header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De evolutie van de markt voor cadeaukaarten: Meedrijven op de golf van huidige industrietrends tegen 2032

Feb 13, 2024 9:00 AM ET

In 2022 werd de waarde van de markt voor cadeaukaarten geschat op USD 829,7 miljard. Verwacht wordt dat de sector van de cadeaukaarten tussen 2023 en 2032 zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,20%, van naar schatting 980,7 miljard USD in 2023 tot 3.736,6 miljard USD in 2032. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn het groeiende verlangen van consumenten naar digitale geschenken, hun gebruik van cadeaukaarten als incentives en beloningen, en hun voorkeur voor ervaringen in plaats van tastbare geschenken.

Cadeaukaarten zijn alomtegenwoordig geworden in het winkellandschap en hebben de manier waarop mensen geschenken geven en ontvangen veranderd. Terwijl de wereldeconomie blijft evolueren, past de markt van cadeaukaarten zich aan aan nieuwe trends, technologieën en consumentenvoorkeuren. In deze blogpost verkennen we de huidige toestand van de markt voor geschenkkaarten en gaan we dieper in op de trends in de sector die het traject bepalen.

Gift Cards Market

Digitale dominantie:

De digitale revolutie heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de markt van de geschenkkaarten. E-cadeaukaarten, geleverd via e-mail, mobiele apps of online platforms, hebben enorm aan populariteit gewonnen. Deze verschuiving wordt gevoed door het gemak van onmiddellijke levering en de stijgende voorkeur voor digitale transacties. In een tijdperk waarin online winkelen de norm is, bieden digitale geschenkkaarten een naadloze en contactloze geschenkervaring.

Personalisatie en maatwerk:

Consumenten verlangen vandaag de dag naar gepersonaliseerde ervaringen en de markt van de geschenkkaarten speelt hierop in. De mogelijkheid om cadeaukaarten aan te passen met persoonlijke boodschappen, afbeeldingen of zelfs de naam van de ontvanger voegt een attent tintje toe. Handelaars bieden steeds meer opties voor gebruikers om hun cadeaubonnen op maat te maken, waardoor het geven nog specialer en unieker wordt.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12013

Technologische innovaties:

De integratie van technologie zorgt voor een revolutie in het gebruik van cadeaukaarten. Augmented reality (AR) en virtual reality (VR) toepassingen worden verwerkt in cadeaukaarten om de gebruikerservaring te verbeteren. QR-codes en NFC-technologie stroomlijnen het inwisselproces en zorgen voor een naadloze en efficiënte manier voor ontvangers om hun cadeaukaarten zowel in de winkel als online te gebruiken.

Integratie van mobiele portemonnee:

Met de toename van mobiele portemonnees vinden cadeaukaarten een nieuw thuis in digitale portemonnees. Consumenten waarderen het gemak van het opslaan van hun cadeaukaarten naast hun betaalmethoden op één centrale locatie. Deze integratie vereenvoudigt niet alleen het inwisselproces, maar stimuleert ook het doen van herhaalaankopen omdat gebruikers eerder geneigd zijn hun cadeaubonnen te gebruiken als ze gemakkelijk toegankelijk zijn.

Loyaliteitsprogramma’s en partnerschappen:

Cadeaukaarten worden steeds vaker gebruikt als onderdeel van loyaliteitsprogramma’s door zowel retailers als financiële instellingen. Deze strategie bevordert niet alleen de klantentrouw, maar vergroot ook het bereik van cadeaukaarten voor een breder publiek. Samenwerkingen tussen verschillende merken om gezamenlijke geschenkkaarten of exclusieve promoties aan te bieden dragen verder bij tot de dynamiek van de geschenkkaartenmarkt.

Duurzaamheid en ethisch schenken:

Naarmate het milieubewustzijn toeneemt, zijn consumenten op zoek naar duurzame en ethisch verantwoorde producten. Handelaars reageren hierop door milieuvriendelijke geschenkkaarten aan te bieden, gerecycleerde materialen te gebruiken en duurzame praktijken in hun productie op te nemen. Ethisch schenken, zoals het steunen van goede doelen door middel van cadeaukaarten, wint ook aan populariteit.

Naleving van regelgeving en veiligheidsmaatregelen:

Met de toenemende afhankelijkheid van digitale transacties is het van het grootste belang om de veiligheid van cadeaukaarttransacties te garanderen. Regelgevende instanties introduceren maatregelen om consumenten te beschermen tegen fraude en ongeoorloofd gebruik. Handelaars investeren in robuuste beveiligingsfuncties, zoals encryptie en multi-factor authenticatie, om zowel de kopers als de ontvangers van cadeaukaarten te beschermen.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gift-cards-market-12013

De belangrijkste bedrijven in de cadeaukaartenmarkt zijn onder andere -.

Fiserv, Inc.

Givex Corporation

Blackhawk Netwerk

InComm Betalingen LLC

Walmart Inc.

com Inc.

American Express Bedrijf

Qwikcilver Solutions Pvt Ltd.

Paytronix Systems, Inc.

PayPal, Inc.

NATS Limited

Ontwikkelingen in de cadeaukaartenbranche

Juni 2022: Blackhawk Network en LibertyX breiden het bereik van cryptocurrencies uit door gebruikers in staat te stellen bitcoin te kopen met hun LibertyX-account bij deelnemende Amerikaanse winkels zoals Fresco y Más, Harveys Supermarkets, Southeastern Grocers, Tops, Weis en Winn-Dixie.

April 2022: Blackhawk Network, wereldwijd marktleider op het gebied van merkbetalingen, zegt dat de allereerste NFT-promotie zal worden gedistribueerd door het kopen van een cadeaubon met echte en virtuele (“Web3”) wereldwaarde.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Personalized Gifts Market Research Report Information per producttype (gepersonaliseerde kleding, chocoladeplateaus, gepersonaliseerde accessoires, gepersonaliseerde agenda’s, bureauaccessoires en andere), per eindgebruiker (vrouwen, uniseks, kinderen en mannen), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Luxury Goods Market Research Report Informatie per producttype (horloges & sieraden, parfums & cosmetica, kleding, tassen/tassen en andere), per eindgebruiker (vrouwen en mannen), per distributiekanaal (online en offline) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Gift Cards Market,Gift Cards Market Size,Gift Cards Market Share,Gift Cards Market Trends,Gift Cards Market CAGR,Gift Cards Market Growth,Gift Cards Market Analysis