header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kunstnagels wordt gedreven door een toenemende focus op persoonlijke verzorging met een gezonde CAGR van ~ 4,85% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Feb 13, 2024 9:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomst Inzichten

In het geprojecteerde tijdsbestek zal de markt voor kunstnagels naar verwachting groeien met een CAGR van 4,85% en een waarde bereiken van USD 2,23 miljard in 2030.De markt voor kunstnagels verwijst naar de industrie die producten produceert en verkoopt die worden gebruikt om kunstnagels te creëren, ook wel nepnagels, kunstnagels of nagelverlenging genoemd. Deze producten omvatten onder andere acrylnagels, gelnagels, dompelpoedernagels en druknagels. De kunstnagels markt omvat fabrikanten, distributeurs en retailers van deze producten, evenals salons en nagel technici die kunstnagels diensten aanbieden aan klanten. De markt omvat ook aanverwante producten zoals nagelkunst en nagelverzorgingsproducten. De vraag naar kunstnagels is de afgelopen jaren gestegen vanwege het gemak en de esthetische aantrekkingskracht. De COVID-19 pandemie Ten eerste werden veel salons en nagelstylistes gedwongen om hun zaak te sluiten of hun capaciteit te verminderen als gevolg van sluitingen en sociale distantiëringsmaatregelen. Dit leidde tot een daling van de vraag naar kunstnagels omdat veel klanten geen toegang hadden tot deze diensten. Ten tweede heeft de pandemie geleid tot verstoringen in de toeleveringsketen en vertragingen in de productie, wat de beschikbaarheid van grondstoffen en eindproducten heeft beïnvloed. Dit heeft geleid tot hogere prijzen en langere wachttijden voor kunstnagelproducten. De pandemie heeft ook geleid tot een verschuiving in het consumentengedrag naar schoonheidsbehandelingen thuis, waardoor de vraag naar kunstnagelproducten die thuis kunnen worden gebruikt is toegenomen. Dit heeft geleid tot een groei in de verkoop van press-on nails, gelnagelkits en andere kunstnagelproducten die gemakkelijk thuis kunnen worden aangebracht.

Artificial Nails market

Belangrijkste spelers

  • Ardell wimpers en schoonheid
  • Intercontinental nagelproducten fabrikant
  • Hand en nagel harmony
  • Marmelade cosmetica
  • Anijs cosmetica
  • Kiss producten
  • Onstuimige diva
  • Sheba’s nagels
  • Geen nagels
  • Jonge nagels
  • Parfums de Coeur

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8202

Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor kunstnagels en neemt een aanzienlijk deel van de wereldmarkt voor zijn rekening. De dominantie van de regio kan worden toegeschreven aan de hoge mate van bewustzijn over nagelverzorging en de beschikbaarheid van een breed scala aan producten op de markt.

Europa is een andere belangrijke markt voor kunstnagels, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als belangrijke spelers in de sector. De regio heeft een sterke mode- en schoonheidscultuur, wat heeft bijgedragen aan de groei van de markt voor kunstnagels.

Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor kunstnagels, gedreven door de toenemende vraag naar nagelverzorgingsproducten in de regio en de beschikbaarheid van een groot consumentenbestand. China, Japan en Zuid-Korea zijn enkele van de belangrijkste markten in deze regio.

Voor meer inzicht, bekijk de volledige details van het rapport op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-nails-market-8202

Segmentatie van de kunstnagelmarkt

Naar type

  • Wikkel
  • Druk op

Op distributiekanaal

  • Supermarkten
  • Hypermarkten
  • Speciaalzaken

Per regio

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Stille Oceaan

Per toepassing

  • Salons en spa’s
  • Cosmetische fabrikanten
  • Handelaars, importeurs, exporteurs
  • Grondstoffen en distributeurs

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Deomvang van de markt voor haarkrultangen werd in 2022 geschat op USD 4,5 miljard. De markt voor haarkrultangen zal naar verwachting groeien van USD 4,7 miljard in 2023 tot USD 7,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,20% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Onderzoeksrapportrugzakmarkt informatie per producttype (reizen, wandelen/kamperen en andere), per materiaal (nylon, polyester en andere), per distributiekanaal (online kanaal en offline kanaal) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

All Year Gifting Market Research Report: Informatie per type (verjaardagen, spontane geschenken, bruiloften/verjaardagen, zwangerschap/nieuwe baby’s, religieuze geschenken, levensgeluk, pensioen en dankbaarheid) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Artificial Nails market,Artificial Nails market size,Artificial Nails market Share,Artificial Nails market Application,Artificial Nails market CAGR