header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Speelgoedmarkt stijgt naar USD 275,65 miljard in 2030 met 5,2% CAGR groeipad

Feb 16, 2024 9:00 AM ET

Marktoverzicht:

De speelgoedmarkt zal tussen 2022 en 2030 naar verwachting met 5,2% per jaar groeien en zal dan een waarde van 275,65 miljard dollar hebben bereikt.

Speelgoed speelt een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van kinderen. Speelgoed speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van de hersenen omdat het kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun logica, redeneervermogen en ruimtelijk denken. Kinderen leren door met speelgoed en bordspellen te spelen en ontwikkelen hun sociale en communicatieve vaardigheden. De speelgoedmarkt groeit door de groeiende vraag van kinderen naar educatief en op strategieën gebaseerd speelgoed. Bovendien heeft de Chinese regering dit jaar, om het probleem van de vergrijzing aan te pakken, haar jarenlange één-kind-beleid losgelaten en alle koppels twee kinderen laten krijgen.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8001

Speelgoedmarkt Concurrentielandschap

  • De LEGO Groep
  • Mattel, Inc.
  • Hasbro, Inc.
  • Playmates Toys Limited
  • Tomy Bedrijf, Ltd
  • Kenner Producten
  • Spin Master Ltd
  • Jazwares, LLC
  • Vtech
  • Funko Inc
  • NECA
  • Tru Kids Merken
  • MGA Entertainment Inc.
  • Basic Fun, Inc.
  • WowWee Group Limited

istockphoto-1373252490-612x612

De uitbraak van het coronavirus heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereldwijde markt voor consumentenproducten. De epidemie werd in eerste instantie opgemerkt in China, wat leidde tot een lockdown en een stop op alle productie. Door onderbrekingen in de toeleveringsketen, strenge beperkingen als reactie op sociale vervreemding en een wijdverspreide lockdown, en de uitvoering van deze maatregelen, zal de markt voor speelgoed en spellen naar verwachting wereldwijd licht dalen. De wereldwijde implementatie van een strikte lockdown heeft ervoor gezorgd dat de productie is gestopt en de toeleveringsketen is verstoord. De totale impact van het coronavirus is nog erg onduidelijk door de verschuivende mondiale dynamiek en de sterke volatiliteit van de markt.

Door de voortdurende betrokkenheid van spelers heeft de videogame-industrie zich de afgelopen jaren internationaal ontwikkeld tot een model met terugkerende inkomsten. De consumentenbestedingen aan videocontent, virtual reality-artikelen en videogame-toernooien zijn aanzienlijk gestegen door de technologische vooruitgang. Door onder andere de toename van mobiel en online gamen en de overgang van fysieke naar digitale distributie van software, maakt de industrie een exponentiële groei door. Lokale competities en de franchisingstrategie, de introductie van nieuwe spelformaten en concurrentie, de goedkeuring van de verkoop van contentrechten, de winstgevendheid van teams en de effecten van de convergentie van de industrie met traditionele media-, entertainment-, telecom- en sportbedrijven zijn bijkomende factoren die het succes van de markt beïnvloeden.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt is onderverdeeld in typen, distributiekanalen en regionale basis. Bij het type is de wereldwijde markt onderverdeeld in peuterspeelgoed, zacht speelgoed en poppen, actiespeelgoed, knutselspeelgoed, constructiespeelgoed en voertuigen. Het distributiekanaal is verder onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. De regionale sector is verder onderverdeeld in vijf secties: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten & Afrika.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/toys-market-8001

Regionale analyse:

Speelgoed wordt meestal vanuit China naar andere landen geëxporteerd. De export van speelgoed vanuit China is de afgelopen tien jaar sterk toegenomen en heeft een marktwaarde van ongeveer $ 30 miljard bereikt. 58% van de markt bestaat uit de VS en de EU, waarbij de VS goed is voor 31% van de speelgoedexport. Om het speelgoedmonopolie van China te doorbreken en de binnenlandse speelgoedproductie te verbeteren, zetten verschillende landen in op lokale speelgoedproductie. De Indiase regering heeft onlangs in februari het importtarief voor speelgoed met 200% verhoogd om de binnenlandse sector te stimuleren en heeft kwaliteitscertificering van speelgoed essentieel gemaakt. Evenzo verhoogde de Amerikaanse regering in reactie op handelsgeschillen de belastingen op $200 miljard aan Chinese importproducten van 10% naar 25%.

Industriële activiteiten:

Een aanzienlijk deel van alle Chinese export naar de Verenigde Staten, waaronder speelgoed, mobiele telefoons, schoenen, videospelconsoles en andere intermediaire & kapitaalgoederen, bestaat uit deze producten. De consumentenprijzen zullen stijgen door deze hogere belastingen op Chinese goederen, wat een nadelig effect zal hebben op de markt. Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel tariefverhogingen op korte termijn een negatief effect op de markt kunnen hebben, dat effect waarschijnlijk zal verdwijnen naarmate de lokale productie toeneemt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

De omvang van de markt voor draagbare luchtkoelers zal van 2022 tot 2030 naar verwachting een enorm ontwikkelingstempo van 6,45% laten zien om vóór 2030 een marktwaarde van USD 1,90 miljard te bereiken.

Wereldwijd Onderzoeksrapport Juicer Markt Informatie per Type [Handmatige Juicers en Elektrische Juicers (Centrifugaal Juicers, Masticating Juicers, Triturating Juicers)], Eindgebruiker (Residentieel en Commercieel), Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en RoW) – Voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Toys Market,Toys Market size,Toys Market share,Toys Market CAGR,Toys Market Application,Toys Market Research Report,Toys Market Analysis,Toys Market outlook,Toys Market growth,Toys Market demand