header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voorspelling groei Virgin Coconut Oil Markt tot 2032: Onderzoek naar een CAGR van 9,32% met toenemende trends en prognoses

Jan 30, 2024 8:00 PM ET

Marktoverzicht Virgin Coconut Oil

De omvang van deVirgin Coconut Oil markt werd geschat op USD 1,2 miljard in 2022. De Virgin Coconut Oil markt zal naar verwachting groeien van USD 1,3 miljard in 2023 tot USD 2,6 miljard in 2032, met een CAGR van 9,32%. prognoseperiode (2023-2032). De voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de stijgende vraag naar natuurlijke cosmetica zoals kokosolie van eerste persing zijn de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren.

VCO wordt steeds vaker gebruikt in medicijnen en medische benodigdheden om de gezondheid te behouden vanwege de vele gezondheidsvoordelen. VCO bevat niet alleen veel vitaminen, mineralen en antioxidanten, maar ook veel goede vetten. Als voedzaam element wordt dit soort product naar verluidt over de hele wereld steeds populairder, vooral onder gezondheidsbewuste consumenten. Het wordt ook gebruikt in de geneeskunde, met name voor diabetici, omdat het een efficiënt gebruik van bloedsuiker bevordert.

Volgens de Internationale Diabetes Federatie (IDF) lijden in 2019 wereldwijd 463 miljoen mensen aan diabetes. Dit suggereert dat er een aanzienlijk groeipotentieel is in de kokosolie-industrie. Dankzij de rijke smaak en delicate geur is kokosolie populairder geworden door de stijgende vraag naar functionele voedingsmiddelen. Het is bekender geworden in een aantal populaire diëten, waaronder paleo en keto. Omdat het kiezen van gezonde bakolie extra voordelen biedt, heeft het toenemende bewustzijn van consumenten over goede voeding en lichaamsbeweging ook hun voedingskeuzes beïnvloed. Hierdoor beginnen klanten deze olie te herkennen als een functionele olie. Er wordt ook verwacht dat de markt zal opleven door het verlangen van consumenten naar gezonde voeding. Fabrikanten richten zich op kleurcosmetica en parfums, terwijl Luononcosmetica voor haar- en huidverzorgingsproducten de groeidoelstellingen blijven beïnvloeden. Virgin kokosolie markt

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4130

De belangrijkste bedrijven op de markt voor kokosolie van eerste persing zijn.

Barlean’s (VS)

Hain Celestial Group (VS)

Nutiva Inc. (VS)

Carrington Farms (VS)

La Tourangelle (VS)

Celebes Coconut Corporation (Filipijnen)

Greenville Agro Corporation (Filipijnen),

SC Coco Products, Inc (Filippijnen)

Naturoca (Indonesië)

Boerindia (India)

Viva Naturals (Canada)

Garden of Life LLC (VS)

Naturoca (Indonesië)

Harvard Cocopro (Indonesië)

Jarrow Formulas, Inc. (VS)

Gesegmenteerde informatie

Maagdelijke kokosolie marktsegmentatie naar type omvat biologisch en natuurlijk. De categorie natuurlijk had het grootste marktaandeel vanwege de kosteneffectiviteit en de populariteit bij de consument.

Segmentatie van de virgin kokosolie markt op basis van toepassing omvat schoonheid en cosmetica, voedsel en dranken, farmaceutica en anderen. In 2022 had het schoonheids- en cosmeticasegment het grootste marktaandeel van ongeveer 62,6%.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/virgin-coconut-oil-market-4130

Regionaal overzicht

Per regio geeft het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse markt voor virgin kokosolie zal naar verwachting deze markt domineren vanwege de toegenomen vraag naar voedingssupplementen die het algehele welzijn verbeteren. Daarnaast dragen de toenemende vraag naar persoonlijke verzorgings- en schoonheidsproducten en het hoge besteedbare inkomen in de regio bij aan de groei van de markt.

Gerelateerd rapport

Soy Protein Ingredients Market Research Report Informatie per type (soja-eiwitconcentraten, soja-eiwitisolaten en sojameel), per toepassing (voedingsmiddelen & dranken, diervoeder en geneesmiddelen & nutraceutica) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport RTD gedistilleerde dranken marktinformatie per type (whisky, rum, wodka en andere), per verpakkingstype (flessen, blikjes en andere), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Virgin Coconut Oil,Virgin Coconut Oil Market,Virgin Coconut Oil Market Size,Virgin Coconut Oil Market Share