header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Succes in zakken: Onthulling van de wereldwijde markt met een CAGR van 4,9% tot USD 94,63 miljard in 2027

Feb 14, 2024 9:00 AM ET

Bags Market Insights:

Tegen 2027 zal de tassenmarkt naar verwachting zijn gegroeid met een CAGR van 4,9% tot USD 94,63 miljard. Er zijn veel verschillende soorten tassen, waaronder koordtassen, plunjezakken, sporttassen, rugzakken en crossbodytassen. Ze zijn gemaakt van nylon stroken, terwijl rugzakken worden gemaakt van leer, nylon en polyester.

Het geven van cadeaus wordt al lang beschouwd als een essentieel onderdeel van interpersoonlijke interacties. Het geven van cadeaus is de afgelopen tien jaar steeds populairder geworden, wat kan worden toegeschreven aan de globalisering en de acceptatie van festivals en festiviteiten over culturele grenzen heen. Mensen geven vaak cadeaus op speciale dagen zoals verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag. Een belangrijk element ten gunste van een wereldwijde toename in het uitwisselen van geschenken is het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking. Bedrijven geven geschenken aan hun klanten en werknemers om nauwere en vruchtbaardere banden te creëren. Bovendien draagt dit bij tot de branding van het bedrijf. Tassen worden al lang beschouwd als een van de populairste geschenken voor zowel particulieren als bedrijven. Een bijkomend voordeel van de vele verschillende tassen op de markt is de grotere keuze die ze bieden. Als gevolg hiervan wordt voorspeld dat de gewoonte om tassen te ruilen voor geschenken de verkoop van tassen exponentieel zal doen toenemen, wat de expansie van de markt zal stimuleren.

Bags Market

De tassenmarkt is oververzadigd en zeer concurrerend. Fabrikanten vinden het steeds moeilijker om op te vallen in zo’n overvolle markt. Als gevolg daarvan concurreren bedrijven op alle fronten om met succes hun doelmarkt te bereiken. Als gevolg hiervan zijn bedrijven op zoek naar een methode om zich te onderscheiden. Het aanpassen en personaliseren van producten is een van deze strategieën. Consumenten geven nu de voorkeur aan gepersonaliseerde producten boven algemeen verkrijgbare producten op de markt.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10573

Regionale analyse:

De wereldwijde tassenmarkt is onderverdeeld in vier geografische segmenten: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Volgens de analyse van MRFR domineerde Azië-Pacific de markt in 2019 en had het het grootste aandeel. In 2019 had de Europese tassenmarkt het op een na grootste marktaandeel.

Marktsegmentatie:

Op basis van producttype, materiaalsoort, eindgebruiker, distributiekanaal en geografie is de markt voor tassen wereldwijd verdeeld.

De wereldmarkt is gesegmenteerd in rugzakken, handtassen, portefeuilles en portemonnees, duffels & sporttassen, sling & crossbody, en anderen op basis van producttype.

Rugzakken zijn tassen die meestal op de rug of rond het middel worden gedragen. Tegenwoordig gebruiken studenten een tas die bekend staat als rugzak, knapzak, rugzak, boekensatchel, boekentas of boekentas om hun boeken en andere schoolbenodigdheden van en naar de klas te vervoeren. Volgens een recent onderzoek van MRFR zouden meer dan 43 miljoen kinderen in de VS rugzakken gebruiken om hun schoolbenodigdheden in mee te nemen. Bovendien zijn rugzakken, omdat ze draagbaar en licht zijn, perfect om mee naar het werk, naar school of om dagelijks boodschappen te doen. Schooltassen, dagrugzakken, heuptassen, trekkoordtassen, rugzakken, satchelrugzakken, knapzakken en randoserussen behoren tot de verschillende soorten rugzakken.

De polyesters, nylon, leer, katoenen canvas en andere materialen zijn gesegmenteerd op de wereldwijde markt op basis van materiaaltype. De wereldwijde tassenmarkt werd gedomineerd door de polyestersector. Polyester tassen zijn minder duurzaam dan nylon, maar hebben een hogere weerstand tegen UV-bederf. Dit geldt vooral voor rugzakken. Voor kinderrugzakken is polyester een stevig materiaal dat lang meegaat. Polyester rugzakken zijn redelijk geprijsd en verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren. Tijdens de verwachte periode zal het ledersegment naar verwachting de grootste CAGR hebben. Door zijn sterkte, duurzaamheid en ruime beschikbaarheid van dierlijke grondstoffen is leer een van de oudste materialen die voor de productie van tassen wordt gebruikt. Ondanks een verschuiving in de voorkeur van consumenten naar dierproefvrije producten, heeft leer nog steeds een chiquere uitstraling dan andere materialen.

De wereldwijde markt is per eindgebruiker onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen: 5 tot 12 jaar, 13 tot 19 jaar en 20 jaar en ouder. Een aanzienlijk deel van de wereldwijde tassenmarkt behoort tot de sector van 20 jaar en ouder. Er wordt echter verwacht dat tijdens de prognoseperiode de groep van 13 tot 19 jaar sneller zal groeien.

De wereldwijde tassenmarkt is onderverdeeld in winkelsegmenten en niet-winkelsegmenten, afhankelijk van het distributiekanaal. Supermarkten & hypermarkten, buurtwinkels, speciaalzaken en andere winkels vormen de segmentatie op basis van winkels. In 2019 had het segment van de winkels een groter marktaandeel. Omdat ze een gemakkelijke one-stop aankoopervaring bieden, houden consumenten van winkelgebaseerde kanalen. Er wordt echter verwacht dat het niet-winkelgebaseerde segment tijdens de prognoseperiode sneller zal groeien.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/bags-market-10573

De belangrijkste spelers in de Tassenmarkt zijn als volgt:

  • Nike Inc (VS)
  • Adidas AG (Duitsland)
  • Samsonite International SA (Hong Kong)
  • VF Corporation (VS)
  • Puma SE (Duitsland)
  • Louis Vuitton (Frankrijk)
  • Delsey (Frankrijk)
  • Hershel Supply Company (Canada)
  • Jensen Lee (VS)
  • Belmil (Servië)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Onderzoeksrapportnaaitassen marktinformatie per producttype (reistassen, cosmeticatassen, rugzakken, lunchtassen en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport vande Tassenmarkt: Informatie per materiaaltype (plastic, papier en andere), per eindgebruiker (kruideniers, foodservice en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Bags Market,Bags Market Size,Bags Market Share,Bags Market Trends,Bags Market Growth,Bags Market Analysis