header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor plaque psoriasis zal tegen 2032 een enorme groei van USD 32,7 miljard vertonen met een uitstekende CAGR van 8,80%.

Jan 31, 2024 11:32 AM ET

Plaque Psoriasis marktonderzoeksrapport: Informatie per behandeling (topicale therapie, fototherapie, systemische middelen, biologische therapieën en andere), per toedieningsweg (oraal en injecteerbaar), per eindgebruiker (ziekenhuizen, thuiszorg, gespecialiseerde centra en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheek, online apotheek en detailhandel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor plaque psoriasis zal tegen 2032 naar verwachting USD 32,7 miljard bereiken met een CAGR van 8,80% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032. Plaque psoriasis, een chronische auto-immuunziekte van de huid die wordt gekenmerkt door rode, verhoogde en schilferige plekken, heeft een aanzienlijke impact op het wereldwijde gezondheidslandschap. De markt voor behandelingen tegen plaque psoriasis is dynamisch gegroeid door de toenemende prevalentie en het groeiende bewustzijn van de ziekte. Met naar schatting 125 miljoen getroffen mensen wereldwijd investeren farmaceutische bedrijven in innovatieve therapieën om in deze onvervulde medische behoefte te voorzien.

De expansie van de markt wordt gestimuleerd door strategische samenwerkingen, fusies en overnames, waarbij de nadruk ligt op onderzoek en ontwikkeling voor nieuwe therapieën. De drang naar gepersonaliseerde geneeskunde en de vooruitgang in het begrijpen van psoriasis op moleculair niveau dragen verder bij aan de veranderende marktdynamiek. Naarmate het onderzoek vordert, is de markt voor plaque psoriasis klaar voor voortdurende innovatie en betere resultaten voor patiënten.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16119

Analyse van de concurrentie

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor plaque psoriasis: Pfizer Inc, GlaxoSmithKline plc, Novartis AG, Mylan N.V., Teva Pharmaceutical Industries Ltd., Sanofi, Boehringer Ingelheim International GmbH, AstraZeneca, Johnson & Johnson Private Limited, Bayer AG, Merck & Co., Inc., F. Hoffmann-La Roche Ltd., Bristol-Myers Squibb Company , Cadila Pharmaceuticals, Eli Lilly and Company , LEO Pharma A/S , Cipla Inc. , Aurobindo Pharma , Lupin , Sumitomo Corporation.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor plaque psoriasis is gesegmenteerd op basis van behandeling, toedieningsweg, eindgebruik en distributiekanaal.

Op basis van de behandeling is de markt onderverdeeld in topicale therapie, fototherapie, systemische middelen, biologische therapieën en overige.

Op basis van de toedieningsroute is de wereldwijde plaque psoriasis markt onderverdeeld in Power Oral en Injecteerbaar.

Op basis van eindgebruik is de markt gesegmenteerd in Ziekenhuizen, Thuiszorg, Specialistische centra en andere.

Op basis van distributiekanaal is de markt onderverdeeld in ziekenhuisapotheken, apotheken en online apotheken.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over plaque psoriasis: https://www.marketresearchfuture.com/reports/plaque-psoriasis-market-16119

Regionale analyse

De markt voor plaque psoriasis vertoont wereldwijd een dynamische groei, aangewakkerd door een toenemende prevalentie van deze chronische huidaandoening.

Noord-Amerika domineert de markt, gedreven door een hoge incidentie van psoriasis, een goed gevestigde infrastructuur in de gezondheidszorg en robuuste onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

Europa volgt, met een aanzienlijke patiëntenpopulatie en een focus op innovatieve behandelingsopties.

De regio Azië-Pacific laat een aanzienlijke groei zien, die wordt toegeschreven aan een toenemend bewustzijn, betere gezondheidszorg en een groeiend aantal psoriasisgevallen.

Ontwikkelingsregio’s in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten dragen ook bij aan de expansie van de markt naarmate de toegang tot gezondheidszorg verbetert.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Interventionele Neurologie Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2032

OnderzoeksrapportMusculoskeletale Aandoeningen – Prognose tot 2032

Diagnostisch marktonderzoeksrapport over lymfoedeem – prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor ooggezondheidssupplementen – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Plaque Psoriasis Market,Plaque Psoriasis Market Size,Plaque Psoriasis Market Share,Plaque Psoriasis Market Research,Plaque Psoriasis Market Report,Plaque Psoriasis Market Trends,Plaque Psoriasis Market Growth,Plaque Psoriasis Market Ovrview,Plaque Psoriasis Market Outlook,Plaque Psoriasis Market Analysis