header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verticale liftmodule (VLM) en op carrousel gebaseerde ASRS-marktomvang, aandeel, trends en groeivooruitzichten, prognose 2032

Feb 14, 2024 6:00 PM ET

Op het gebied van automatische opslag- en zoeksystemen (ASRS) onderscheiden Vertical Lift Modules (VLM’s) en op carrousels gebaseerde oplossingen zich als cruciale technologieën die een revolutie teweegbrengen in magazijnbeheer en logistieke activiteiten. Deze geavanceerde systemen zijn onmisbaar geworden voor bedrijven die opslagruimte willen optimaliseren, de efficiëntie willen verhogen en de orderverwerking in steeds complexere toeleveringsketens willen stroomlijnen. Terwijl de vraag naar flexibele en schaalbare magazijnoplossingen toeneemt, is de VLM- en Carrousel-gebaseerde ASRS-markt getuige van een golf van innovatie en toepassing, als weerspiegeling van de zoektocht van de industrie naar verhoogde productiviteit en operationele uitmuntendheid.

Belangrijkste spelers:

  • SSI SCHÄFER
  • Bastian Systemen
  • Vanderlande
  • Hänel Opslagsystemen
  • Mecalux S.A.
  • DE BEUMER GROEP GMBH & CO. KG
  • Daifuku Co. Ltd
  • Kardex
  • Autocrib
  • Vidir Solutions, Inc.
  • Modula Inc.
  • Ferretto Groep SP.A.
  • PDF-voorbeeld ontvangen

Gratis PDF-voorbeeld >

VLM’s, gekenmerkt door hun torenhoge verticale kolommen van trays of bakken, bieden een compacte en ruimtebesparende opslagoplossing. Door gebruik te maken van verticale ruimte en robotachtige shuttles in te zetten om goederen op te halen en af te leveren, bieden VLM’s snelle toegang tot opgeslagen items terwijl het benodigde vloeroppervlak tot een minimum wordt beperkt, waardoor ze ideaal zijn voor faciliteiten met beperkte ruimte. Geavanceerde VLM’s zijn bovendien uitgerust met intelligente softwarealgoritmen en integratiemogelijkheden, zodat ze naadloos kunnen worden gekoppeld aan magazijnbeheersystemen (WMS) en andere automatiseringstechnologieën voor een betere voorraadcontrole en ordernauwkeurigheid.

Aan de andere kant hebben ASRS-systemen op basis van carrousels roterende schappen of bakken die in een cirkelvormige of ovale configuratie zijn gerangschikt, voor opslag met hoge dichtheid en dynamische orderverzamelmogelijkheden. Met oplossingen op basis van een carrousel worden items direct naar de operator gebracht, waardoor de reistijd korter wordt en het orderverzamelen efficiënter verloopt. Deze systemen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen die een hoge doorvoer en frequente toegang tot een groot aantal SKU’s vereisen, zoals orderassemblage en distributiecentra.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

De VLM en Carrousel-gebaseerde ASRS-markt kent een opmerkelijke groei die wordt aangedreven door verschillende sleutelfactoren. Ten eerste wakkert het niet aflatende streven naar operationele efficiëntie en kostenoptimalisatie in de logistiek en e-commerce de vraag naar geavanceerde automatiseringsoplossingen aan. Omdat bedrijven proberen te voldoen aan de toenemende verwachtingen van consumenten voor snellere levertijden en productaanpassing, wordt de behoefte aan flexibele en responsieve magazijnoperaties van het grootste belang, wat de toepassing van VLM’s en op carrousels gebaseerde ASRS-systemen stimuleert.

Bovendien geven technologische ontwikkelingen, waaronder de integratie van robotica, kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML), een nieuwe vorm aan de mogelijkheden van VLM’s en op carrousels gebaseerde ASRS-oplossingen. Robotische orderverzamelarmen en automatisch geleide voertuigen (AGV’s) vormen een aanvulling op deze systemen en maken end-to-end automatisering van materiaalverwerkingsprocessen mogelijk, waardoor de productiviteit en doorvoer verder toenemen.

Bovendien onderstrepen de proliferatie van omnichannel retailing en de opkomst van micro-fulfilmentcentra het belang van flexibele en schaalbare magazijnoplossingen. VLM’s en op carrousels gebaseerde ASRS-systemen bieden de veelzijdigheid en modulariteit die nodig zijn om zich aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften, zodat bedrijven hun voorraden efficiënt kunnen beheren via meerdere kanalen en tegelijkertijd de operationele kosten en benodigde ruimte kunnen minimaliseren.

Gerelateerde rapporten:

Nanofotonica marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

US Robotics marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Geavanceerde loodvrije piëzo-elektrische materialen marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorvirtuele vizieren – Wereldwijde voorspellingen tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Vertical Lift Module (VLM) and Carousel-Based ASRS Market,Vertical Lift Module (VLM) and Carousel-Based ASRS Market Analysis,Vertical Lift Module (VLM) and Carousel-Based ASRS Market Trends,Vertical Lift Module (VLM) and Carousel-Based ASRS Market Growth,Vertical Lift Module (VLM) and Carousel-Based ASRS Market Share,Vertical Lift Module (VLM) and Carousel-Based ASRS Market Size