header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor chirurgische maskers is wereldwijd booming door aandeel, groeigrootte, belangrijkste segmenten en prognose tot 2032

Feb 19, 2024 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport Chirurgische Maskers Markt: Informatie per product (chirurgische basismaskers, anticondensschuim chirurgische maskers, vloeistof- en spatbestendige chirurgische maskers, andere), per distributiekanaal (online, offline) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De markt voor chirurgische maskers zal naar verwachting groeien van USD 3,7 miljard in 2023 tot USD 5,8 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor chirurgische maskers heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door verschillende factoren, waaronder de wereldwijde COVID-19 pandemie, het toenemende bewustzijn over persoonlijke hygiëne en de groeiende infrastructuur van de gezondheidszorg wereldwijd. Chirurgische maskers zijn onmisbare hulpmiddelen geworden om de verspreiding van besmettelijke ziekten tegen te gaan, niet alleen in de gezondheidszorg maar ook in openbare ruimten, op het werk en in huishoudens.

De COVID-19 pandemie heeft de vraag naar chirurgische maskers aanzienlijk doen toenemen, wat heeft geleid tot ongekende productieniveaus en een wijdverspreide toepassing. Overheden, organisaties in de gezondheidszorg en particulieren over de hele wereld hebben het belang van het dragen van maskers benadrukt als een cruciale preventieve maatregel tegen infecties van de luchtwegen.

Technologische vooruitgang en innovaties hebben ook een cruciale rol gespeeld bij het vormgeven van de markt voor chirurgische maskers. Fabrikanten investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de filterefficiëntie, het comfort en de duurzaamheid van chirurgische maskers te verbeteren en zo tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van consumenten en professionals in de gezondheidszorg.

Bovendien stimuleren de toenemende prevalentie van chronische aandoeningen aan de luchtwegen, de stijgende verontreinigingsniveaus en de toenemende nadruk op veiligheid op het werk de vraag naar chirurgische maskers in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, de industrie en de commerciële sector.

Ondanks de aanzienlijke groei van de markt vormen uitdagingen zoals verstoringen in de toeleveringsketen, vervalste producten en fluctuerende grondstofprijzen een bedreiging voor marktspelers. Zorgen over duurzaamheid met betrekking tot de verwijdering van wegwerpmaskers bieden ook kansen voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke alternatieven.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19211

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor chirurgische maskers is gesegmenteerd op basis van product en distributiekanaal.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in chirurgische basismaskers, chirurgische maskers in anticondensschuim, vloeistof- en spatbestendige chirurgische maskers en andere. Het segment chirurgische basismaskers zou in 2022 het grootste marktaandeel hebben omdat chirurgische basismaskers gemakkelijk verkrijgbaar zijn in ziekenhuizen, apotheken en winkels.

Op basis van distributiekanaal is de wereldwijde markt voor chirurgische maskers onderverdeeld in online en offline. Het offline segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022 vanwege hun consumentvriendelijke aard en wijdverspreide aantrekkingskracht.

Concurrentielandschap

3M; DuPont; Ansell Ltd.; Owens & Minor; Medline Industries, LP.; Cardinal Health; Crosstex International, Inc.; KCWW; ALPHAPROTECH; Dynarex Corporation.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor chirurgische maskers, gebaseerd op de regio, is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor chirurgische maskers bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor chirurgische maskers in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor chirurgische maskers bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over chirurgische maskers:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/surgical-masks-market-19211

Het grootste marktaandeel voor chirurgische maskers werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De behoefte aan chirurgische maskers in zorgomgevingen wordt gedreven door regels en beleid met betrekking tot de gezondheidszorg, met name in de VS en Canada, die gericht zijn op het handhaven van infectiecontrole en veiligheidsnormen. De behoefte aan chirurgische maskers wordt gestimuleerd door de aanhoudende groei van de kosten voor gezondheidszorg in Noord-Amerika en door een toename van het aantal chirurgische ingrepen. Normen voor beroepsveiligheid: De vraag naar chirurgische maskers neemt verder toe door de eisen op het gebied van beroepsveiligheid die het gebruik ervan vereisen in de productie, gezondheidszorg en farmaceutische industrie om werknemers te beschermen tegen risico’s op de werkplek.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Bovendien is de Europese markt in de prognoseperiode blijven groeien. De vraag naar chirurgische maskers wordt gestuwd door de toenemende bewustwording van het publiek van het belang van infectiepreventie en goede persoonlijke hygiëne, met name tijdens griepseizoenen en ziekte-uitbraken.

Chronic Lymphocytic Leukemia Treatment Market Research Report Information Per Type (Indolent, Aggressive, and Others), Per Behandeling (Chemotherapie, Targeted Drug Therapy, en Immunotherapie & Beenmergtransplantatie), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Gespecialiseerde Klinieken), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Virale vectoren en Plasmide DNA Manufacturing Market Research Report Information Per Vectortype (Plasmide DNA, Virale Vector, Niet-virale Vector), Per Ziektetype (Kanker, Genetische Aandoening en Infectieziekte), Per Toepassingen (Antisense & RNAi-therapie, Gentherapie, celtherapie, vaccinologie en onderzoek), op workflow (upstreamverwerking en downstreamverwerking), op eindgebruiker (farmaceutische en biofarmaceutische bedrijven en onderzoeksinstellingen) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling

Global Nasal Drug Delivery Market Research Report Information by Drug Type (Anesthetica, Antibiotica), Doseringsvorm (Druppels, Sprays), Basis van Systeem (Unit Dose, Multi-Dose), Afgiftetechnologieën (Spray, Nebulizers), Therapeutische Toepassingen (Rhinitis, Astma) Eindgebruiker (Thuiszorg Instellingen) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en het Midden-Oosten & Afrika)-Voorspelling tot 2032.

Porcine Vaccines Market Research Report Informatie per type (geïnactiveerde vaccins, DNA-vaccins), ziekte-indicatie (diarree, varkensgriep), eindgebruiker – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Surgical Masks Market,Surgical Masks Market Size,Surgical Masks Market Share,Surgical Masks Market Trends,Surgical Masks Market Growth,Surgical Masks Market Analysis