header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van plantaardige dranken zal tegen 2030 groeien met een CAGR van 8,50% en een waarde bereiken van USD 389,07 miljard

Feb 2, 2024 4:00 PM ET

Marktoverzicht:

De marktomvang voor plantaardige dranken werd in 2022 geschat op USD 219,80 miljard. Er wordt verwacht dat de markt voor plantaardige dranken zal groeien van 238,48 miljard dollar in 2023 tot 389,07 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,50% over de vijfjarige projectieperiode (2023-2030). De belangrijkste drijvende krachten die de expansie van de markt versnellen, zijn onder andere stijgende gezondheids- en bewustzijnstrends, bezorgdheid om het milieu en de opkomst van veganisme en vegetarisme.

Plantaardige dranken worden gezien als een gezonder alternatief voor conventionele suikerhoudende dranken door consumenten die zich steeds meer zorgen maken over hun algehele gezondheid en welzijn. In vergelijking met hun conventionele tegenhangers bevatten plantaardige dranken vaak minder calorieën en suiker en bevatten ze vaak geen kunstmatige additieven en conserveringsmiddelen.

Bovendien worden consumenten steeds beter geïnformeerd over de mogelijke gezondheidsvoordelen van plantaardige diëten, zoals een lager risico op diabetes, hartaandoeningen en verschillende soorten kanker.

De laatste jaren is de diversiteit en toegankelijkheid van plantaardige dranken toegenomen, waardoor het voor klanten eenvoudiger is geworden om nieuwe producten te ontdekken en uit te proberen. Dit is mogelijk gemaakt door de vooruitgang in plantaardige componenten en verwerkingstechnieken en door de stijgende vraag naar plantaardige producten.

Plantaardige dranken zijn nu aangenamer, voedzamer en duurzamer dan ooit dankzij de vooruitgang in plantaardige ingrediënten en verwerkingstechnieken. Nieuwe plantaardige eiwitbronnen, zoals haver- en erwtenproteïnen, worden bijvoorbeeld benut om eiwitrijke plantaardige dranken te maken met verschillende voordelen voor de gezondheid.

Ondertussen zijn verbeterde smaakstabiliteit en een langere houdbaarheid voor plantaardige dranken nu haalbaar dankzij nieuwe verwerkingstechnologie.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6516

De belangrijkste bedrijven op de markt van plantaardige dranken zijn

Coca-Cola

PepsiCo Inc.

Hain Celestial Groep

Danone SA

Fresh Del Monte Produce Inc.

Campbell Soup Company.

Califia Strategieën

Koia Keurig Dr Pepper Inc.

SunOpta Inc.

Kansen

De markt voor plantaardige dranken biedt een veelbelovend landschap van kansen, gedreven door de groeiende wereldwijde vraag naar duurzame en gezondere voedingskeuzes. Nu consumenten gezondheid, milieu en ethische overwegingen steeds belangrijker vinden, is de markt voor plantaardige alternatieven voor zuivel en traditionele dranken zoals melk, yoghurt en sappen aanzienlijk gegroeid. Innovaties in productformules, smaken en verpakkingen, samen met uitbreidende distributiekanalen, maken de weg vrij voor een divers scala aan plantaardige opties, waaronder dranken op basis van amandel, soja, haver en kokos, om een aanzienlijk deel van de drankenmarkt te veroveren. Bovendien wordt de expansie van deze markt verder aangewakkerd door het toenemende bewustzijn van lactose-intolerantie, zuivelallergieën en het verlangen naar wreedheidvrije opties, waardoor zowel gevestigde als opkomende spelers veel kansen krijgen om in te spelen op de veranderende voorkeuren van de consument.

Beperkingen en uitdagingen

Plantaardige dranken hebben te maken met verschillende beperkingen en uitdagingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Een belangrijke hindernis is de concurrentie met traditionele zuivelproducten, omdat consumenten kunnen aarzelen om over te stappen vanwege smaakvoorkeuren of bezorgdheid over de voedingswaarde van plantaardige alternatieven. Daarnaast is de productie van plantaardige dranken vaak afhankelijk van grondstofintensieve gewassen zoals amandelen en soja, wat leidt tot milieuproblemen met betrekking tot waterverbruik en ontbossing. Problemen in de toeleveringsketen, zoals het vinden van consistente ingrediënten van hoge kwaliteit, kunnen ook invloed hebben op de beschikbaarheid en betaalbaarheid van deze producten. Bovendien kunnen regelgevingskwesties en etiketteringsnormen voor onduidelijkheid zorgen bij zowel consumenten als producenten, waardoor het van vitaal belang is om duidelijke richtlijnen op te stellen om transparantie en vertrouwen in de markt van plantaardige dranken te garanderen.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/plant-based-beverages-market-6516

Markt Segmentatie

Fruit, noten, groenten, soja, zaden en bladeren zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor plantaardige dranken, afhankelijk van de bron. Fruit voerde de markt aan in 2022 en zal naar verwachting sneller groeien in de prognoseperiode 2022-2030.

RTD-thee en -koffie, plantaardige melk en sappen zijn allemaal opgenomen in de marktsegmentatie voor plantaardige dranken, afhankelijk van het type. Het segment van plantaardige melk draagt het grootste deel bij aan de marktinkomsten voor plantaardige dranken in 2022.

De marktgegevens voor plantaardige dranken zijn onderverdeeld in winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde segmenten op basis van het distributiekanaal.

In 2022 domineerde het distributiekanaal in winkels de markt. Van 2022 tot 2030 wordt verwacht dat de niet-winkelgebaseerde categorie sneller zal toenemen.

De analyse biedt marktinzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, per regio. De markt voor plantaardige dranken in Noord-Amerika, die in 2022 naar schatting USD 100,66 miljard zal bedragen, zal zich tijdens de onderzoeksperiode naar verwachting ontwikkelen met een aanzienlijke CAGR. Gezondheids- en welzijnsgrillen, milieuoverwegingen en de opkomst van veganisme en vegetarisme stuwen de vraag naar plantaardige dranken in Noord-Amerika. De industrie groeit als gevolg van de acceptatie van plantaardige melkvervangers zoals soja- en amandelmelk. Er zijn verschillende belangrijke producenten van plantaardige dranken, waaronder Silk, So Delicious en Califia Farms. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de markt.

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten, waaronder gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Regionale analyse

De markt voor plantaardige dranken heeft een robuuste regionale groeidynamiek, met Noord-Amerika en Europa als de belangrijkste centra voor innovatie en consumptie. In Noord-Amerika wordt de expansie van de markt gestimuleerd door een toename in het consumentenbewustzijn met betrekking tot gezondheid en duurzaamheid, wat leidt tot een toename in het gebruik van dranken op basis van amandelen, soja en haver. In Europa, aan de andere kant, floreert een breed scala aan plantaardige opties, waaronder notenmelk en innovatieve creaties zoals drankjes op basis van erwten en hennep, grotendeels als gevolg van een stijgende vraag naar zuivelalternatieven. Azië-Pacific kent ook een opmerkelijke groei, aangewakkerd door de rijke traditie van op soja gebaseerde dranken en de toenemende openheid van de regio voor nieuwe plantaardige alternatieven, terwijl Latijns-Amerika en Afrika klaar zijn voor een potentiële marktexpansie omdat consumenten in deze regio’s op zoek zijn naar gezondere en milieuvriendelijkere drankkeuzes.

Gerelateerde rapporten

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor gummisupplementen per producttype (vitaminen, mineralen, omega-vetzuren, eiwitten, mengsels en andere), per eindgebruiker (volwassenen, kinderen en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Wasabi marktonderzoeksrapport: Informatie per type (verse wasabi, wasabisaus en wasabipoeder), per verpakking (flessen, tubes, zakjes en zakjes, en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Europese tuinbouwverlichtingsmarkt per teeltprognose (2018-2024)

Wereldwijde markt voor online onderwijs per component (2017-2025)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Plant-Based Beverages Market report,Plant-Based Beverages Market Analysis,Plant-Based Beverages Market Size