header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor centrale veneuze katheters zal naar verwachting een CAGR van 5,60% registreren tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toegenomen vraag naar functionele producten.

Feb 19, 2024 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport over de markt voor centrale veneuze katheters: Informatie per producttype (niet-getunnelde katheters, getunnelde katheters), per eigenschap (niet-antimicrobiële katheters, antimicrobiële katheters en andere), per ontwerp (meerdere lumen, dubbele lumen en enkele lumen), per samenstelling (polyurethaan, silicone en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor centrale veneuze katheters zal naar verwachting groeien van USD 1,2672 miljard in 2023 tot USD 1,959 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,60% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor centrale veneuze katheters (CVC’s) heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei en ontwikkeling doorgemaakt, gedreven door een combinatie van technologische vooruitgang, toenemende prevalentie van chronische ziekten en een toenemende vraag naar minimaal invasieve procedures.

Belangrijke factoren die bijdragen aan de expansie van de CVC-markt zijn de toenemende vergrijzing van de bevolking, die vatbaarder is voor chronische ziekten die een langdurige veneuze toegang vereisen, en de toenemende incidentie van aandoeningen zoals kanker, hart- en vaatziekten en nierfalen, waardoor het gebruik van centrale veneuze katheters voor chemotherapie, hemodialyse en vochtbeheer noodzakelijk wordt.

Technologische innovaties hebben geleid tot de ontwikkeling van geavanceerde CVC’s met eigenschappen zoals antimicrobiële coatings, veiligheidsmechanismen om het risico op bloedbaaninfecties te verminderen en verbeterde materiaalsamenstellingen om de biocompatibiliteit en duurzaamheid te verbeteren.

Bovendien zal de toenemende populariteit van poliklinische instellingen en ambulante zorgcentra voor de toediening van intraveneuze therapieën de groei van de markt naar verwachting verder stimuleren.

Geografisch gezien zijn Noord-Amerika en Europa van oudsher de leidende markten voor CVC’s vanwege de gevestigde infrastructuur in de gezondheidszorg, de hoge uitgaven voor gezondheidszorg en de vroege invoering van geavanceerde medische technologieën. De opkomende economieën in Azië-Pacific en Latijns-Amerika laten echter een snelle groei van de CVC-markt zien als gevolg van de verbetering van de gezondheidszorginfrastructuur, de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de toenemende bewustwording van de voordelen van CVC’s bij de behandeling van kritieke ziekten.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19206

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor centrale veneuze katheters is gesegmenteerd op basis van producttype, eigenschap, ontwerp en samenstelling.

Op basis van producttype is de wereldwijde markt voor centrale veneuze katheters onderverdeeld in niet-getunnelde katheters en getunnelde katheters. Het segment niet-getunnelde katheters zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. De algehele groei van dit segment wordt gedreven door de wereldwijde toename van incisies en de toenemende erkenning van de noodzaak om niet getunnelde katheters te gebruiken in noodsituaties.

Op basis van eigendom is de wereldwijde markt voor centrale veneuze katheters onderverdeeld in antimicrobiële katheters, niet-antimicrobiële katheters en overige. Het segment Antimicrobiële katheters zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Een wereldwijde focus op het voorkomen van nosocomiale infecties (Healthcare-Associated Infections) is de drijvende kracht achter de marktexpansie in deze regio.

Op basis van het ontwerp is de wereldwijde markt voor centrale veneuze katheters onderverdeeld in meerdere lumen, dubbele lumen en enkele lumen. Het segment met dubbele lumen zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. De toename van IC-behandelingen voor ARF (acuut nierfalen) stimuleert de groei van de markt in deze regio.

Concurrentielandschap

Amecath, B. Braun Melsungen AG, Boston Scientific Corporation, AngioDynamics, Inc., BACTIGUARD, Cook Medical, Inc., Smiths Medical, Becton, Dickinson & Company, Biosensors International Group Ltd., BARD Care, ConMed Corporation, Edwards Lifesciences Corporation en Coloplast.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor centrale veneuze katheters is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor centrale veneuze katheters bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor centrale veneuze katheters in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor centrale veneuze katheter bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Centrale Veneuze Katheter:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/central-venous-catheter-market-19206

Het grootste marktaandeel voor centrale veneuze katheters werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. Dit komt omdat er in dit gebied veel chronische ziekten zoals kanker en nierproblemen voorkomen, omdat er veel mensen wonen en omdat het aantal ernstig zieke patiënten toeneemt.

Bovendien is de Europese markt tijdens de prognoseperiode blijven groeien. De toenemende behoefte van de vergrijzende bevolking aan geavanceerde medische behandelingen, zoals CVC’s voor chronische ziekten zoals kanker en hartaandoeningen, stuwt de markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Bovendien zal de markt voor centraal veneuze katheters in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting het snelst groeien. De hoge frequentie van chronische ziekten, de toename in betaalbaarheid en de uitbreiding van de toegang tot gezondheidszorg in ontwikkelingslanden zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei van de markt in de regio. In de regio Azië-Stille Oceaan groeide de Indiase markt voor centrale veneuze katheters het snelst, terwijl de Chinese markt het grootste marktaandeel had.

OnderzoeksrapportSoftgel capsules informatie per type (gelatinetype en niet-dierlijk type), per toepassing (vitaminen, supplementen en voeding) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Microservices in Gezondheidszorg Marktonderzoeksrapport Informatie per Component (Platform, Diensten, Consultancydiensten, Integratiediensten, Training, Ondersteunings- en Onderhoudsdiensten), Per Inzetmodel (Op locatie, Cloud-gebaseerd, Publieke cloud, Private cloud, Hybride cloud), Per Eindgebruiker (Zorgbetalers, Zorgaanbieders, Klinische laboratoria, Life science organisaties) Voorspelling 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor de behandeling van orale kanker Informatie per producttype (plaveiselcelcarcinoom, plaveiselcelcarcinoom, kleine speekselkliercarcinomen, lymfomen), per behandeling (chirurgie, bestralingstherapie, gerichte therapie, chemotherapie, andere behandelingen), per toepassing (ziekenhuizen en klinieken, onderzoeksorganisaties, academische instellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport informatie overde intrathecale pompenmarkt per productklasse (baclofen, hydromorfon, morfine, bupivacaïne en andere), per toepassing (pijnbestrijding en spasticiteitsbehandeling), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgiecentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Central Venous Catheter market,Central Venous Catheter market Size,Central Venous Catheter market Share,Central Venous Catheter market Trends,Central Venous Catheter market Growth