header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Cold Chain Equipment groeit met een CAGR van 22,50% tegen 2032

Feb 15, 2024 5:25 PM ET

Overzicht van de markt voor apparatuur voor de koudeketen

De markt voor apparatuur voor de koudeketen speelt een cruciale rol in het behoud en het veilige transport van temperatuurgevoelige producten, zoals voedsel, farmaceutische producten en vaccins, vanaf het punt van productie tot de eindconsument of eindgebruiker. De term “koudeketen” verwijst naar de ononderbroken reeks gekoelde productie-, opslag- en distributieactiviteiten die de kwaliteit en veiligheid van deze bederfelijke producten garanderen.

De omvang van de markt voor cold chain-apparatuur zal naar verwachting groeien van USD 17,39 miljard in 2023 tot USD 88,209 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 22,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Belangrijkste spelers

De belangrijkste bedrijven op de markt voor apparatuur voor de koudeketen zijn

  • Thermo King
  • Transicold
  • Zanotti SpA
  • Fermod
  • Intertecnica
  • ebm-papst Groep
  • CAREL
  • Bitzer
  • Kelvion
  • Incold S.p.A.
  • Rivacold srl
  • Kason Industries Inc.
  • CHG Europe BV
  • Viessmann
  • Schmitz Cargobull


Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12365

Drijfveren voor de markt:

Groeiende vraag naar bederfelijke goederen: De toenemende wereldwijde vraag naar bederfelijke producten, zoals verse producten, zeevruchten, farmaceutische producten en vaccins, is een van de belangrijkste drijfveren van de markt voor apparatuur voor de koudeketen. De voorkeur van consumenten voor verse en gezonde producten heeft de behoefte aan betrouwbare temperatuurgecontroleerde logistiek gestimuleerd.

Hoge initiële kosten: Investeren in apparatuur voor de koudeketen kan duur zijn, vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen, wat sommige bedrijven ervan kan weerhouden om de juiste koudeketenpraktijken in te voeren.

Energieverbruik: De energie-intensieve aard van het handhaven van lage temperaturen kan leiden tot hoge operationele kosten en milieuproblemen. Er wordt steeds meer nadruk gelegd op energie-efficiënte en milieuvriendelijke apparatuur.

Technologische vooruitgang: Het snelle tempo van de technologische veranderingen betekent dat bedrijven voortdurend moeten investeren in nieuwe apparatuur om concurrerend te blijven en te voldoen aan de evoluerende industriële normen en voorschriften.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over de markt voorapparatuur voor koelketens:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cold-chain-equipment-market-12365

Marktsegmentatie van koelapparatuur

De vooruitzichten voor apparatuur voor koelketens van 2018 tot 2032 laten een aanzienlijke economische projectie zien. In deze periode zal de wereldwijde markt naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, gemeten in miljarden USD. Twee primaire categorieën domineren deze prognose: opslagapparatuur en transportapparatuur.

De toepassing van apparatuur voor de koudeketen laat ook een aanzienlijke economische waarde zien, verdeeld over verschillende sectoren. Deze toepassingen omvatten vlees, zuivelproducten & bevroren desserts, bakkerijproducten & zoetwaren, verwerkt voedsel, farmaceutische producten, groenten & fruit en andere.

Bovendien onderstreept de regionale spreiding van de uitgaven voor apparatuur voor koelketens het mondiale karakter van deze industrie. De regio’s die zijn geanalyseerd voor hun economische bijdragen aan deze sector zijn Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12365

Regionale analyse van de markt voor apparatuur voor koelketens

Noord-Amerika: De markt voor apparatuur voor de koudeketen is goed gevestigd en wordt gedreven door strenge regelgeving op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit. Geavanceerde koeltechnologieën en geavanceerde infrastructuur voor koelopslag domineren de markt. Er is een groeiende vraag naar energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen voor de koudeketen.

Europa: Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben een sterk ontwikkelde infrastructuur voor de koudeketen ter ondersteuning van de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. De toenemende vraag naar bederfelijke goederen en farmaceutische producten stimuleert de groei van de markt. De nadruk ligt op het behoud van productintegriteit en het verminderen van voedselverspilling door efficiënte logistiek in de koudeketen.

Azië-Pacific: China en India: Snelle verstedelijking, stijgend besteedbaar inkomen en veranderende voedingsgewoonten dragen bij aan de groei van de markt voor apparatuur voor de koudeketen. De uitbreiding van de georganiseerde detailhandel en de stijgende vraag naar diepgevroren en gekoelde voedingsproducten stimuleren investeringen in koelopslagfaciliteiten en transport. Technologische vooruitgang en overheidssteun voor het verbeteren van de voedselveiligheidsnormen stimuleren de groei van de markt.

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor apparatuur voor de koudeketen groeit als gevolg van de toenemende vraag naar bederfelijke goederen, waaronder verse producten, zuivelproducten en farmaceutische producten. Investeringen in gekoelde opslagfaciliteiten, gekoeld transport en temperatuurgecontroleerde logistieke oplossingen worden gestimuleerd door verstedelijking, economische ontwikkeling en overheidsinspanningen om de voedselzekerheid en -veiligheid te verbeteren.

Gerelateerde rapporten:

Sleeving Machines Market Research Report Information By Automation, By Machine Type, By End Use, and By Region – Market Forecast Till 2032

OnderzoeksrapportPersoonlijke Beschermingsmiddelen Marktonderzoek Per Product, Per Industrie en Per Gevaar – Marktvoorspelling tot 2030

Recycling apparatuur marktonderzoekrapport informatie per apparatuur, per verwerkt materiaal en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Global Detonator Market Research Report Informatie per type, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overveiligheidskleppen Informatie per materiaal, per grootte, per eindgebruiker (en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cold Chain Equipment Market trends,Cold Chain Equipment Market scope,Cold Chain Equipment Market growth,Cold Chain Equipment Market analysis,Cold Chain Equipment Market demands,Cold Chain Equipment Market insights,Cold Chain Equipment Market size,Cold Chain Equipment Market share,Cold Chain Equipment Market overview