header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


China Herconfigureerbare Intelligente Oppervlakken (RIS) Hardware Marktomvang, Aandeel en Groei tegen 2032

Feb 19, 2024 2:13 PM ET

China Herconfigureerbare Intelligente Oppervlakken (RIS) Hardware Marktoverzicht

Op het gebied van draadloze communicatie en connectiviteit vormen herconfigureerbare intelligente oppervlakken (RIS) een baanbrekende technologie die een revolutie belooft teweeg te brengen in de manier waarop gegevens worden verzonden en ontvangen. China, met zijn bekwaamheid in technologische innovatie en grootschalige infrastructuurontwikkeling, ontpopt zich als een belangrijke speler op de Chinese markt voor herconfigureerbare intelligente oppervlakken (RIS) hardware. De convergentie van China’s strategische initiatieven voor de uitrol van 5G, de toepassing van Internet of Things (IoT) en de ontwikkeling van slimme steden heeft de vraag naar RIS-hardware gestimuleerd, waardoor het land zich in de voorhoede van deze transformatieve technologie bevindt.

Inzicht in herconfigureerbare intelligente oppervlakken (RIS):

RIS, ook bekend als intelligente reflecterende oppervlakken of metasurfaces, zijn tweedimensionale arrays van programmeerbare elementen die elektromagnetische golven kunnen manipuleren. Door de fase, amplitude en polarisatie van gereflecteerde signalen dynamisch te regelen, kunnen RIS de prestaties van draadloze communicatie verbeteren, interferentie verminderen en het bereik vergroten. Deze innovatieve technologie heeft een enorm potentieel voor het optimaliseren van de spectrumefficiëntie, het verminderen van het energieverbruik en het overwinnen van propagatieproblemen in draadloze netwerken.

Marktdynamiek:

  1. Uitbreiding 5G-infrastructuur: China’s ambitieuze plannen voor de uitrol van 5G-netwerken hebben een vruchtbare bodem gecreëerd voor de toepassing van RIS. RIS-technologie vult de 5G-infrastructuur aan door de signaalsterkte te verbeteren, de dekking in stedelijke omgevingen te vergroten en de effecten van multipadfading te beperken, waardoor de betrouwbaarheid en prestaties van de netwerken van de volgende generatie worden versterkt.

  2. IoT en slimme stadsinitiatieven: Met de snelle verspreiding van IoT-apparaten en de groeiende vraag naar slimme stadsoplossingen is er een groeiende behoefte aan efficiënte en betrouwbare draadloze connectiviteit. RIS-technologie maakt naadloze connectiviteit in dichtbevolkte stedelijke omgevingen mogelijk, vergemakkelijkt de inzet van IoT in uitdagende omgevingen en ondersteunt innovatieve toepassingen zoals slim vervoer, bewaking van de gezondheidszorg en omgevingssensoren.

  3. Optimalisatie van draadloze communicatie: RIS-hardware biedt een kosteneffectieve oplossing voor het optimaliseren van draadloze communicatiesystemen, met name in scenario’s waar de inzet van traditionele infrastructuur onpraktisch of niet rendabel is. Door RIS-elementen strategisch in te zetten in binnenomgevingen, stadions, luchthavens en hoge gebouwen kunnen operators de netwerkprestaties verbeteren, de gebruikerservaring verbeteren en capaciteitsbeperkingen verlichten.

  4. Initiatieven voor onderzoek en ontwikkeling: China’s robuuste ecosysteem van onderzoeksinstellingen, universiteiten en technologiebedrijven is actief betrokken bij het bevorderen van RIS-technologie door middel van onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven. Samenwerkingsinitiatieven gericht op het optimaliseren van het ontwerp van RIS-hardware, het ontwikkelen van efficiënte signaalverwerkingsalgoritmen en het verkennen van nieuwe toepassingen stimuleren innovatie en de groei van de markt.

Ontvang een GRATIS PDF proefexemplaar: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/17791

Marktspelers en concurrentie:

Het landschap van de RIS-hardwaremarkt in China wordt gekenmerkt door hevige concurrentie en strategische partnerschappen tussen de belangrijkste spelers, waaronder:

  1. Huawei Technologies Co.
  2. ZTE Corporation
  3. China Mobile Communications Corporation
  4. China Telecom Corporation Limited
  5. China Unicom (Hong Kong) Limited
  6. Xiaomi Corporation
  7. OPPO Electronics Corp.
  8. Tencent Holdings Limited
  9. Alibaba Group Holding Limited
  10. SenseTime Group Inc.

Deze bedrijven investeren aanzienlijke middelen in O&O, gaan samenwerkingsverbanden aan met academische en industriële partners en streven actief patenten na om een concurrentievoordeel te behalen in de snel evoluerende markt.

Toekomstperspectief:

De vooruitzichten voor de RIS-hardwaremarkt in China zijn buitengewoon veelbelovend, gedreven door de convergentie van technologische vooruitgang, ondersteunend regelgevend beleid en een ontluikende vraag naar geavanceerde draadloze communicatieoplossingen. Naarmate de RIS-technologie volwassener wordt en op grote schaal wordt toegepast in diverse sectoren, zal deze naar verwachting nieuwe mogelijkheden voor innovatie ontsluiten, nieuwe inkomstenstromen creëren en China’s leiderschap in het wereldwijde telecommunicatielandschap stimuleren. Uitdagingen zoals standaardisatie, schaalbaarheid en integratie met bestaande infrastructuur moeten echter worden aangepakt om het transformatieve potentieel van RIS-technologie in de komende jaren volledig te realiseren.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor Extreme Ultraviolet EUV Lithografie

Markt voor bundelbanken

Depletion Mode Junction-veldeffecttransistormarkt

Logische halfgeleiders markt

Markt voor overdrachtsrobots voor halfgeleiderwafers

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  China Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS) Hardware Market,RIS Market,China Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS) Hardware Market Size,China Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS) Hardware Market share,RIS Market Size