header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gammamessen zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting een CAGR van 5,20% registreren, 20232032

Feb 19, 2024 6:00 PM ET

Wereldwijd Gamma Knife Marktonderzoeksrapport: Informatie per ziekte-indicatie (hersenmetastase, kanker, arterioveneuze malformatie, trigeminusneuralgie, andere), per anatomie (hoofd, nek, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Gamma mes markt naar verwachting een CAGR van 5,20% registreren van 2023 tot 2032.

De markt voor Gamma Knife heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gestimuleerd door de toenemende incidentie van hersentumoren, trigeminusneuralgie en arterioveneuze malformaties. De markt wordt gekenmerkt door de dominantie van gevestigde spelers zoals Elekta AB, Varian Medical Systems en Huiheng Medical, die blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun productaanbod te verbeteren.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19189

Een van de belangrijkste factoren die de markt stimuleren is de groeiende voorkeur voor niet-invasieve procedures. Met Gamma Knife radiochirurgie kunnen laesies of tumoren in de hersenen nauwkeurig worden aangepakt zonder dat chirurgische incisies nodig zijn. Deze minimaal invasieve aanpak resulteert in kortere hersteltijden, een korter verblijf in het ziekenhuis en betere resultaten voor de patiënt.

Recente ontwikkelingen in de Gamma Knife technologie zijn gericht op het verbeteren van de nauwkeurigheid van de behandeling, het verkorten van de behandelingstijd en het uitbreiden van het aantal behandelbare aandoeningen. De integratie van geavanceerde beeldvormingstechnologieën, zoals MRI (magnetic resonance imaging) en PET (positron emission tomography), heeft een betere planning en doelgerichtheid van de behandeling mogelijk gemaakt.

Segmentatie

De wereldwijde gamma mes markt is gesegmenteerd op basis van ziekte-indicatie en anatomie.

Op basis van de ziekte-indicatie is de markt onderverdeeld in hersenmetastasen, kanker, arterioveneuze malformatie, trigeminusneuralgie en andere. Het segment Kanker domineerde de markt in 2022. De toegenomen uitgaven voor gezondheidszorg wereldwijd zorgen voor een grotere adoptie van geavanceerde medische technologieën zoals het Gamma Knife.

Op basis van anatomie is de wereldwijde gamma mes markt onderverdeeld in Hoofd, Hals en andere. De hoofdcategorie genereerde de meeste inkomsten in 2022. De vergrijzende bevolking is vatbaarder voor neurologische aandoeningen, wat leidt tot een groeiende vraag naar precieze en effectieve behandelingsopties.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde gamma mes markt- Elekta, Varian Medical Systems, Huiheng Medical, Inc, Akesis, Inc, MASEP Medical Science Technology Development (Shenzhen) Co, Ltd, American Radiosurgery Inc, Panacea Medical Technologies Pvt. Ltd, Nordion (Canada) Inc, Accuray Incorporated, Hitachi, Ltd., Ltd., Inc.

Regionale analyse

De wereldwijde gamma mes markt, gebaseerd op de regio, is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese Gamma mes markt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De Gamma mes markt in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereld Gamma mes markt bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor Gamma knippers werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. In Noord-Amerika vertoont de markt voor Gamma Knife een stevige groei die wordt aangedreven door een combinatie van technologische vooruitgang, een toenemend aantal neurologische aandoeningen en een goed aangesloten gezondheidszorginfrastructuur. De locatie heeft een hoge adoptiegraad van innovatieve klinische technologieën en met een vergrijzende bevolking kan er een verhoogde vraag zijn naar precieze en niet-invasieve behandelingen zoals Gamma Knife therapie. Bovendien dragen strategische samenwerkingsverbanden tussen zorginstellingen en industrieleiders bij aan de uitbreiding van Gamma Knife toepassingen, waardoor het een vooraanstaande speler wordt binnen het neurochirurgische landschap.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Gamma Knife:https://www.marketresearchfuture.com/reports/gamma-knife-market-19189

Bovendien wordt de Gamma Knife markt in Europa gekenmerkt door een consistente opwaartse druk op de vraag, ondersteund door gunstige overheidsvoorschriften, onderzoekstaken en een groeiend bewustzijn van geavanceerde medische remedies. Europese landen met een robuuste gezondheidszorg investeren in Gamma Knife technologie om het hoofd te bieden aan de toenemende incidentie van hersenaandoeningen en om de resultaten voor patiënten te verbeteren. Het agressieve landschap in Europa wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van belangrijke marktspelers die moderne oplossingen aanbieden, wat bijdraagt aan de algemene groei van de Gamma Knife markt in het gebied.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Healthcare Cloud Computing Market Research Report Information Per Application (Non-Clinical Information Systems and Clinical Information Systems), By Deployment (Private Cloud, Public Cloud, and Hybrid Cloud), By End User (Healthcare Providers and Healthcare Players), By Service (IaaS, SaaS, and PaaS) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032

Onderzoeksrapportelektrische rolstoel Informatie per type (stoel met centrale wielaandrijving, stoel met voorwielaandrijving en stoel met achterwielaandrijving), per eindgebruiker (thuiszorg en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Healthcare Contract Manufacturing Market Research Report Information per Type (Steriel en Niet-Steriel), Service Type (Farmaceutische Contract Productie en Medische Apparaten Contract Productie), Industrie (Farmaceutische Industrie, Medische Apparaten Industrie en Biofarmaceutische Industrie) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika) – Prognose tot 2030

Women Healthcare Market Research Report Information Per Indicatie (postmenopauzale osteoporose, onvruchtbaarheid, reproductieve gezondheidsmanagement, polycysteus ovariumsyndroom, gynaecologische kanker, en anderen), Per Diagnose en Behandeling (botdensitometrie, diagnostische beeldvormingstests, biopsies, Ovulatietesten en andere), op behandeling (therapeutica, operaties en andere), op eindgebruiker (ziekenhuizen, gynaecologische centra, onderzoeksinstellingen en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling

Onderzoeksrapport informatieover de DNA-sequencingmarkt per product (verbruiksgoederen, instrumenten en diensten), toepassing (diagnostiek, biomarkers & kanker, reproductieve gezondheid, gepersonaliseerde geneeskunde en forensisch onderzoek), technologie (halfgeleidersequencing, sequencing door ligatie, en pyrosequencing), per eindgebruiker (academische onderzoeksinstellingen, farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Gamma Knife Market,Gamma Knife Market Size,Gamma Knife Market Share,Gamma Knife Market Trends