header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor TD-vaccins zal naar verwachting USD 8,49 miljard bereiken met een CAGR van 5,60% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 14, 2024 6:00 PM ET

Onderzoeksrapport TD Vaccin Markt: Informatie per type (3-doseserie en meer dan 3-doseserie), per toepassing (tetanus (T) en difterie (D)) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde TD-vaccinmarkt van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 5,60% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 8,49 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor therapeutische geneesmiddelen (TD-vaccins) is een dynamische en snel evoluerende sector binnen de farmaceutische industrie, die een cruciale rol speelt in de preventie en behandeling van een groot aantal ziekten. TD-vaccins zijn ontworpen om het immuunsysteem te stimuleren en bieden therapeutische voordelen die verder gaan dan de traditionele profylactische vaccins. Deze markt omvat een breed scala aan toepassingen, waaronder immunotherapie tegen kanker, behandeling van infectieziekten en auto-immuunziekten.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19210

In de afgelopen jaren is er een toename geweest in onderzoek en ontwikkeling voor de ontwikkeling van TD-vaccins, gevoed door doorbraken in de immunologie en moleculaire biologie. De belofte van gepersonaliseerde geneeskunde heeft geleid tot innovaties in kankervaccins, waarbij behandelingen worden afgestemd op individuele patiënten op basis van hun unieke genetische samenstelling. Daarnaast hebben de voortdurende wereldwijde inspanningen om infectieziekten te bestrijden, zoals HIV/AIDS en hepatitis, de focus op de ontwikkeling van effectieve therapeutische vaccins versterkt.

Segmentatie

De wereldwijde TD-vaccinmarkt is gesegmenteerd op basis van type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in series van 3 doses en series van meer dan 3 doses. Het segment van de 3-doseserie zou in 2022 het grootste marktaandeel hebben vanwege de goede werking ervan om langdurige bescherming te bieden tegen bepaalde ziekten. Zowel voor het eerste vaccin als voor verdere boostershots wordt dit doseringsschema vaak geadviseerd om langdurige bescherming te bieden. De 3-doseserie wordt ook veel gebruikt omdat het de therapietrouw en therapietrouw verbetert.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde TD-vaccinmarkt onderverdeeld in tetanus (T) en difterie (D). Het tetanus (T)-segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022 vanwege zijn vitale functie bij het voorkomen van de potentieel dodelijke bacteriële ziekte tetanus. Tetanus is een ernstig gevaar voor de volksgezondheid en de T-toepassing beheerst dit gevaar met succes. Het marktaandeel van T in TD-vaccins geeft aan hoe belangrijk het is in allesomvattende immunisatieplannen, wat een brede acceptatie bevordert.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Sanofi, Grifols, GSK, Biological E Limited, Incepta Pharma, BB-NCIPD Ltd, Sinovac Biotech, Bharat Biotech, Serum Institute of India en AstraZeneca.

Regionale analyse

De wereldwijde TD-vaccinmarkt is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese TD-vaccinmarkt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor TD-vaccins in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor TD-vaccins bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor splijtstoffen werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel op de markt voor TD-vaccins (tetanus en difterie) vanwege de robuuste infrastructuur van de gezondheidszorg, een hoog bewustzijnsniveau en strenge immunisatieprogramma’s. De regio zet zich in voor preventieve vaccinatie. De toewijding van de regio aan preventieve gezondheidszorg, in combinatie met gevestigde vaccinatieprotocollen, draagt bij aan een wijdverspreid gebruik van vaccins. Daarnaast versterken regelgevende ondersteuning, onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven en een proactieve aanpak van volksgezondheidsproblemen de dominante positie van Noord-Amerika op de markt voor TD-vaccins.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over TD-vaccin: https://www.marketresearchfuture.com/reports/td-vaccine-market-19210

Bovendien is de Europese markt in de voorspellingsperiode blijven groeien. Europa heeft het op één na grootste marktaandeel in de markt voor TD-vaccins (tetanus en difterie) vanwege zijn geavanceerde gezondheidszorgsystemen, strenge vaccinatieprogramma’s en grote publieke bewustwording. De toewijding van de regio aan preventieve geneeskunde, sterke regelgevende kaders en een robuuste immunisatie-infrastructuur dragen bij aan een wijdverspreid gebruik van vaccins. Daarnaast verbeteren de samenwerkingsinspanningen tussen overheden, gezondheidszorginstellingen en farmaceutische bedrijven de toegankelijkheid en effectiviteit van TD-vaccins, wat de positie van Europa als belangrijke speler in de preventie van deze ziekten verstevigt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Microfluidic Devices Market Share And Trends Analysis by Industry (In-Vitro Diagnostics, Pharmaceutical (Chips For Lab Analytics, Accurate Dispensing Devices And Micro-Reactors For Drug Synthesis), Medical Devices (Micro Pumps And Dispensing System, Inhalers, Micro-Needles And Others) And Others)), Material (Polymer, Glass, Silicon And Others), Application (Pharmaceutical And Life Science Research, Clinical And Veterinary Diagnostics, Point Of Care Diagnostics, Analytical Devices, Drug Delivery, Environmental And Industrial And Others) – Market Forecast Till 2032.

OnderzoeksrapportAngiografieapparatuur Marktinformatie per product (angiografiesystemen, angiografiekatheters, contrastmiddelen voor angiografie, vaatsluitingen (VCD’s), angiografieballonnen, angiografiedraden en angiografieaccessoires), procedure (coronaire angiografie, endovasculaire angiografie, neuroangiografie en onco-angiografie), op toepassing (diagnostiek en therapeutica), op eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische centra, beeldvormingscentra, onderzoeksinstellingen) en op regio – prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor hulpmiddelen voor bariatrische chirurgie per type (minimaal invasieve chirurgische hulpmiddelen, niet-invasieve chirurgische hulpmiddelen) per procedure (sleeve-gastrectomie, gastric bypass, revisiechirurgie, verstelbare maagband), per eindgebruiker (ziekenhuizen, gespecialiseerde centra, ambulante chirurgische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Women Healthcare Market Research Report Information Per Indicatie (postmenopauzale osteoporose, onvruchtbaarheid, reproductieve gezondheidsmanagement, polycysteus ovariumsyndroom, gynaecologische kanker, en anderen), Per Diagnose en Behandeling (botdensitometrie, diagnostische beeldvormingstests, biopsies, Ovulatietesten en andere), op behandeling (therapeutica, operaties en andere), op eindgebruiker (ziekenhuizen, gynaecologische centra, onderzoeksinstellingen en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  TD Vaccine Market,TD Vaccine Market Size,TD Vaccine Market Share,TD Vaccine Market Trends