header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onthulling van de dynamiek van de markt voor vrouwelijke hygiëne: Groei, 58,8 miljard USD, trends en regionale analyse

Feb 14, 2024 9:00 AM ET

Toekomstige marktonderzoek Highlights

De markt voor vrouwelijke hygiëne verwijst naar de industrie die producten voor vrouwelijke hygiëne en verzorging produceert en verkoopt. Deze markt omvat een verscheidenheid aan producten zoals tampons, maandverband, menstruatiecups, inlegkruisjes en vrouwelijke doekjes.

De markt voor vrouwelijke hygiëne had in 2021 een waarde van USD 37,8 miljard en zal naar verwachting tegen 2030 een waarde bereiken van USD 58,8 miljard met een CAGR van 5,7% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor Beddengoed voor Thuisgebruik zijn

Procter and Gamble, Edgewell Personal Care, Unicharm Corporation, Kimberly-Clark Corporation, Lil-Lets Group Ltd, Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA, Johnson & Johnson, Ontex International, Natracare LLC en Kao Corporation zijn enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor vrouwelijke hygiëne.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7986

Regionale analyse

De markt voor vrouwelijke hygiëne kan worden geanalyseerd op basis van verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Hieronder volgt een korte regionale analyse van de markt voor vrouwelijke hygiëne:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt voor vrouwelijke hygiëne wordt gedreven door een toenemend bewustzijn van de gezondheid en hygiëne van vrouwen, stijgende besteedbare inkomens en een groeiende vraag naar biologische en natuurlijke producten. De markt zal naar verwachting blijven groeien door de toenemende vrouwelijke bevolking en de overstap naar milieuvriendelijke producten.

istockphoto-1321362463-612x612

Europa: De Europese markt voor vrouwelijke hygiëne wordt gedreven door het toenemende bewustzijn van de gezondheid en hygiëne van vrouwen, de groeiende vraag naar biologische en natuurlijke producten en de overstap naar herbruikbare menstruatieproducten zoals menstruatiecups en menstruatieslips. De markt zal naar verwachting blijven groeien door het stijgende besteedbare inkomen en de toenemende populariteit van milieuvriendelijke producten.

Azië-Pacific: De markt voor vrouwelijke hygiëne in Azië-Pacific wordt gedreven door de grote vrouwelijke bevolking, het stijgende besteedbare inkomen en het toenemende bewustzijn van de gezondheid en hygiëne van vrouwen. Landen als China, India en Japan zullen naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken vanwege de grote populatie vrouwen in deze regio’s.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor vrouwelijke hygiëne wordt gedreven door een toenemend bewustzijn van de gezondheid en hygiëne van vrouwen en stijgende besteedbare inkomens. De markt zal naar verwachting groeien door de toenemende vraag naar biologische en natuurlijke producten en de overstap naar milieuvriendelijke producten.

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor vrouwelijke hygiëne in het Midden-Oosten en Afrika wordt gedreven door een toenemend bewustzijn van de gezondheid en hygiëne van vrouwen en stijgende besteedbare inkomens. De markt zal naar verwachting groeien door de toenemende populariteit van milieuvriendelijke producten en de stijgende vrouwelijke bevolking in deze regio’s.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/feminine-hygiene-market-7986

Segmentatie van de markt

Wereldwijde markt voor vrouwelijke hygiëne, per producttype

  • Maandverband
  • Tampons
  • Inlegkruisjes
  • Menstruatiebekers
  • Wasmiddelen voor vrouwelijke hygiëne

Wereldwijde markt voor vrouwelijke hygiëne, per distributiekanaal

  • Supermarkten en warenhuizen
  • Apotheken
  • Online winkels
  • Overige

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Home Bedding Market Size werd gewaardeerd op USD 75684,9 Miljoen in 2021. De markt voor beddengoed voor thuisgebruik zal naar verwachting groeien van USD 79469,145 miljoen in 2022 tot USD 111821,06 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

De markt voor vochtige doekjes en t issues zal groeien met een CAGR van 5,3% en een marktwaarde bereiken van USD 23.058,6 miljoen.

DeOutdoor Performance Apparel marktomvang werd gewaardeerd op USD 18,1 miljard in 2022. De Outdoor Performance Apparel marktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 19,4 miljard in 2023 tot USD 33,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,90% tijdens de voorspelde periode (2023 – 2032).

Deomvang van de online kruideniersmarkt werd in 2022 geschat op USD 11,5 miljard. De online kruideniersmarkt zal naar verwachting groeien van USD 12,95 miljard in 2023 tot USD 33,49 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,61% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Feminine Hygiene Market,Feminine Hygiene Market size,Feminine Hygiene Market share,Feminine Hygiene Market analysis,Feminine Hygiene Market cagr