header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Europese markt voor handschoenen groeit met een enorme CAGR van 6,2%, met prognose voor 2030

Feb 19, 2024 3:00 PM ET

Overzicht van de Europese handschoenenmarkt

De Europese handschoenenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 4.799,4 miljoen in 2023 tot USD 7.307,1 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,2%.

De handschoenenmarkt in Europa heeft de voorbije jaren een aanzienlijke groei en transformatie gekend, aangedreven door verschillende factoren zoals technologische vooruitgang, een groter bewustzijn inzake veiligheid en hygiëne, en evoluerende modetrends. Hier volgt een overzicht van de Europese handschoenenmarkt:

Marktomvang en groei: De handschoenenmarkt in Europa is omvangrijk en blijft groeien. De markt kent diverse toepassingen, van medisch en gezondheidszorg tot industrie en mode, en voorziet in een brede waaier van consumentenbehoeften. De omvang van de markt wordt beïnvloed door factoren als demografie van de bevolking, economische groei en wettelijke normen.

Belangrijkste marktspelers in Europa

De belangrijkste bedrijven in de Europese handschoenenmarkt zijn onder andere

  • Ansell
  • Honeywell
  • LakeLand
  • Top Handschoenen
  • Hartalega
  • Ejendals
  • Juba
  • Polyco Gezondheidslijn
  • ATG
  • Uvex Winter Holding Gmbh & Co.
  • 3M
  • QS Veiligheid


Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19256

Drijfveren voor de markt:

Integratie van technologie: Vooruitgang in materiaalwetenschap en productieprocessen heeft geleid tot de integratie van technologie in handschoenen. Dit omvat functies zoals touchscreencompatibiliteit, antimicrobiële coatings, temperatuurregeling en verbeterde duurzaamheid. Dergelijke innovaties spelen in op zowel de functionele als comfortgerelateerde aspecten van handschoenen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over de Europese handschoenenmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-gloves-market-19256

Segmentatie van de Europese handschoenenmarkt

Op de Europese handschoenenmarkt worden de producten grofweg ingedeeld in herbruikbare handschoenen en wegwerphandschoenen. Herbruikbare handschoenen zijn ontworpen voor meervoudig gebruik, terwijl wegwerphandschoenen bedoeld zijn voor eenmalig gebruik.

Tot de materiaalopties op de markt behoren natuurrubberhandschoenen, nitrilhandschoenen, vinylhandschoenen, neopreenhandschoenen, polyethyleenhandschoenen en andere materialen.

Deze materialen bieden verschillende niveaus van duurzaamheid, soepelheid en bescherming.

De markt is bestemd voor diverse eindgebruiksectoren, waaronder de gezondheidszorg, de auto- en transportsector, de voedingsindustrie, de olie- en gasindustrie, de mijnbouw en de chemische industrie.

Binnen deze sectoren vinden handschoenen toepassingen in diverse taken, zoals medische procedures, auto-onderhoud, manipulatie van voedingsmiddelen, manipulatie van chemicaliën, enz.

De Europese handschoenenmarkt verschilt ook per land, met opmerkelijke markten zoals Italië, Duitsland, Frankrijk, het VK, Nederland, Zwitserland, Polen, Roemenië en de rest van Europa. Elke landenmarkt kan zijn eigen specifieke drijfveren voor de vraag, regelgeving en concurrentielandschap hebben, wat bijdraagt tot de algemene dynamiek van de Europese handschoenenmarkt.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/19256

Landenoverzicht Europese handschoenen

Het Europese handschoenenrapport biedt inzicht in de handschoenenindustrie in verschillende landen, waaronder Italië, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland, Polen, Roemenië en de rest van Europa. In 2022 had de Duitse handschoenenmarkt het grootste marktaandeel en zal naar verwachting het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) kennen tijdens de prognoseperiode. Duitsland, dat bekend staat als de economische motor van Europa, heeft een aanzienlijk aandeel in de Europese handschoenenmarkt, die tegen 2023 naar verwachting meer dan USD 1 miljard zal bedragen. Het land kent een robuuste groei in verschillende sectoren, met een bijzondere nadruk op gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. De vraag naar wegwerphandschoenen in Duitsland is gestegen als gevolg van factoren zoals de strenge regelgeving, het toenemende publieke bewustzijn met betrekking tot hygiënepraktijken en de uiteenlopende industriële eisen in de productie- en gezondheidssector.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportLuchtfilters Markt informatie per Type, per Eindgebruiker en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor industriële afdichtingen per type, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor verkoopautomaten Informatie per type, per betalingsmethode, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportKoeltorens Marktinformatie per type, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over industriële onderhoudsdiensten Informatie per dienst, per locatie, per eindgebruiker en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Europe Gloves Market trends,Europe Gloves Market scope,Europe Gloves Market growth,Europe Gloves Market forecast,Europe Gloves Market demands,Europe Gloves Market insights,Europe Gloves Market share