header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor gewichtsbeheersing zal naar verwachting 10,10% CAGR bedragen en tegen 2032 USD 341,14 miljard bereiken

Feb 19, 2024 5:55 PM ET

Onderzoeksrapport Gewichtsmanagementmarkt: Informatie per type (Apparatuur, Diensten, Supplementen), Dieet (Maaltijden, Dranken, Nutraceuticals), Apparatuur (Fitnessapparatuur, Chirurgische Apparatuur), Toepassing (Gewichtsbeheersing, Body Shaping, Sportblessures, Esthetische Procedures, Chronische Wond Management, Anderen), Distributiekanaal (Multi-Level Marketing, Grote Detailhandel, Kleinhandel, Gezondheids- en Schoonheidswinkels, Online, Anderen), Eindgebruiker (Fitnesscentra en Gezondheidsclubs, Consultancydiensten en Commerciële Afslankcentra, Online Afslankprogramma’s, Afslankcentra, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

De markt voor gewichtsbeheersing zal tegen 2032 naar verwachting USD 341,14 miljard bereiken met een CAGR van 10,10% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032. De markt kent wereldwijd een gestage groei omdat gezondheidsbewuste consumenten zich richten op het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Uit de analyse van het marktoverzicht blijkt dat de vraag naar gewichtsbeheersingsproducten en -diensten sterk toeneemt als gevolg van factoren zoals toenemende obesitas, een sedentaire levensstijl en een groeiend bewustzijn van het belang van een evenwichtige voeding.

Het marktoverzicht belicht een divers aanbod van producten en diensten, waaronder voedingssupplementen, maaltijdvervangende producten, fitnessapparatuur en programma’s voor gewichtsverlies. Technologische ontwikkelingen, zoals mobiele apps en draagbare apparaten voor het bijhouden van fitness en voeding, hebben ook invloed op de markttrends.

Overwegingen op het gebied van regelgeving en consumentenvoorkeuren voor natuurlijke en biologische ingrediënten spelen een cruciale rol bij het vormgeven van de marktdynamiek. De toenemende prevalentie van chronische ziekten gerelateerd aan obesitas, zoals diabetes en hart- en vaatziekten, stuwt de vraag naar gewichtsbeheersingsoplossingen verder. Naarmate de wereldwijde aandacht voor gezondheid en welzijn toeneemt, zal de markt voor gewichtsbeheersing in de nabije toekomst naar verwachting blijven groeien.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19222

Analyse van de concurrentie

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Atkins Nutritionals Inc. (VS), Kellogg Company (VS), Herbalife Ltd. (VS), Nutrisystem Ltd. (VS). (VS), Nutrisystem Ltd. (VS), Apollo Endosurgery (VS), Ethicon, Inc. (VS), Covidien, plc. (VS), Olympus Corporation (Japan), Weight Watchers International (VS), The Gold’s Gym International (VS), Brunswick Corporation (VS), Jenny Craig (VS), eDiets, Inc. (VS), Amer Sports (Finland), Technogym SpA (Italië), Johnson Health Tech (Taiwan), en anderen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor gewichtsbeheersing is gesegmenteerd op basis van type, dieet, apparatuur, toepassing, distributiekanaal en eindgebruiker.

De markt is gesegmenteerd op basis van type in apparatuur, diensten en supplementen.

De wereldwijde markt voor gewichtsbeheersing is gesegmenteerd op basis van dieet in maaltijden, dranken en nutraceuticals.

Op basis van apparatuur is de wereldwijde markt voor gewichtsbeheersing onderverdeeld in fitnessapparatuur en chirurgische apparatuur.

Op basis van toepassing omvat het gewichtsbehoud, lichaamsvorming, sportblessures, esthetische procedures, chronische wondbehandeling en andere.

Op basis van distributiekanalen, waaronder multi-level marketing, grote detailhandel, kleine detailhandel, gezondheids- en schoonheidsspeciaalzaken, online en anderen.

Op basis van eindgebruiker: fitnesscentra en gezondheidsclubs, adviesdiensten en commerciële centra voor gewichtsverlies, online programma’s voor gewichtsverlies, afslankcentra en andere.

Regionale analyse

Noord-Amerika, met zijn heersende bezorgdheid over obesitas en sedentaire levensstijl, is een bloeiende hub voor gewichtsbeheersingsoplossingen. De vraag naar fitnessprogramma’s, voedingssupplementen en maaltijdvervangers is constant hoog, gedreven door een bevolking die belang hecht aan fysieke verschijning en algehele gezondheid.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over gewichtsbeheersing: https://www.marketresearchfuture.com/reports/weight-management-market-19222

Europa, gekenmerkt door een volwassen gezondheidszorginfrastructuur, ziet een gestage toename van gezondheidsbewuste consumenten die op zoek zijn naar natuurlijke en biologische opties voor gewichtsbeheersing. Regelgevende normen spelen een cruciale rol bij het vormgeven van de markt, met een voorkeur voor producten die voldoen aan strenge kwaliteitscontroles.

De regio Azië-Pacific ontpopt zich als een belangrijke speler, aangedreven door factoren zoals stijgende besteedbare inkomens en een toegenomen bewustzijn van de gezondheidsrisico’s die gepaard gaan met obesitas. Landen als China en India zien een toename in de vraag naar fitnessprogramma’s, voedingssupplementen en digitale fitnesstechnologieën, als gevolg van een verschuiving naar een gezondere levensstijl.

Latijns-Amerika, geleid door landen als Brazilië en Mexico, is getuige van een culturele verschuiving in de richting van gezondere gewoonten. Deze trend wordt weerspiegeld in de vraag naar fitnessprogramma’s en voedingsbegeleiding, met de nadruk op oplossingen die aansluiten bij lokale dieetvoorkeuren.

Het Midden-Oosten en Afrika erkennen geleidelijk het belang van gewichtsbeheersing, gedreven door verstedelijking en een groeiend bewustzijn van welzijn. De markt in deze regio wordt gekenmerkt door een toenemende voorkeur voor voedingssupplementen en wellnessprogramma’s die zijn afgestemd op de unieke behoeften en tradities van de lokale bevolking.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

OnderzoeksrapportKlinische Laboratoriumdiensten Markt – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overoplossingen voor zorgbeheer – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapporttandheelkundige anesthesie – Prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Weight Management Market,Weight Management Market Size,Weight Management Market Share,Weight Management Market Growth,Weight Management Market Trends,Weight Management Market Analysis,Weight Management Market Demand,Weight Management Market Overview,Weight Management Market Outlook