header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor notenbomen zal in 2030 meer dan 63,6 miljard waard zijn als gevolg van de wereldwijd toegenomen consumptie

Feb 13, 2024 3:30 PM ET

Overzicht van de markt voor notenbomen:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de markt voor notenbomen naar verwachting groeien van 63,6 miljard dollar in 2023 tot 105,2 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 8,75% tijdens de voorspelde periode (2023 – 2030).

Omvang van de markt:

Omdat ze een goede bron van eiwitten, vezels en andere essentiële elementen zijn, worden noten gebruikt in gezonde snackproducten. Groeiend gezondheidsbewustzijn heeft geleid tot een toename in de consumptie van snacks die veel eiwitten, vezels, vitaminen en goede vetten bevatten. Een andere factor die de belangrijkste concurrenten op de markt stimuleert om hun producten met noten op smaak te brengen, is de vraag van klanten naar nieuwe snacks. Zo heeft de introductie van innovatieve smaken als peper en zout, honingsuiker en chocolade de verkoop van cashewnoten verbeterd. Boompitten worden bewerkt en krijgen smaakstoffen om hun uiterlijk en houdbaarheid te verbeteren. Verhoogde consumptie van sommige biologische voedingsmiddelen, in het bijzonder noten zoals paranoten, cashewnoten, amandelen en walnoten, kan volgens recente studies helpen bij het omkeren van sommige aandoeningen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2482

Tree Nuts Market

Dynamiek van de concurrentie:

De grote marktspelers investeren veel geld in onderzoek en ontwikkeling om hun productaanbod uit te breiden, waardoor de markt voor noten verder zal groeien. Met significante veranderingen in de industrie, waaronder de introductie van nieuwe producten, contractuele overeenkomsten, fusies en overnames, hogere investeringen en samenwerking met andere organisaties, ondernemen marktdeelnemers ook verschillende strategische activiteiten om hun wereldwijde aanwezigheid uit te breiden. Om te groeien en te gedijen in een omgeving waar de concurrentie hevig is en de markt groeit, moeten de concurrenten in de boomnotensector producten leveren die betaalbaar zijn.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor noten zijn

Olam International Ltd

Diamond Foods Inc.

Mariani Nut Company Inc.

Blue Diamond-kwekers

Select Harvests Limited

Waterford Nut Co.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de markt voor boomnoten: https://www.marketresearchfuture.com/reports/tree-nuts-market-2482

Marktsegmentaties:

Inzicht in producttype

In 2021 bedroeg het marktaandeel van amandelen 31,14%, wat het grootste marktaandeel was. Daarentegen zal de categorie pistachenoten naar verwachting de hoogste CAGR van 9,47% laten zien in de loop van de prognoseperiode, waardoor de omzet van de markt voor notenbomen zal stijgen.

Inzicht in vorm

Omdat ze een grote hoeveelheid eiwitten en gezonde vetten bevatten, had de hele sector een groter marktaandeel van 66,29% in 2021 en wordt verwacht een CAGR van 8,83% te ervaren tijdens de studieperiode.

Inzicht in toepassingen

De categorie bakkerijproducten en zoetwaren zal zich naar verwachting ontwikkelen met de grootste CAGR van 9,17 procent tijdens de prognoseperiode, met een marktaandeel van 31,62 procent in 2021.

Regionale analyse:

De markt voor noten in Azië en de Pacific, die naar verwachting 26,93 miljard dollar zal bedragen in 2022, zal zich naar verwachting ontwikkelen met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. De opkomst van de middenklasse en de snelle verstedelijking, die de vraag van consumenten naar gezonde voedingsmiddelen en dranken stimuleren, zijn beide debet aan de groei van de notenindustrie.

Door de verbeterde smaak van dranken zal het op één na grootste marktaandeel voor noten in Noord-Amerika zich naar verwachting gunstig ontwikkelen. Daarnaast is er de laatste jaren een duidelijke toename te zien in de brood- en zoetwarenindustrie, waar noten veelvuldig worden gebruikt. Promotie-inspanningen worden sterk benadrukt door belangrijke fabrikanten om het publiek bewuster te maken van nieuwe productintroducties. Er wordt echter voorspeld dat de marktontwikkeling in de regio in de projectieperiode zal worden beperkt door de toename van notenallergieën in Noord-Amerika. De productie van pistachenoten zal in 2023 toenemen als gevolg van uitstekende weersomstandigheden en een goed oogstjaar. Daarnaast kende de Amerikaanse notenmarkt de snelste groei in Noord-Amerika, terwijl de Canadese notenmarkt het grootste marktaandeel had.

Van 2022 tot 2030 zal de Europese markt voor noten naar verwachting de grootste groei vertonen. Het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking is de oorzaak van de stijgende verkoop van noten. Functionele maaltijden vragen mogelijk een hogere prijs van de consument. Belangrijke verwerkers van noten richten zich hierop om hun verkoopvolumes te vergroten vanwege het stijgende gezondheidsbewustzijn in de regio. De Duitse markt voor noten moet echter nog meer een eenheid worden door het grote aantal lokale en regionale deelnemers. De Indiase markt zal naar verwachting snel groeien in de verwachte periode als gevolg van het stijgende gezondheidsbewustzijn in het land. Daarnaast groeide de Britse haarkleurmarkt het snelst in de Europese ruimte, terwijl de Duitse haarkleurmarkt het grootste marktaandeel had.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Market, door Market Research Future:

Nut Butters Market Research Report Information By Product Type (Pinda, Amandel, Cashew, Hazelnoot en anderen), By Category (Conventioneel en Biologisch), By Distribution Channel (Store-Based en Non-Store-Based), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2030.

Onderzoeksrapportnotenolie markt: Informatie per type noot (amandel, walnoot, hazelnoot, pijnboom, pistache, macadamia, etc.) verpakkingstype (potten, flessen, zakken, etc.) distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en regio – prognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Tree Nuts Market,Tree Nuts Market Size,Tree Nuts Market Share,Tree Nuts Market Trends,Tree Nuts Market Overview,Tree Nuts Market Insights,Tree Nuts Market Research,Global Tree Nuts Market,Tree Nuts Market Analysis