header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lingerie in de kijker: Lingeriemarkt klaar voor USD 135.16 Miljard Boom tegen 2030, Gedreven door Mondige Vrouwen & Shapewear Craze

Feb 16, 2024 9:00 AM ET

Overzicht lingeriemarkt

In 2021 zou de lingeriemarkt naar schatting 94,9 miljard USD waard zijn. Volgens projecties zou de lingeriemarkt groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,52% van 99,18 miljard USD in 2022 tot 135,16 miljard USD in 2030. De twee belangrijkste marktfactoren die de opkomst van de millennial generatie stimuleren, zijn hun groeiende bevolking en hun groeiende bewustzijn van de beste pasvormen voor verschillende dingen.

Lingerie Market

Vrouwen maken zich vaak zorgen over hun uiterlijk, vooral over hun kleding en onderkleding. De groei van de vrouwelijke beroepsbevolking en de economische ontwikkelingen stimuleren de lingeriemarkt in de prognoseperiode. De stijging van de participatie van vrouwen in het bedrijfsleven en de massale steun van regeringen aan werkende vrouwen ondersteunt de markt. Er worden aanzienlijke inspanningen geleverd om de economische emancipatie van vrouwen te vergroten. De werkende vrouwenbevolking leidt tot een hoger besteedbaar inkomen, waardoor meer wordt uitgegeven aan goede kleding. Het toenemende bewustzijn voor comfortabele en functionele lingerie om de hygiëne en de levensstandaard op peil te houden, stimuleert de markt. De groei van de koopkracht van vrouwen verhoogt de verkoop van luxelingerie, wat de lingeriemarkt helpt om hogere inkomsten te genereren.

De veranderende levensstijl van vrouwen en de toename van het gezondheidsbewustzijn leiden tot groeimogelijkheden. Door de aanwezigheid van vrouwen op sociale evenementen neemt de vraag naar naadloos ondergoed, shapewear, bralettes en push-up beha’s toe. Deze expansie Vrouwen zijn altijd bezorgd over hun kleding, inclusief hun outfits en lingerie.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8488

Segmentatie

De lingeriemarkt is onderverdeeld in producttype, prijsklasse en distributiekanaal segmenten.

Het segment producttype van de markt is onderverdeeld in loungewear, onderkleding, shapewear, beha’s en andere categorieën. Het segment van de shapewear heeft de hoogste CAGR en zal zijn groeiconsistentie in de voorspellingsperiode voortzetten.

In de categorie distributiekanalen van de lingeriemarkt wordt een onderscheid gemaakt tussen distributiekanalen in winkels en andere distributiekanalen. Het distributiekanaal in winkels is onderverdeeld in segmenten zoals supermarkten en hypermarkten, speciaalzaken en buurtwinkels. De speciaalzaken zullen het hoogste CAGR-tarief halen in de prognoseperiode. Het niet-winkelgebonden kanaal bestaat uit directe en indirecte kanalen.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor dameslingerie is verdeeld in vier regio’s op basis van regionale analyse: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Als gevolg van de stijgende vraag naar premium en luxegoederen en de groeiende aanwezigheid van grote bedrijven, zal de Europese regio naar verwachting de wereldwijde markt domineren tijdens de prognoseperiode. De regionale markt zal ook worden gestimuleerd door de toenemende beschikbaarheid van producten en het groeiende aantal online en offline distributiekanalen.

De wijdverspreide aanwezigheid van belangrijke spelers in de industrie in de Verenigde Staten en Noord-Amerika zal de wereldwijde markt gedurende de verwachte periode aanzienlijk beïnvloeden. Bovendien zullen de normen voor eerlijke lonen en de brede aanvaarding van de zich ontwikkelende lingerie-industrie een nog grotere impact hebben.

Voor meer inzicht, bekijk de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/lingerie-market-8488

Ontwikkelingen in de lingerie-industrie

November 2022: Adore Me Inc., een privébedrijf met een aanzienlijke online aanwezigheid, heeft verklaard dat het volledig is overgenomen door Victoria’s Secret & Co. Het doel van de overname is om het klantenbestand van de detailhandelaar op het gebied van lingerie en schoonheidsproducten zowel online als offline uit te breiden.

Mei 2022: MAS Holdings ontwikkelde virtuele showrooms in samenwerking met ByondXR, een bekend digitaal winkelplatform, om de winkelervaring te verbeteren. Door deze samenwerking kan MAS haar meest recente collecties in virtuele showrooms tonen aan prominente internationale bedrijven.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Thermal Underwear Market Research Report Information per producttype (Tops, Bottoms en Sets), per materiaaltype (Katoen, Synthetisch, Wol en Mengsels), per eindgebruiker (Mannen, Vrouwen en Kinderen), per distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2028

Sleepwear Market Research Report Informatie per type (bovenkleding, onderkleding, nachtjaponnen & japonnen, slaapkledingsets en andere), per materiaal (katoen, wol, zijde en andere), per eindgebruiker (vrouwen, mannen en kinderen), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Lingerie Market,Lingerie Market Size,Lingerie Market Share,Lingerie Market Trends,Lingerie Market Growth,Lingerie Market Analysis