Electronics Co. Ltd., Nihon Omron Corporation, OSI Systems, Inc., Koninklijke Philips N.V., F. Hoffmann-La Roche Ltd, Smiths Medical, Kohden Corporation, Masimo, Welch Allyn, en anderen.

Regionale analyse

De regionale analyse van de markt voor apparaten voor patiëntbewaking op afstand (RPM) onthult verschillende trends en dynamieken in verschillende geografische gebieden, die de wisselwerking weerspiegelen tussen de infrastructuur van de gezondheidszorg, technologische vooruitgang, regelgevende kaders en demografische factoren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Remote Patient Monitoring Devices:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/remote-patient-monitoring-devices-market-16104

Noord-Amerika blijft een dominante kracht in de markt voor RPM-apparaten, gedreven door de robuuste uitgaven voor gezondheidszorg, de toenemende toepassing van digitale gezondheidsoplossingen en een groeiende vergrijzende bevolking. De aanwezigheid van belangrijke marktspelers, een ondersteunend overheidsbeleid en een geavanceerde IT-infrastructuur voor de gezondheidszorg zorgen voor een verdere groei van de markt in de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Europa volgt dit voorbeeld, met landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk als koplopers dankzij een gunstig terugbetalingsbeleid, een stijgende prevalentie van chronische ziekten en initiatieven om gezondheidszorg op afstand te promoten. Bovendien stimuleren samenwerkingsverbanden tussen zorgverleners en technologiebedrijven innovatie en marktexpansie.

Hi-Tech Medical Devices Market Research Report Information Per Product (Smartphones, Tablets, Smart Watches, Fitness Trackers, Virtual REality Sets, Anderen), Wijze van Toepassing (Handheld, Hoofdband, Clip, Armband, Schoensensoren, Anderen), Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika) Voorspelling tot 2032

Ambulant Services Market Research Report Informatie per type (medisch specialisme, ambulante chirurgie, eerstelijnsgezondheidszorg, spoedeisende hulp en ambulante afdelingen), per toepassing (oogheelkunde, gastro-enterologie, orthopedie, pijnbestrijding en andere), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030.

Veterinair Biomarkers Marktonderzoeksrapport: Information Animal Type (Gezelschapsdieren en Productiedieren), Product Type (Biomarkers, Kits & Reagents en Biomarker Readers), Application (Disease Diagnostics, Preclinical Research en Others), Disease Type (Inflammatory & Infectious Diseases, Cardiovascular Diseases, Skeletal Muscle Diseases, Tumor and Others) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Remote Patient Monitoring Devices Market,Remote Patient Monitoring Devices Market Size,Remote Patient Monitoring Devices Market Share,Remote Patient Monitoring Devices Market Trends,Remote Patient Monitoring Devices Market Analysis