header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


India Duurzame luchtvaartbrandstof markt toekomst, groeikansen, vraag, zakelijk inzicht, prognose tot 2032

Feb 15, 2024 5:34 PM ET

Overzicht van de Indiase markt voor duurzame vliegtuigbrandstof:

Het aandeel vanIndia in demarkt voor duurzame vliegtuigbrandstof werd in 2022 geschat op USD 0,015 miljard. De markt voor duurzame vliegtuigbrandstof zal naar verwachting groeien van USD 0,024 miljard in 2023 tot USD 1,18 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 62,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Overheidsinitiatieven: De Indiase regering richt zich op initiatieven om schonere en duurzamere energiebronnen te promoten. Beleidsmaatregelen en stimulansen kunnen de luchtvaartindustrie aanmoedigen om te investeren in duurzame vliegtuigbrandstoffen.

Milieu-overwegingen: Door het toenemende bewustzijn van milieukwesties groeit de vraag naar duurzame praktijken in alle sectoren, inclusief de luchtvaart. Luchtvaartmaatschappijen en belanghebbenden in de luchtvaart staan onder druk om hun koolstofvoetafdruk te verminderen, waardoor duurzame vliegtuigbrandstof een aantrekkelijke optie wordt.

Wereldwijde trends: De Indische luchtvaartmaatschappijen kunnen hun praktijken afstemmen op de internationale normen. Deze aanpassing kan de overstap naar duurzame vliegtuigbrandstoffen in het land verder stimuleren.

Download Onderzoeksvoorbeeld met inzichten uit de sector:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/13940

Onderzoek en ontwikkeling: Lopende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen zijn gericht op het vinden van efficiëntere en kosteneffectievere manieren om duurzame vliegtuigbrandstoffen te produceren. Naarmate de technologie voortschrijdt en de productiekosten dalen, zal het gebruik van SAF waarschijnlijk toenemen.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Indian Oil Corporation Limited (IOCL)
  • Neste (Finland)
  • World Energy (Ierland)
  • Total Energies (Frankrijk)
  • LanzaTech (VS)
  • Fulcrum BioEnergy (VS)

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=13940

Drijfveren voor de markt:

Milieuvoorschriften en -doelen: De Indische regering heeft, in lijn met de wereldwijde milieudoelstellingen, regelgeving geïmplementeerd en aangemoedigd om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. De luchtvaartsector levert een aanzienlijke bijdrage aan de koolstofemissies en de bevordering van duurzame vliegtuigbrandstoffen sluit aan bij de verbintenis van het land om de klimaatdoelstellingen te halen.

Internationale overeenkomsten: De deelname van India aan internationale overeenkomsten en initiatieven met betrekking tot duurzame luchtvaart, zoals CORSIA (Carbon Offsetting and Reduction Scheme for International Aviation) van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO), heeft de belangstelling voor en de investeringen in de ontwikkeling van duurzame vliegtuigbrandstoffen aangewakkerd.

Ga naar het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-sustainable-aviation-fuel-market-13940

Duurzaamheidsinitiatieven van bedrijven: Luchtvaartmaatschappijen en luchtvaartgerelateerde bedrijven zien steeds meer het belang in van het integreren van duurzame praktijken in hun activiteiten. Velen stellen ambitieuze duurzaamheidsdoelen, waaronder het gebruik van SAF om hun totale koolstofvoetafdruk te verminderen.

Beleid voor hernieuwbare energie: India’s focus op hernieuwbare energiebronnen sluit aan bij de ontwikkeling van duurzame vliegtuigbrandstoffen. De stimulans die de overheid geeft aan de productie van bio-energie en biobrandstoffen heeft een positieve invloed op de groei van de SAF-markt.

Aanvragen maatwerk @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/13940

Markt Segmentatie

Vooruitzichten duurzame vliegtuigbrandstoffen

Biobrandstof, Waterstofbrandstof, Energie naar vloeistof, Gas naar vloeistof

Vooruitzichten duurzame luchtvaartbrandstof productietechnologie

FT-SPK, HEFA-SPK, HFS-SIP, ATJ-SPK, CHJ, FT-SPK/A, HC-HEFA-SPK

Vooruitzichten mengcapaciteit duurzame vliegtuigbrandstof

Onder 30%, 30% tot 50%, Boven 50%

Vooruitzichten platform duurzame vliegtuigbrandstof

Commerciële luchtvaart, militaire luchtvaart, zakelijke & algemene luchtvaart, onbemande luchtvaartuigen

Toonaangevende rapporten: –

Markt voor vloeibaar petroleumgas (LPG)

Transformatormarkt

Hydraulische brekingsmarkt

Luchtcompressor markt

Markt voor progressieve holtepompen

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  India Sustainable Aviation Fuel Market,India Sustainable Aviation Fuel Market Size,India Sustainable Aviation Fuel Market Scope,India Sustainable Aviation Fuel Market Share,India Sustainable Aviation Fuel Market Demand,India Sustainable Aviation Fuel Industry