header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


India Groene Waterstof Markt Inkomstengroei, Kansen, Zakelijk Inzicht, Prognose tot 2032

Feb 15, 2024 6:21 PM ET

Overzicht van de Indiase markt voor groene waterstof:

De Indiase markt voor groene waterstof zal tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032) groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 22,50%.

Overheidsinitiatieven: De Indiase regering heeft zich via verschillende beleidsmaatregelen en initiatieven ingezet voor de bevordering van groene waterstof. De Nationale Waterstofmissie was in de planningsfase, met de focus op het creëren van een bevorderlijk ecosysteem voor de productie en het gebruik van groene waterstof.

Integratie van hernieuwbare energie: India’s stimulering van hernieuwbare energie, met name zonne- en windenergie, dient als een belangrijke factor voor de productie van groene waterstof. Elektrolyse van water met behulp van elektriciteit uit hernieuwbare bronnen is een gebruikelijke methode voor de productie van groene waterstof.

Betrokkenheid van de publieke en private sector: Zowel de publieke als de private sector in India hebben interesse getoond in groene waterstofprojecten. Verschillende bedrijven onderzoeken samenwerkingsverbanden en investeringen om de productie en het gebruik van groene waterstof op te schalen.

Download Onderzoeksvoorbeeld met inzichten uit de industrie:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16080

Onderzoek en ontwikkeling: Er wordt gewerkt aan onderzoek en ontwikkeling om de efficiëntie te verbeteren en de kosten van groene waterstofproductietechnologieën te verlagen. Samenwerking tussen onderzoeksinstellingen, industriële spelers en overheidsinstanties draagt bij aan technologische vooruitgang.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Cummins India
  • Waterstof Pro AS
  • MHI
  • Stiesdal A/S
  • Siemens
  • Thyssenkrupp
  • Acme Groep
  • Azure Stroom
  • Adani Groep
  • Reliance Industries Ltd.
  • NTPC Limited
  • GAIL Limited
  • L & T
  • Air Products
  • Bharat Petroleum Corporation Limited (BPCL)
  • JSW Energy Neo Ltd.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=16080

Drijfveren voor de markt:

Hernieuwbaar energiepotentieel: India heeft overvloedige hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie. De beschikbaarheid van deze bronnen maakt het haalbaar om groene waterstof te produceren door middel van elektrolyse, waarbij elektriciteit uit hernieuwbare bronnen wordt gebruikt om water te splitsen in waterstof en zuurstof.

Overheidsinitiatieven en -beleid: De Indiase regering heeft de toepassing van groene waterstof actief gestimuleerd als onderdeel van haar streven naar duurzame en schone energie. Beleidsondersteuning, financiële stimulansen en regelgevende kaders worden opgezet om investeringen en onderzoek naar groene waterstoftechnologieën aan te moedigen.

Doelen op het gebied van klimaatverandering: Net als veel andere landen zet India zich in om de klimaatverandering aan te pakken en zijn koolstofvoetafdruk te verkleinen. Groene waterstof, geproduceerd met behulp van hernieuwbare energie, wordt gezien als een belangrijke bijdrage aan het bereiken van doelstellingen op het gebied van koolstofneutraliteit en het verminderen van de gevolgen van klimaatverandering.

Ga naar het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-green-hydrogen-market-16080

Energiezekerheid: Groene waterstof biedt een potentiële oplossing om de energiezekerheid te verbeteren door de energiemix te diversifiëren. Door de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en groene waterstof in het energielandschap op te nemen, kan India een veerkrachtiger en veiliger energiesysteem creëren.

Industriële ontkoling: Industrieën in India erkennen in toenemende mate het belang van decarbonisatie om duurzaamheidsdoelen te halen. Groene waterstof kan dienen als een schoon alternatief voor industrieën die momenteel vertrouwen op conventionele waterstofproductiemethoden die koolstofintensieve processen met zich meebrengen.

Aanvragen @ maatwerk

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/16080

Markt Segmentatie

Vooruitzichten voor groene waterstoftechnologie

Protonuitwisselingsmembraanelektrolyse, alkaline elektrolyse, vaste oxide elektrolyse, andere

Vooruitzichten voor groene waterstofenergiebronnen

Zonne-energie, windenergie, overige

Vooruitzichten Groene Waterstof Eindgebruikers

Energieopwekking & Energieopslag, Auto’s & Vervoer, Raffinaderijen & Farmaceutische producten, Andere (Voedingsmiddelen & Dranken, Staal, Cementindustrie, enz.)

Meest recente rapporten: –

Distributietransformatormarkt

Markt voor gedistribueerd beheer van energiebronnen

Markt voor variabele frequentieaandrijving

Markt voor brandstofceltechnologie

Markt voor zonne-achtergrondplaten

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  India Green Hydrogen Market,India Green Hydrogen Market Size,India Green Hydrogen Market Scope,India Green Hydrogen Market Share,India Green Hydrogen Industry,India Green Hydrogen Market Trends,India Green Hydrogen Market Demand