header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor haarverzorging zal floreren met 5,4% CAGR, aangedreven door de Aziatische vraag en de rage van natuurlijke ingrediënten, voorspelling voor 2030

Feb 16, 2024 9:00 AM ET

Inzicht in de markt voor haarverzorging

De markt voor haarverzorging zal naar verwachting USD 71563,64 miljoen bereiken, met een CAGR van 5,4% van 2022 tot 2030.

Haarverzorging verwijst naar de hygiënische en cosmetische verzorging van het haar zodat het gezond, schoon en stijlvol blijft. Haarverzorging via verschillende diensten en producten omvat de verzorging van hoofdhuidhaar, gezichtshaar en haar op andere delen van het lichaam. Voor de verzorging van het haar worden verschillende behandelingen gegeven, zoals knippen, epileren, harsen en kleuren. Deze behandelingen worden gegeven op basis van het haartype, de vraag van de klant en natuurlijk modetrends. Verschillende haarverzorgingsproducten zijn haarspray, haarolie, conditioner en zeep. Andere producten zijn onder andere haargel, haarserum, haarmaskers en haarkleuringen.

Hair Care Market

Regionale analyse

Azië-Pacific had de afgelopen tijd het grootste aandeel. De neiging van consumenten naar haar- en hoofdhuidverzorgingsondernemingen, in combinatie met nieuwe merken die de markt in de regio aanboren, zal de regionale markt naar verwachting stimuleren. In juli 2021 lanceerde Adon Hair Care Clinic, een Indiaas haartransplantatiemerk, het Grow Dense Hair Serum, dat is goedgekeurd door de FDA en bedoeld is voor haar- en hoofdhuidverzorging.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6020

Europa zal naar verwachting de snelste CAGR registreren tijdens de prognoseperiode. De toenemende interesse van consumenten in verschillende producten en de toename van online uitgaven voor schoonheidsproducten zijn enkele van de cruciale factoren die de vraag naar producten in de regio stimuleren.

De markt in Europa is verstoord door de snelgroeiende groei van directe consumentenkanalen en het gebruik van sociale media. Mainstream merken zoals Head & Shoulders blijven dan ook hevige concurrentie ondervinden van ‘masstige’ (prestige voor miljoenen) merken – Aveda, Palmer’s en Kérastase.

Marktsegmentatie

Naar productanalyse

Het segment haarolie heeft het grootste marktaandeel

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in haarkleurmiddelen, zeep, conditioner, haarolie en andere.

Het segment van de zeep zal naar verwachting een groot deel van de markt in handen hebben door te genieten van verschillende haarverrijkende inhoud, zoals vitaminen, botanische uittreksels, mineralen, doeken en anderen, die helpen het haar te stimuleren vanuit de hoofdhuidfollikels. ook wordt verwacht dat het intensieve gebruik van zeep door talrijke consumenten de vraag van het lid zal stimuleren.

De onderdelen haarkleurmiddelen, zeep, conditioner en haarolie behouden een robuuste aanwezigheid op de markt door de groeiende vraag naar haarverzorging in schoonheidssalons, sportscholen en massages.

De andere subsegmenten, zoals haarstylinggel en haarspray, hebben een positieve invloed op de consumentenmarkt. Dit komt door de massale toepassing van verschillende soorten haarstyling door jonge consumenten, gesteund door de evoluerende modetrend.

Analyse van het distributiekanaal

Supermarkt/Hypermarkt segment blijft op de voorgrond

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in supermarkten, hypermarkten, speciaalzaken, online winkels en andere.

Het segment super-/hypermarkten zal naar verwachting het grootste aandeel hebben vanwege de leegstand van een breed scala aan goederen onder één dak, waardoor het niet meer nodig is om in meerdere winkels rond te kijken. Bovendien vermindert de mogelijkheid voor consumenten om het artikel fysiek te zien de kans op het kopen van namaakgoederen.

De belangrijkste bedrijven in de haarverzorgingsmarkt zijn onder andere.

  • L’ORÉAL
  • Unilever
  • OLVEA Groep
  • Shandong Baisheng Biotechnology Co. Ltd
  • REVLON Inc.
  • Oriflame Cosmetics AG
  • Henkel Bedrijven
  • Shiseido Company Limited
  • Amway
  • Kao Corporation
  • Procter & Gamble Co.
  • Johnson & Johnson Services Inc.

Voor meer inzicht kunt u de volledige rapportgegevens bekijken op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hair-care-market-6020

Recente ontwikkeling

Op 17 juni 2023,

Het FMCG-bedrijf Marico Ltd. onthulde plannen om zijn distributienetwerk uit te breiden en nieuwe producten te lanceren om zijn marktaandeel in haarolie te vergroten. In de komende twee tot drie jaar wil het bedrijf zijn marktaandeel in haarolie met toegevoegde waarde vergroten om de verwachte groei te realiseren.

Op 29 mei 2023,

Henkel, een groot Duits consumentenmerk, wil zijn marktaandeel verviervoudigen tot ongeveer 30% van het premiumsegment in 2025 door een haarstijlproduct voor mannen te lanceren. In de komende vijf jaar hoopt Henkel een kwart van de geschatte Rs 5000 crore Indiase haarverfindustrie te veroveren.

Het bedrijf is van plan zijn aanwezigheid in andere kanalen dan kapsalons, zoals internetverkoop en moderne handel, te vergroten. In november 2022 betrad het bedrijf opnieuw de haarverzorgingsmarkt met de introductie van haarkleurmiddelen onder het merk Schwarzkopf in de B2B of professionele haarverzorgings- en stylingsector. Henkel is van plan om meer buitenlandse merken in het land te introduceren.

Op 18 april 2023,

Toonaangevende ashwagandha leverancier Ixoreal (India) onthulde plannen om in te spelen op de consumentenvraag naar hoogwaardige natuurlijke ingrediënten in huid- en haarverzorgingsproducten door de onontgonnen schoonheids- en persoonlijke verzorgingsindustrie te onderzoeken. Het bedrijf richt zich op prospects in de schoonheids- en persoonlijke verzorgingssectoren en is voornamelijk actief in de nutraceutische industrie.

Op 27 maart 2023,

Een prominente speler in de Indiase FMCG-industrie, Godrej Consumer Products (GCPL) introduceerde Godrej Selfie, een goedkope haarkleurlijn, met het oog op de Zuid-Indiase markt van Rs 450 crore. Het merk biedt zowel korte als lange haarverpakkingen voor mannen en vrouwen in een poging om de haarkleuringsbusiness in Zuid-India te democratiseren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Organic Personal Care Products Market Research Report Informatie per producttype (huidverzorging, haarverzorging, mondverzorging, nagelverzorging, geuren en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Cruelty-Free Cosmetics Market Research Report Information per producttype (huidverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, make-up & kleurcosmetica, parfum & geur, en anderen), vorm (crème, gel, vloeistof, poeder, en anderen), Distributiekanaal [winkelbasis (hyper- en supermarkten, speciaalzaken, buurtwinkels en andere) en niet-winkelbasis] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)- prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Hair Care Market,Hair Care Market Size,Hair Care Market Share,Hair Care Market Trends,Hair Care Market Growth,Hair Care Market Analysis