header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Buiten de hotelmuren: Verhuur van vakantiewoningen groeit naar 121,8 miljard dollar tegen 2032

Feb 14, 2024 9:00 AM ET

In 2022 zou de markt voor vakantieverhuur naar schatting 75,2 miljard dollar waard zijn. Volgens voorspellingen zou de vakantieverhuurmarkt groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,50% van USD 79,3 miljard in 2023 tot USD 121,8 miljard in 2032. De toeristenindustrie is de primaire marktstimulator van de vakantieverhuursector. De markt voor vakantieverhuur wordt gedreven door de toegenomen reisgewoonten van millennials en het groeiende bewustzijn van reizigers over de beschikbaarheid van vakantieverhuurdiensten.

In het steeds veranderende landschap van reizen en gastvrijheid is de markt voor vakantieverhuur een bewijs van de veranderende voorkeuren van moderne reizigers. Deze dynamische sector, die wordt gekenmerkt door de opkomst van platforms zoals Airbnb, Vrbo en Booking.com, heeft de afgelopen jaren aanzienlijke transformaties doorgemaakt. In deze blogpost verkennen we de huidige trends die de vakantieverhuurmarkt vormgeven en hoe deze de manier beïnvloeden waarop mensen hun vakantie plannen en beleven.

Vacation Rental Market

Opkomst van alternatieve accommodaties:

Traditionele hotelovernachtingen ondervinden zware concurrentie van de groeiende populariteit van vakantiewoningen. Reizigers worden steeds meer aangetrokken door de allure van unieke, persoonlijke ruimtes die vakantieverblijven bieden – van knusse hutjes in het bos tot chique stadsappartementen met panoramisch uitzicht. De aantrekkingskracht ligt in de mogelijkheid om te leven als een lokale bewoner, die zich onderdompelt in de cultuur en de omgeving van de bestemming.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11514

Nadruk op contactloze ervaringen:

In de nasleep van de COVID-19 pandemie zijn veiligheid en hygiëne belangrijke aandachtspunten geworden voor reizigers. Platformen voor vakantieverhuur hebben hierop gereageerd door hun schoonmaakprotocollen te verbeteren en contactloze check-ins te promoten. De mogelijkheid om een privéruimte te hebben, weg van drukke lobby’s en liften, is een belangrijke aantrekkingskracht geworden voor diegenen die op zoek zijn naar een veiliger en meer afgezonderd uitje.

Flexibele boekingsopties:

De vakantieverhuurmarkt heeft zich aangepast aan veranderende reisonzekerheden door flexibele boekingsopties aan te bieden. Veel platforms bieden nu soepele annuleringsvoorwaarden en de mogelijkheid om reizen gemakkelijk te verzetten. Deze flexibiliteit komt tegemoet aan de onvoorspelbaarheid van reisplannen en geeft gasten gemoedsrust bij het boeken van hun accommodatie.

Integratie van technologie voor verbeterde ervaringen:

Technologie speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de gastervaring in vakantiewoningen. Slimme thuisvoorzieningen, zoals sleutelloze toegangssystemen, automatische temperatuurregeling en spraakgestuurde assistenten, worden standaard. Deze technische voorzieningen dragen bij aan een naadloos en gemoderniseerd verblijf voor gasten.

Lokale ervaringen en duurzaamheid:

Reizigers zijn steeds meer op zoek naar authentieke, lokale ervaringen en vakantieverblijven zijn goed gepositioneerd om die te bieden. Verhuurders geven vaak insidertips over de beste plaatselijke eetgelegenheden, verborgen juweeltjes en culturele activiteiten. Bovendien wordt er steeds meer nadruk gelegd op duurzaamheid en sommige vakantiewoningen passen milieuvriendelijke methoden toe om milieubewuste reizigers aan te spreken.

Uitbreiding van de markt naar nichesegmenten:

De vakantieverhuurmarkt diversifieert zich om tegemoet te komen aan nichesegmenten van reizigers. Van huisdiervriendelijke accommodaties tot accommodaties die geschikt zijn voor werk op afstand, de markt ontwikkelt zich om te voldoen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van verschillende demografische groepen reizigers.

Voor meer inzicht, bekijk de volledige details van het rapport op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/vacation-rental-market-11514

De belangrijkste bedrijven op de markt voor vakantieverhuur zijn onder andere

  • 9flats.Com Pte Ltd.
  • Airbnb Inc.
  • Booking Holdings Inc.
  • Expedia Group Inc.
  • Hotelplan Holding AG
  • MakeMyTrip Pvt. Ltd.
  • NOVASOL AS
  • Oravel Stays Pvt. Ltd.
  • TripAdvisor Inc.
  • Wyndham Destinations Inc.

Ontwikkelingen in de vakantieverhuursector

Juli 2022: Planet, een leverancier van wereldwijde technologie en geïntegreerde financiële diensten, heeft Avantio overgenomen. Avantio, een bedrijf dat diensten en software biedt voor het beheer van vakantieverhuur, heeft zijn marktaandeel in de hotelsector vergroot.

December 2020: Airbnb en Visit Tampa werkten samen aan een gezamenlijke campagne gericht op het vergroten van het toerisme en de lokale economie van Tampa Bay. Airbnb richtte ook een speciale sociale media-aanwezigheid op met een scala aan verblijfsmogelijkheden en buitenactiviteiten om het toerisme in Tampa Bay te promoten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

OnderzoeksrapportSporttoerisme Markt: Informatie per product (voetbal/voetbal, cricket, motorsport, tennis en andere), type (binnenlands en internationaal), categorie (actief en passief), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Travel and Tourism Market Research Report Information Per Type (Vrije tijd, Educatief, Zakelijk, Sport, Medisch Toerisme, en Andere (Evenementenreizen, Vrijwilligersreizen, enz.)), op toepassing (binnenlands en internationaal), op type reiziger (alleenreizenden, reizigers met z’n tweeën en groepsreizigers), op reisdagen (minder dan 7 dagen, 8-15 dagen, 16-30 dagen en meer dan 30 dagen), op manier van reizen (pakketreizen en zelfcatering), op manier van boeken (online en offline) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Vacation Rental Market,Vacation Rental Market Size,Vacation Rental Market Share,Vacation Rental Market Trends,Vacation Rental Market Research,Vacation Rental Market Growth,Vacation Rental Market Analysis,Vacation Rental Market CAGR