header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Commerciële lanceermarkt bereidt zich voor op lancering, mikt op een horizon van $22,59 miljard in 2032 Van niche naar norm

Feb 19, 2024 6:00 PM ET

Marktoverzicht commerciële satellietlanceringsdiensten

De markt voor commerciële satellietlanceringsdiensten is cruciaal voor connectiviteit, verkenning en innovatie in de ruimte, gedreven door technologische vooruitgang, toegenomen afhankelijkheid van satellietgebaseerde diensten en verkenning van nieuwe gebieden.

De markt voor commerciële satellietlanceerinrichtingen zal tegen 2032 22,59 miljard dollar bereiken met een groei van 10,50%, volgens het recente rapport van Market Research Future.

De markt voor commerciële satellietlanceringsdiensten, die voorheen werd beheerst door overheidsorganisaties, ondergaat een belangrijke transformatie, waarbij private ondernemingen zoals SpaceX, Blue Origin en United Launch Alliance de weg wijzen met herbruikbare raketten en betaalbare lanceermogelijkheden.

Drivers

De markt voor commerciële satellietlanceringsdiensten groeit als gevolg van de landelijke hogesnelheidsinternetverbinding, frequente en betaalbare lanceringen dankzij megaconstellaties en vooruitgang in satelliettechnologie, waaronder downsizing en verbeterde capaciteit, waardoor de vraag naar lanceringsdiensten is toegenomen.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/14004

Belangrijkste spelers

De belangrijkste bedrijven op de markt voor commerciële satellietlanceringsdiensten zijn Virgin Orbit, Astroscale, Rocket Lab, United Launch Alliance, OneWeb, SpaceX, NASA, ISRO, GK Launch Service, Atianespace.

Kansen

De markt voor commerciële satellietlanceringsdiensten groeit door nieuwe ruimtevaartlanden en privatisering. Gespecialiseerde smallsat-lanceervoertuigen en -technologieën hebben de toegang tot de ruimte gedemocratiseerd, waardoor starters en academische instellingen tegen lagere kosten kunnen lanceren. Het onderzoek naar hemellichamen biedt nieuwe mogelijkheden voor commerciële satellietlanceringen.

Beperkingen en uitdagingen

De markt voor commerciële satellietlanceringsdiensten wordt ondanks de optimistische vooruitzichten geconfronteerd met een aantal obstakels en moeilijkheden. De belangrijkste zijn milieuproblemen, geopolitieke problemen en belemmeringen in de regelgeving. Bedrijven die naar het buitenland willen uitbreiden, ondervinden problemen door de grote verschillen in de regelgeving voor ruimtevaartactiviteiten tussen de verschillende regeringen. Bovendien kunnen samenwerking binnen de industrie en toeleveringsketens worden belemmerd door geopolitieke onrust en handelsgeschillen. Bovendien is er onderzoek gedaan naar de impact van ruimtelanceringen op het milieu, zoals koolstofuitstoot en ruimtepuin, wat heeft geleid tot de roep om duurzame praktijken en wetten om de negatieve effecten te verminderen.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/commercial-satellite-launch-service-market-14004

Marktsegmentatie

De markt voor commerciële satellietlanceringsdiensten is onderverdeeld in segmenten op basis van type nuttige lading, type draagraket, eindgebruikersindustrie en geografische regio.

De markt omvat communicatie, aardobservatie, navigatie, wetenschappelijke nuttige ladingen en militaire satellieten, met geografische spreiding over Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 pandemie heeft een impact gehad op de markt voor commerciële satellietlanceringsdiensten, met initiële problemen zoals personeelstekorten en verstoringen van de toeleveringsketen, maar positieve effecten op lange termijn zoals een grotere vraag naar digitale diensten en meer investeringen door overheden.

Regionale analyse

De markt voor commerciële satellietlanceringsdiensten wordt gedomineerd door Noord-Amerika vanwege de aanwezigheid van belangrijke ruimtevaartorganisaties zoals NASA en een bloeiende private ruimtevaartsector. Grote aanbieders van lanceringsdiensten die verschillende marktsegmenten bedienen, zoals SpaceX, ULA en Rocket Lab, zijn in dit gebied gevestigd. Europa ligt niet ver achter, met een groot marktaandeel dat in handen is van commerciële lanceerbedrijven zoals Arianespace en het Europees Ruimteagentschap (ESA). Azië-Pacific is gepositioneerd voor snelle expansie, aangedreven door de zich ontwikkelende ruimteprogramma’s van landen als China en India, naast het bestaan van gedurfde particuliere ondernemingen zoals SpaceX en Blue Origin.

Gerelateerde rapporten

Satellite Manufacturing And Launch Market Research Report Informatie per toepassing (militair, commercieel en overheid), per eindgebruiker (weersvoorspelling, internetdiensten en navigatie) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapportsatellietlanceervoertuig informatie per baan (zon-synchrone baan, middelhoge baan om de aarde, lage baan om de aarde, geosynchrone baan, aantal nuttige ladingen, lanceeractiviteit), per toepassing (onderzoek en ontwikkeling, navigatie, communicatie, wetenschap, meteorologie, aardobservatie, teledetectie) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Aardobservatiesatelliet Marktonderzoek Rapport Informatie per Toepassingen Laadvermogen Type, en Regio Wereldwijde Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  ommercial Satellite Launch Service Market,ommercial Satellite Launch Service Market Size,Commercial Satellite Launch Service Market Share,Commercial Satellite Launch Service Market Type,Commercial Satellite Launch Service Market Application,Commercial Satellite Launch Service Market Region,Commercial Satellite Launch Service Market Research,Commercial Satellite Launch Service Industry