header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor elektronica productiediensten tegen 2032 USD 1.038,1 miljard zal bedragen, met een CAGR van 7,50% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Feb 15, 2024 4:00 PM ET

Volgens de analyse van marker research future insights zal de wereldwijde markt voor elektronica productiediensten van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van ~ 7,50% registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan ~USD 1.038,1 miljard vertegenwoordigen.

In de steeds veranderende wereld van technologie blijft de vraag naar elektronica productiediensten (EMS) stijgen, gedreven door het snelle innovatietempo en de behoefte aan flexibele, kosteneffectieve productieoplossingen. De EMS-markt, die een breed scala aan diensten omvat, waaronder ontwerp, assemblage, testen en logistiek, speelt een centrale rol bij het efficiënt en concurrerend op de markt brengen van elektronische producten. Naarmate de complexiteit van elektronische apparaten toeneemt en de time-to-market druk toeneemt, maakt de EMS-industrie een aanzienlijke groei en transformatie door.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Vinatronic Inc.
  • Benchmark Electronics Inc.
  • Hon Hai Precision Industry Co. Ltd (Foxconn)
  • Flex Ltd
  • Sanmina Corporation
  • Jabil Inc.
  • SIIX Corporation
  • Nortech Systems
  • Celestica Inc.
  • Integrated Micro-electronics Inc.
  • Creation Technologies LP
  • Wistron Corporation
  • Plexus Corporation
  • TRICOR Systems Inc.
  • Sumitronics Corporation

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11657

Een van de belangrijkste drijfveren achter de expansie van de EMS-markt is de groeiende trend van het uitbesteden van productieactiviteiten door original equipment manufacturers (OEM’s). Door samen te werken met EMS-aanbieders kunnen OEM’s gebruikmaken van hun gespecialiseerde expertise, toegang krijgen tot geavanceerde productietechnologieën en hun toeleveringsketens stroomlijnen. Hierdoor kunnen OEM’s zich richten op hun kerncompetenties zoals productinnovatie en marketing, terwijl de productiekosten en de time-to-market worden verlaagd.

Daarnaast wordt de vraag naar EMS-diensten gestimuleerd door de toenemende toepassing van opkomende technologieën zoals Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en 5G. Deze technologieën vereisen geavanceerde elektronische componenten en ingewikkelde assemblageprocessen, waardoor de capaciteiten en middelen van EMS-leveranciers nodig zijn. Bovendien heeft de COVID-19 pandemie het belang van veerkrachtige en flexibele toeleveringsketens onderstreept, waardoor de behoefte aan het uitbesteden van de productie aan EMS-partners met wereldwijde vestigingen en gediversifieerde inkoopstrategieën verder toeneemt.

Bovendien is de EMS-markt getuige van een verschuiving naar verticale integratie en diensten met toegevoegde waarde, omdat leveranciers zich willen onderscheiden en hogere marges willen behalen. Veel EMS-bedrijven breiden hun dienstenaanbod uit met ontwerp en engineering, prototyping en aftermarket diensten zoals reparatie en renovatie. Door end-to-end oplossingen aan te bieden, kunnen EMS-leveranciers hun relaties met klanten verdiepen en strategische partners worden in plaats van louter leveranciers.

De EMS-markt is echter niet zonder uitdagingen. Intense concurrentie, druk op de marges en geopolitieke onzekerheden vormen aanzienlijke risico’s voor EMS-aanbieders. Bovendien vereist het snelle tempo van de technologische vooruitgang voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling en bijscholing van het personeel. Daarnaast worden zorgen over de bescherming van intellectueel eigendom, gegevensbeveiliging en milieuduurzaamheid steeds belangrijker voor zowel EMS-leveranciers als hun klanten.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11657

Verwante rapporten:

Onderzoeksrapport overde markt voor halfgeleiderwaferfabapparatuur – prognose 2032

Dedicated Resolution Board Marktonderzoeksrapport- Prognose 2032

Ultracondensator markt onderzoeksrapport – voorspelling 2032

Trimmer-potentiometer markt onderzoeksrapport – voorspelling 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Electronics Manufacturing Services Market,Electronics Manufacturing Services Market Analysis,Electronics Manufacturing Services Market Trends,Electronics Manufacturing Services Market Future,Electronics Manufacturing Services Market Insight