header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


India Geothermische Energie Markt Opbrengst, Toekomst, Groeikansen, Prognose tot 2032

Feb 15, 2024 5:00 PM ET

Overzicht van de Indiase markt voor geothermische energie:

De Indiase markt voor geothermische energie zal tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032) groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,20%.

Exploratie en potentieel: India voert geologische onderzoeken uit om gebieden met een hoog geothermisch potentieel te identificeren. Regio’s zoals de uitlopers van de Himalaya, het westen en oosten van het land en bepaalde gebieden in staten zoals Jammu en Kasjmir, Himachal Pradesh en Uttarakhand zijn veelbelovend gebleken voor de ontwikkeling van geothermische energie.

Projecten en initiatieven: Er zijn verschillende initiatieven en projecten ondernomen om geothermische energie te benutten. De Indiase regering heeft via instanties als het Ministerie van Nieuwe en Hernieuwbare Energie (MNRE) gewerkt aan beleid en stimuleringsmaatregelen om de ontwikkeling van geothermische bronnen te bevorderen.

Technologische vooruitgang: Vooruitgang op het gebied van geothermische technologie en boortechnieken is cruciaal geweest voor het aanboren van India’s geothermische potentieel. Er zijn onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen gaande om de efficiëntie te verbeteren en de kosten voor de winning van geothermische energie te verlagen.

Download Onderzoeksvoorbeeld met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/13963

Beleidsondersteuning: De overheid heeft zich via verschillende beleidskaders ingezet voor de ondersteuning van hernieuwbare energiebronnen, waaronder geothermische energie. Stimuleringsmaatregelen zoals subsidies, belastingvoordelen en gunstige regelgeving worden overwogen om de deelname van de privésector aan geothermische projecten aan te moedigen.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Ormat (VS)
  • Mitsubishi Heavy Industries (Japan)
  • Baker Hughes Company (VS)
  • NIBE Groep (Zweden)
  • SLB (VS)

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=13963

Drijfveren voor de markt:

Doelstellingen voor hernieuwbare energie: India heeft ambitieuze doelen gesteld om het aandeel van hernieuwbare energie in de totale energiemix te vergroten. Geothermische energie, een schone en duurzame bron, sluit aan bij deze doelstellingen en stimuleert de interesse en investeringen van de overheid in de ontwikkeling ervan.

Minder uitstoot van broeikasgassen: Geothermische energie is een energiebron met een lage uitstoot, wat India helpt zijn koolstofvoetafdruk te verkleinen. Nu het land zich richt op milieuduurzaamheid en het tegengaan van klimaatverandering, wordt de toepassing van geothermische energie cruciaal.

Ga naar het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-geothermal-energy-market-13963

Energiezekerheid: Geothermische energie is een betrouwbare en consistente energiebron die bijdraagt aan de energiezekerheid van India. Door de energiemix te diversifiëren kan het land zijn afhankelijkheid van traditionele fossiele brandstoffen verminderen en de impact van onderbrekingen in de energievoorziening beperken.

Overvloedige geothermische bronnen: India heeft een aanzienlijk geothermisch potentieel, vooral in regio’s met hoge geothermische gradiënten. Staten als Jammu en Kasjmir, Himachal Pradesh en delen van de Westelijke Ghats hebben gunstige geothermische omstandigheden, wat een natuurlijk voordeel biedt voor de ontwikkeling van geothermische projecten.

Aanvragen @ Aanpassing

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/13963

Markt Segmentatie

Toepassingsvooruitzichten geothermische energie

Energieopwekking, residentiële en commerciële verwarming & Koeling

Temperatuurvooruitzichten geothermische energie

Lage temperatuur, Middelmatige temperatuur, Hoge temperatuur

Vooruitzichten geothermische energie technologie

Binaire kringloopcentrales, Flash-stoomcentrales, Droge-stoomcentrales, Stoomcentrales op grond, Directe systemen, Andere

Meest recente rapporten: –

FSRU (Floating Storage and Regasification Unit) Markt

Markt voor koolstofafvang en -opslag

Gebouwgeïntegreerde fotovoltaïsche markt

Groene waterstofmarkt

Solid-state batterijmarkt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  India Geothermal Energy Market,India Geothermal Energy Market Size,India Geothermal Energy Market Scope,India Geothermal Energy Market Share,India Geothermal Energy Industry,India Geothermal Energy Market Trends,India Geothermal Energy Market Growth