header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kant-en-klare maaltijden zal tegen 2030 wereldwijd 188,0 miljard dollar bereiken – Exclusief rapport van MRFR

Feb 13, 2024 4:10 PM ET

Marktoverzicht kant-en-klare maaltijden

Het rapport van Market Research Future (MRFR) benadrukt dat de markt voor kant-en-klare maaltijden tegen 2030 188,0 miljard USD zal bereiken met een CAGR van 10,98%.

Synopsis van de markt:

Voedingsmiddelen die worden bereid voor onmiddellijke consumptie hebben niet veel verdere bewerking nodig. Meestal worden ze rauw of ongekookt gegeten. Omdat ze al gekookt zijn en het hele jaar door verkrijgbaar, zijn kant-en-klaarmaaltijden een betaalbaar alternatief voor traditionele gerechten. Door het drukke leven van werkende mensen en studenten en de veranderende eetgewoonten van klanten in de richting van kant-en-klare voedingsproducten, zal de markt waarschijnlijk groeien. Kant-en-klare voeding is er in verschillende vormen, van kant-en-klare maaltijden tot diepvriespizza’s en afhaalmaaltijden. Er zijn ook veel gezonde opties beschikbaar, hoewel de meeste mensen bij het horen van de term “kant-en-klaar” denken aan ongezonde opties. De behoefte aan kant-en-klaarmaaltijden stijgt samen met de vraag naar gemak. Sinds een paar jaar geleden is dit soort voedsel steeds populairder geworden en deze trend lijkt niet te stoppen.

Drukke agenda’s, de toename van eenpersoonshuishoudens en de populariteit van bezorg- en afhaalmaaltijden zijn enkele factoren die hieraan bijdragen. In sommige winkels zijn kant-en-klaarmaaltijden voor onderweg nu een specialiteit. Vanwege hun drukke levensstijl zijn kant-en-klare snacks en kant-en-klaarmaaltijden erg populair geworden, vooral bij mensen uit de arbeidersklasse, tieners, mensen in jeugdherbergen en vrijgezellen. Bovendien zijn onmiddellijke consumptie en het beheren van producten nauw verbonden met wat kant-en-klaar voedsel kan bieden. Als gevolg hiervan stijgt de behoefte aan kant-en-klare maaltijden vanwege het gemak van consumptie en de gelijktijdige ondersteuning van wegwerpverpakkingen. Ondertussen verandert de trend van meer plantaardige/veganistische elementen en duurzame verpakking met minder plastic en afval de manier waarop verpakte voedseldozen worden waargenomen. Merken staan onder toenemende druk om effectievere producten te leveren voor het milieu.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1979

Concurrentielandschap van de markt:

De belangrijkste spelers op de markt van kant-en-klare maaltijden zijn

Kerry Groep

Conagra Foods Inc.

Geassocieerde Britse Voedingsmiddelen Plc

General Mills Inc.

Premier Foods Plc

Unilever

Tyson Voedingsmiddelen Inc

Greencore Groep Plc

Grupo Bimbo

Diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de markt voor kant-en-klare maaltijden:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ready-to-eat-meals-market-1979

Markt Segmentatie:

Naar distributiekanaal omvat de markt winkelverkoop en niet-winkelverkoop. Per type omvat de markt rijst & noedels, salades, pasta & pizza’s, soepen en & curry’s.

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika heeft het op één na grootste marktaandeel in kant-en-klare maaltijden. De veranderende voedselvoorkeuren van klanten als gevolg van een groeiend gezondheidsbewustzijn en bezorgdheid over voedselveiligheid stimuleren de vraag naar producten in deze regio. Daarnaast zijn het consumentenvertrouwen en de perceptie van de gezondheid van de producten waardevol voor glutenvrije, voorverpakte veganistische en biologische voedingsmiddelen. Kant-en-klare maaltijden worden steeds populairder vanwege hun draagbaarheid, gemak en beschikbaarheid van nieuwe opties. Daarnaast had de markt voor kant-en-klare maaltijden in de Verenigde Staten het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor dergelijke maaltijden in Canada de snelste groei kende op het Europese continent.

In de komende jaren zal Europa naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de introductie van geavanceerde producten. Van 2022 tot 2030 zal de markt voor kant-en-klare maaltijden in Azië-Pacific naar verwachting het snelst groeien. De markt groeit door het stijgende besteedbare inkomen van consumenten en de stijgende vraag naar kant-en-klaarmaaltijden. Daarnaast zullen de snelle industrialisatie van ontwikkelingslanden zoals India en de stijgende levensstandaard de vraag naar voorverpakte maaltijden stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Market, door Market Research Future:

Ready To Drink Market Research Report Information By Type (Probiotic Drinks, Sports Drinks, Energy Drinks, Fruit & Vegetable Juices and Others), By Distribution Channel (Store-Based and Non-Store Based), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2030.

Fast Food Market Research Report Information Per Type (Hamburger/Broodje, Pizza/Pasta, Kip & Amp; Zeevruchten, Aziatisch/Latijns-Amerikaans eten, Anderen), Service Type (Eat-In, Take Away, Drive Through, Thuisbezorging, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ready-to-Eat Meals Market,Ready-to-Eat Meals Market Size,Ready-to-Eat Meals Market Share,Ready-to-Eat Meals Market Trends,Ready-to-Eat Meals Market Overview,Ready-to-Eat Meals Market Insights,Ready-to-Eat Meals Market Analysis,Ready-to-Eat Meals Market Outlook,Ready-to-Eat Meals Market Research