header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktsegmentatie diervoeders producten, soorten en regio’s geanalyseerd op prognose 2024-2030

Feb 15, 2024 5:40 PM ET

Marktvooruitzichten diervoeders

De diervoederindustrie, een hoeksteen van de wereldwijde voedselproductie, is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren, aangewakkerd door de stijgende vraag naar diervoeder en een toenemende focus op duurzame praktijken. Volgens een recent rapport van Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde diervoedermarkt naar verwachting een duizelingwekkende USD 7.804.27,2 miljoen bereiken in 2030, wat neerkomt op een opmerkelijke CAGR van 4,72% vanaf 2022. Dit groeitraject weerspiegelt een samenloop van factoren die de industrie vooruit stuwen en de toekomst van diervoeding en voedselzekerheid vormgeven.

Onthulling van de drijvende krachten achter de vraag:

De vraag naar diervoeding is nauw verbonden met verschillende sleutelfactoren:

Bevolkingsgroei en stijgende vraag naar eiwitten: Omdat de wereldbevolking blijft groeien, zal de vraag naar eiwitbronnen zoals vlees, gevogelte en vis naar verwachting aanzienlijk stijgen. Dit vertaalt zich in een grotere vraag naar diervoeder, dat vee en pluimvee voedt om aan deze groeiende eiwitbehoefte te voldoen.

Verstedelijking en veranderende voedingspatronen: Verstedelijkingstrends leiden tot een verschuiving naar bewerkte en gemakkelijke voedingsmiddelen, die vaak ingrediënten van dierlijke oorsprong bevatten. Deze stijgende vraag naar gemaksvoedsel wakkert de behoefte aan efficiënte en duurzame dierlijke productie verder aan.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/1611

Economische groei en stijgend besteedbaar inkomen: Het stijgende besteedbare inkomen in ontwikkelingslanden leidt tot een toenemende vraag naar dierlijke eiwitten. Deze trend is vooral uitgesproken in Azië en Afrika, waar de vleesconsumptie de komende jaren naar verwachting aanzienlijk zal groeien.

Focus op diergezondheid en dierenwelzijn: Een groeiend bewustzijn van dierenwelzijn stimuleert de vraag naar voedzaam voer van hoge kwaliteit dat de gezondheid en het welzijn van dieren bevordert. Dit vertaalt zich in een verschuiving naar voersamenstellingen die prioriteit geven aan evenwichtige voeding, darmgezondheid en natuurlijke ingrediënten.

Navigeren door het marktlandschap:

De diervoedermarkt is onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • Naar producttype: Dit omvat graankorrels, eiwitmeel, vetten en oliën, vitaminen en mineralen, en voederadditieven. Elk segment voorziet in de specifieke voedingsbehoeften van verschillende diersoorten en levensstadia.
  • Naar diersoort: De markt richt zich op verschillende vee- en pluimveesoorten, waaronder rundvee, varkens, pluimvee, aquacultuur en huisdieren. Elke diersoort heeft unieke voedingsbehoeften, wat het type en de samenstelling van het benodigde voer beïnvloedt.
  • Per regio: De markt is geografisch divers, met belangrijke spelers in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Elke regio biedt unieke groeikansen en uitdagingen op basis van de lokale vraag, regelgeving en beschikbaarheid van middelen.

Opkomende trends en innovaties:

De diervoederindustrie is getuige van een golf van opwindende innovaties, waaronder:

  • Precisievoedering: Deze technologie stemt voersamenstellingen af op de individuele behoeften van dieren, optimaliseert de opname van voedingsstoffen en vermindert verspilling.
  • Duurzame voeringrediënten: Het gebruik van alternatieve eiwitbronnen zoals insectenmeel en algen wordt steeds populairder en biedt milieuvriendelijke oplossingen voor diervoeding.
  • Digitalisering en automatisering: De integratie van kunstmatige intelligentie en gegevensanalyse verbetert de efficiëntie van de voederproductie en optimaliseert het gebruik van hulpbronnen.
  • Focus op functionele ingrediënten: In voersamenstellingen worden steeds meer ingrediënten verwerkt die de darmgezondheid, immuniteit en ziekteresistentie bij dieren bevorderen.

Uitdagingen en kansen in het verschiet:

Ondanks de veelbelovende vooruitzichten staat de diervoederindustrie voor bepaalde uitdagingen:

  • Volatiliteit in grondstofprijzen: Schommelingen in de prijzen van belangrijke ingrediënten zoals granen en eiwitmeel kunnen de voerkosten en winstgevendheid beïnvloeden.
  • Klimaatverandering en grondstoffenschaarste: Waterschaarste en klimaatverandering vormen uitdagingen voor duurzame voederproductie en vereisen innovatieve oplossingen.
  • Zorgen over antibioticaresistentie: Het overmatige gebruik van antibiotica in diervoeder leidt tot bezorgdheid over antibioticaresistentie, waardoor een verschuiving naar antibioticavrije alternatieven op gang komt.

Conclusie: Een voedzame toekomst voor iedereen

De diervoedermarkt is klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren, gedreven door een stijgende vraag naar eiwitten, veranderende voedingspatronen en een focus op duurzaamheid. Door innovatie te omarmen, uitdagingen aan te pakken en prioriteit te geven aan diergezondheid en dierenwelzijn, kan de industrie een vitale rol spelen in het waarborgen van een veilige, voedzame en duurzame voedselvoorziening voor de groeiende wereldbevolking.

Toegang tot het volledige onderzoeksrapport in PDF-formaat: @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/animal-feed-market-1611

Over Market Research Future: Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligence diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden. Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Website: https://www.wantstats.com Email: [email protected]


Keywords:  Animal Feed Market,Animal Feed Market Size,Animal Feed Market Outlook,Animal Feed Market Growth,Animal Feed Market Forecast,Animal Feed Market Trends,Animal Feed Market Overview