header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor bloedverdunnende medicijnen zal naar verwachting goed zijn voor 10,30% CAGR tijdens de prognose 2023 – 2032

Feb 13, 2024 6:00 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor bloedverdunnende medicijnen: Informatie per type (anticoagulantia en antiplateletica), per toepassing (injecteerbare bloedverdunners en orale bloedverdunners) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor bloedverdunnende medicijnen van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 10,30% laten zien.

De markt voor bloedverdunnende medicijnen maakt een aanzienlijke groei en evolutie door, omdat deze markt zich richt op de toenemende prevalentie van hart- en vaatziekten en trombo-embolische aandoeningen wereldwijd. Deze aandoeningen, die worden gekenmerkt door abnormale bloedstolling, hebben geleid tot een grotere vraag naar effectieve bloedverdunnende medicijnen, ook bekend als anticoagulantia.

De markt wordt gedreven door een groeiende vergrijzende bevolking, een zittende levensstijl en een toename van chronische ziekten, die allemaal bijdragen aan een hoger risico op de vorming van bloedstolsels. Anticoagulantia spelen een cruciale rol bij het voorkomen en behandelen van aandoeningen zoals atriumfibrillatie, diepe veneuze trombose en longembolie.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19202

Directe orale anticoagulantia (DOAC’s) worden steeds populairder en bieden voordelen ten opzichte van traditionele therapieën zoals warfarine. DOAC’s, waaronder rivaroxaban en apixaban, staan bekend om hun werkzaamheid, gebruiksgemak en verminderd risico op bloedingscomplicaties. De markt is ook getuige van voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen, gericht op de introductie van innovatieve antistollingstherapieën met verbeterde veiligheidsprofielen.

Segmentatie

De wereldwijde markt voor bloedverdunnende medicijnen is gesegmenteerd op basis van type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in anticoagulantia en anti-bloedplaatjesmedicijnen. Het segment anticoagulantia heeft het grootste marktaandeel in 2022. Op de markt voor bloedverdunnende medicijnen hebben anticoagulantia – waaronder vitamine K-antagonisten zoals warfarine en meer recente orale anticoagulantia zoals rivaroxaban en apixaban – het grootste marktaandeel. Hun succes bij de behandeling en preventie van een aantal trombotische aandoeningen, waaronder diep-veneuze trombose en atriumfibrilleren, verklaart hun brede gebruik.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor bloedverdunnende medicijnen onderverdeeld in injecteerbare bloedverdunners en orale bloedverdunners. Het segment orale bloedverdunners zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022, omdat ze handiger en eenvoudiger toe te dienen zijn en de voorkeur genieten van patiënten. Injecteerbare middelen zijn niet nodig bij medicijnen zoals directe orale anticoagulantia (DOAC’s), die orale formuleringen bieden. De vraag naar orale bloedverdunners stijgt vanwege hun gunstige veiligheidsprofiel en toegenomen gebruik bij de behandeling van ziekten zoals diepe veneuze trombose en atriale fibrillatie.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Bristol Myers Squibb, Johnson & Johnson, Pfizer Inc., Sanofi S.A., Boehringer Ingelheim, Bayer AG, Daiichi Sankyo Company, Limited, AstraZeneca plc, Eli Lilly and Company, Novartis AG.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor bloedverdunnende medicijnen is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor bloedverdunnende medicijnen bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor bloedverdunnende medicijnen in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor bloedverdunnende medicijnen bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor Nucleaire Brandstoffen werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in de markt voor bloedverdunnende medicijnen als gevolg van factoren zoals een hoge prevalentie van hart- en vaatziekten, een goed gevestigde infrastructuur voor gezondheidszorg en een vergrijzende bevolking. De robuuste farmaceutische industrie in de regio, in combinatie met geavanceerde medische praktijken en een wijdverspreid bewustzijn, draagt bij aan het uitgebreide voorschrijven en gebruik van bloedverdunnende medicijnen. Daarnaast zorgen een gunstig terugbetalingsbeleid en proactief beheer van trombotische aandoeningen voor een verdere versterking van de leidende positie van Noord-Amerika op de markt voor bloedverdunnende medicijnen.

Bovendien is de Europese markt tijdens de prognoseperiode blijven groeien. Europa heeft het op één na grootste marktaandeel in de markt voor bloedverdunnende medicijnen vanwege factoren zoals een aanzienlijke last van hart- en vaatziekten, een goed gevestigd gezondheidszorgsysteem en een vergrijzende bevolking. De nadruk in de regio op preventieve gezondheidszorg en de toepassing van geavanceerde behandelingsopties dragen bij aan het veelvuldige gebruik van bloedverdunnende medicijnen. Daarnaast zorgt de strenge Europese regelgeving voor een veilig en effectief gebruik van deze medicijnen, waardoor de positie van Europa als de op één na grootste markt voor bloedverdunnende medicijnen verder wordt verstevigd.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over bloedverdunnende medicijnen:https://www.marketresearchfuture.com/reports/blood-thinning-drugs-market-19202

De regio Azië-Pacific kent de hoogste Compound Annual Growth Rate (CAGR) in de markt voor bloedverdunnende medicijnen als gevolg van een toenemend bewustzijn van cardiovasculaire gezondheid, een toenemende vergrijzende bevolking en verbeteringen in de infrastructuur van de gezondheidszorg. Naarmate de regio zich economisch ontwikkelt, dragen veranderingen in levensstijl bij aan een hogere prevalentie van hart- en vaatziekten, wat de vraag naar bloedverdunnende medicijnen stimuleert. Daarnaast stimuleren de invoering van westerse gezondheidszorgpraktijken en de introductie van geavanceerde medische technologieën de groei van de markt in de regio Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

OnderzoeksrapportCondoommarkt Informatie Per Materiaalsoort (Latex Condooms en Non-latex Condooms), Per Product (Mannelijke Condooms en Vrouwelijke Condooms), Per Distributiekanaal (Grootwinkelbedrijven, Drogisterijen en E-commerce) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Saudi Arabia Medical Devices Market Research Report Information Per Product Type (Diagnostische Apparaten, Monitoring Apparaten, Chirurgische Apparaten, Automatisering & Robotics, en Anderen) Per Therapeutische Toepassing (Algemene Chirurgie, Diagnostische Beeldvorming, Tandheelkunde, Cardiovasculair, Nefrologie, Urologie, Orthopedie, en Anderen) En Per Regio (Saudi Arabië) – Marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overAccessoires voor borstvoeding: Informatie per product (Borstpompen, Moedermelkflessen, Tepelverzorgingsproducten, Borstschelpen, Borstvoedingskussen en Reinigingsproducten), per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Klinieken en Particulieren) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Marktaandeel, trends en groeivan zwangerschapstestkits, per type test (bloedtest voor Hcg, urinetest voor Hcg en andere); per product (digitale apparaten, lijnindicatoren (strips, cassettes en mid-stream apparaten) en andere); per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, huishoudens) – voorspelling tot 2032

Biobanking marktonderzoeksrapport per product en dienst (apparatuur, verbruiksartikelen, diensten, software), per type monster (bloedproducten, menselijke weefsels, nucleïnezuren, cellijnen, biologische vloeistoffen, menselijke afvalproducten), per toepassing (regeneratieve geneeskunde, biowetenschappelijk onderzoek, klinisch onderzoek) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Blood Thinning Drugs Market,Blood Thinning Drugs Market Size,Blood Thinning Drugs Market Share,Blood Thinning Drugs Market Trends