header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kindergeneeskunde zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting een CAGR van 5,00% laten zien als gevolg van de toegenomen vraag naar functionele producten.

Feb 13, 2024 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Pediatric Medicine Market Research Report: Informatie per type (Respiratoire geneesmiddelen, Spijsverteringsgeneeskunde, Infectiewerende geneesmiddelen, Voedingssupplementen en Andere), per toepassing (Ziekenhuis, Apotheek en Kliniek), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Demarkt voor kindergeneeskunde werd in 2022 geschat op 102,8 miljard dollar. De markt voor kindergeneeskunde zal naar verwachting groeien van 107,9 miljard dollar in 2023 tot 159,5 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor kindergeneeskunde blijft zich ontwikkelen door technologische vooruitgang, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en een groeiend bewustzijn van de behoeften op het gebied van kindergezondheidszorg. Met een focus op preventieve zorg, vaccinaties en innovatieve behandelingen laat de markt wereldwijd een consistente groei zien. Factoren zoals de toenemende pediatrische populaties, de groeiende gezondheidszorginfrastructuur in ontwikkelingsregio’s en de toenemende incidentie van kinderziekten zijn de drijvende kracht achter de expansie van de markt. Farmaceutische bedrijven investeren aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om kindvriendelijke formuleringen te introduceren en te voorzien in onvervulde medische behoeften. Hervormingen in de regelgeving en de nadruk op veiligheidsnormen geven vorm aan de marktdynamiek. Ondanks uitdagingen zoals prijsdruk en regelgeving blijft de markt voor kindergeneesmiddelen robuust, wat verdere innovatie en groei belooft.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19193

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor kindergeneeskunde is gesegmenteerd op basis van type en toepassing.

De marktsegmenten omvatten ademhalingsmedicijnen, spijsverteringsmedicijnen, anti-infectiemiddelen, voedingssupplementen en andere. De geneesmiddelen voor de luchtwegen hebben het grootste marktaandeel veroverd in de markt voor kindergeneeskunde in 2022, als gevolg van de toenemende prevalentie van ademhalingsaandoeningen bij kinderen.

Ziekenhuizen, apotheken en klinieken vormen de drie belangrijkste segmenten van de wereldwijde markt voor kindergeneesmiddelen. De categorie apotheken heeft het grootste marktaandeel in de markt voor kindergeneesmiddelen in 2022, vanwege de centrale rol in de verstrekking en het beheer van geneesmiddelen.

Concurrentielandschap

Pfizer, Novartis, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Sanofi, AstraZeneca, Merck & Co, Roche, Eli Lilly and Company en Abbott Laboratories.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor kindergeneeskunde is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor kindergeneeskunde bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor kindergeneeskunde in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor kindergeneeskunde bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor splijtstoffen werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in de markt voor kindergeneeskunde dankzij de geavanceerde infrastructuur voor gezondheidszorg, hoge uitgaven voor gezondheidszorg en robuuste onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. De sterke nadruk van de regio op pediatrische gezondheidszorg, in combinatie met strenge regelgevende kaders en een goed gevestigde farmaceutische industrie, heeft bijgedragen aan haar leiderschap. Daarnaast zorgen een groter bewustzijn, een hoge prevalentie van chronische ziekten bij kinderen en een gunstig terugbetalingsbeleid voor een verdere stijging van de vraag naar kindergeneesmiddelen, waardoor de dominante positie van Noord-Amerika op de markt wordt verstevigd.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Kindergeneeskunde:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/pediatric-medicine-market-19193

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

OnderzoeksrapportMedicated Wipes Market Information per product (Droog en Nat), per type verpakking (Enkelvoudige verpakking en Gebundelde verpakking), per toepassing (Aambeienverzorging, Vrouwelijke verzorging, Acnebehandeling, Huiddesinfectie & Anti-Allergie, en anderen), per distributiekanaal (apotheken &drogisterijen, supermarkten & hypermarkten, e-commerce en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032.

Vaccin Technologies Market Research Report Information Per Type (Recombinant/Conjugate/Subunit, Geïnactiveerd, Levend Verzwakt, Toxoïde), Per Toedieningsweg (Parenteraal, Oraal), Per Ziekte Indicatie (Virale Ziekten, Bacteriële Ziekten), Per Leeftijdsgroep (Pediatrisch, Volwassenen), Per Distributiekanaal (Ziekenhuis & Apotheken, Overheidsleveranciers, Anderen) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde apotheekmarkt Informatie per producttype (receptplichtig en vrij verkrijgbare geneesmiddelen), per apotheektype (detailhandel en e-apotheek), per toepassing (ziekenhuisgebruik en persoonlijk gebruik) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Olanzapine Market Research Report, per toepassing (schizofrenie, bipolaire stoornis, andere), per type (ZYPREXA tabletten, ZYPREXA ZYDIS en ZYPREXA IntraMuscular), per regio (Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika)-Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Pediatric Medicine Market,Pediatric Medicine Market Size,Pediatric Medicine Market Share,Pediatric Medicine Market Trends,Pediatric Medicine Market Growth,Pediatric Medicine Market Analysis