header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hydratatie Horizon: Navigeren door de wereldwijde markt voor gebotteld water met een groei van 6,80% CAGR naar 512,5 miljoen USD in 2030

Feb 13, 2024 9:00 AM ET

Gebotteld water marktonderzoek Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor gebotteld water naar verwachting een CAGR van 6,80% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan 512,5 miljoen USD in 2030.

De wereldwijde markt voor gebotteld water verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, verpakking, distributie en marketing van water dat wordt verkocht in flessen of andere verpakkingen voor consumptie. Deze markt omvat een breed scala aan producten, waaronder gezuiverd water, bronwater, mineraalwater en bruisend water, evenals gearomatiseerd water en water met vitamines. De markt voor gebotteld water heeft de afgelopen jaren een significante groei doorgemaakt, gedreven door factoren als toegenomen gezondheidsbewustzijn, gemak en bezorgdheid over de veiligheid en kwaliteit van kraanwater in bepaalde regio’s.

Bottled Water Market

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor gebotteld water. Aan de ene kant is de vraag naar gebotteld water gestegen omdat mensen zich meer zorgen maken over de veiligheid en reinheid van hun drinkwater. Omdat meer mensen thuis blijven en grotere hoeveelheden water consumeren, is de verkoop van gebotteld water gestegen.

Aan de andere kant heeft de pandemie ook uitdagingen gecreëerd voor de flessenwaterindustrie, met name op het gebied van verstoringen van de aanvoerketen en logistieke problemen. De pandemie heeft ook geleid tot een grotere nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in de flessenwaterindustrie.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12300

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde markt voor gebotteld water is Azië-Pacific. Deze regio is de thuisbasis van enkele van de dichtstbevolkte landen ter wereld, waaronder China en India, waar de vraag naar gebotteld water snel is gegroeid als gevolg van zorgen over de waterkwaliteit en -veiligheid.

Het rapport voorspelt dat de regio Azië-Pacific de markt de komende jaren zal blijven domineren, gedreven door factoren zoals bevolkingsgroei, verstedelijking en een stijgend besteedbaar inkomen.

Binnen de regio Azië-Pacific is China de grootste markt voor gebotteld water, gevolgd door India en Indonesië. Deze landen zullen naar verwachting de groei van de markt voor gebotteld water in de regio stimuleren, omdat steeds meer mensen gezondheidsbewust worden en de vraag naar veilig en gemakkelijk drinkwater blijft stijgen.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor gebotteld water is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in water, koolzuurhoudend water en functioneel water.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in filterspoelmachines, blaasmachines en krimpfoliemachines.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/bathroom-worktops-market-12300

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

CG Roxane LLC

IJslands Gletsjer

Catalaans bedrijf

Bebidas SA

SUNTORY BEVERAGE & FOOD LIMITED

Mountain Valley Spring Company

De Coca-Cola onderneming

PepsiCo

Danone

Nestlé Water

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Water Bottle Market Research Report Information Per Product Type (Geïsoleerd, Niet-geïsoleerd, Filter Water Bottle, Infuser Water Bottle en Anderen), Per Distributiekanaal (Online en Offline), Per Materiaalsoort (Plastic, Roestvrij Staal, Glas en Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportWerkbladen Badkamer: Informatie per type materiaal (graniet, kwarts, marmer, massief hout, laminaat en andere), per toepassing (commercieel en residentieel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Bottled Water Market,Bottled Water Market Size,Bottled Water Market Share,Bottled Water Market Trends,Bottled Water Market Growth,Bottled Water Market Analysis,Bottled Water Market CAGR