header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor koude lasertherapie zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,50%, met een waarde van USD 16,8 miljard in 2032

Feb 19, 2024 6:00 PM ET

Koud Lasertherapie marktonderzoeksrapport: Informatie per product (continue laserapparaten, pulslaserapparaten, gecombineerde laserapparaten), per technologie (enkele golflengte koudelasertherapieapparaten, meervoudige golflengte koudelasertherapieapparaten), per toepassing (pijnbestrijding, artritis, wondgenezing, zenuwregeneratie, dermatologie en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor koude lasertherapie van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 4,50% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 16,8 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor koude lasertherapie maakt een aanzienlijke groei door omdat professionals in de gezondheidszorg en patiënten op zoek zijn naar effectieve en veilige oplossingen voor verschillende medische aandoeningen. Een belangrijke drijfveer voor de groei van de markt is de toenemende prevalentie van chronische pijnaandoeningen, aandoeningen aan het bewegingsapparaat en sportblessures. Koudelasertherapie biedt een medicijnvrije en minimaal invasieve benadering van pijnbestrijding, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor patiënten die op zoek zijn naar alternatieven voor traditionele medicijnen. Bovendien heeft het vermogen van de technologie om weefselherstel te versnellen en ontstekingen te verminderen toepassingen gevonden in de dermatologie, orthopedie en neurologie, waardoor het marktbereik verder is vergroot.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19192

De vooruitgang van lasersystemen maakt optimale en gerichte therapeutische resultaten mogelijk en voldoet aan verschillende medische behoeften. Technologische ontwikkelingen hebben het therapeutisch potentieel van koude lasertherapie verbeterd en bieden patiënten en behandelaars een meer geavanceerde en uitgebreide aanpak voor de behandeling van aandoeningen variërend van musculoskeletale problemen tot dermatologische problemen. Als gevolg hiervan wint de therapie aan populariteit in verschillende medische specialismen.

Segmentatie

De wereldwijde markt voor koude lasertherapie is gesegmenteerd op basis van product, technologie en toepassingen

Op basis van product is de wereldwijde markt voor koudelasertherapie onderverdeeld in Cat, pulslaserapparaten en gecombineerde laserapparaten. Het segment van de gecombineerde laserapparaten zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Constante laserenergie helpt zwellingen en ontstekingen te verminderen door het lymfestelsel en de bloedstroom te stimuleren. Door te voorkomen dat de hersenen pijnsignalen naar het behandelde gebied sturen, heeft gepulseerd laserlicht daar ook een pijnstillend effect. Bovendien kan het scannen van continue laserapparaten om een weefseltijd te bieden die een weefseleffect produceert dat vergelijkbaar is met dat van gepulseerde lasers, de doeltreffendheid van de therapie verhogen.

Op basis van technologie is de wereldwijde markt voor koude lasertherapie onderverdeeld in apparaten voor koude lasertherapie met meerdere golflengtes en apparaten voor koude lasertherapie met enkele golflengte. Het segment van de Koude Lasertherapieapparaten met enkele golflengte zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Stimulatie van weefsels die worden behandeld met koude lasertherapie met één golflengte leidt tot een verhoogde celenergie en ATP-productie, wat verschillende biologische reacties ondersteunt, waaronder pijnbestrijding.

Op basis van toepassingen is de wereldwijde markt voor koude lasertherapie onderverdeeld in pijnbestrijding, artritis, wondgenezing, zenuwregeneratie, dermatologie en andere. Het online segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Omdat er bij koude lasertherapie geen chirurgie aan te pas komt, is het een niet-invasieve procedure. Verschillende medische, dermatologische en esthetische aandoeningen kunnen worden behandeld met lasertherapie.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor koude lasertherapie: Apira Science Inc., B-Cure laser Australia, Erchonia Corporation, Theralase Inc., DJO Global Inc., BTL Corporate, BioLight Technologies LLC, THOR Photomedicine Ltd, PhotoMedex, Lexington International LLC, MICROLIGHT Corporation, Apollo (Pivotal Health Care LLC) en Irradia.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor koude lasertherapie is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor koude lasertherapie bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor koude lasertherapie in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor koude lasertherapie bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor Koude Lasertherapie werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De twee belangrijkste oorzaken van de opmerkelijke groei van deze regio zijn de toenemende prevalentie van chronische pijn in verband met verschillende ziekten onder Noord-Amerikanen en het uitgebreide gebruik van koude lasers in medische faciliteiten voor pijnverlichting en sportblessures.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Koude Lasertherapie:https://www.marketresearchfuture.com/reports/cold-laser-therapy-market-19192

Bovendien is de Europese markt in de voorspellingsperiode blijven groeien. Koude lasertherapie verspreidt zich snel in Europa als gevolg van de niet-invasiviteit, de bewezen effectiviteit bij de behandeling van een verscheidenheid aan medische aandoeningen en de groeiende voorkeur van patiënten voor niet-farmacologische, alternatieve behandelingsopties.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

OnderzoeksrapportCondoommarkt Informatie Per Materiaalsoort (Latex Condooms en Non-latex Condooms), Per Product (Mannelijke Condooms en Vrouwelijke Condooms), Per Distributiekanaal (Grootwinkelbedrijven, Drogisterijen en E-commerce) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Saudi Arabia Medical Devices Market Research Report Information Per Product Type (Diagnostische Apparaten, Monitoring Apparaten, Chirurgische Apparaten, Automatisering & Robotics, en Anderen) Per Therapeutische Toepassing (Algemene Chirurgie, Diagnostische Beeldvorming, Tandheelkunde, Cardiovasculair, Nefrologie, Urologie, Orthopedie, en Anderen) En Per Regio (Saudi Arabië) – Marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overAccessoires voor borstvoeding: Informatie per product (Borstpompen, Moedermelkflessen, Tepelverzorgingsproducten, Borstschelpen, Borstvoedingskussen en Reinigingsproducten), per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Klinieken en Particulieren) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Ureterale Stents Market Research Report Information Per Type (Double Pigtail Ureteral Stent, anderen), Per Materiaal (Metalen Stents, Polymeren Stents, anderen), Per Behandeling (Nierstenen, Niertransplantatie, Anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Nefrologische Centra, Ambulante Chirurgische Centra), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

Onderzoeksrapport overde DNA-sequencingmarkt Informatie per product (verbruiksgoederen, instrumenten en diensten), toepassing (diagnostiek, biomarkers & kanker, reproductieve gezondheid, gepersonaliseerde geneeskunde en forensisch onderzoek), technologie (halfgeleidersequencing, sequencing door ligatie, en pyrosequencing), per eindgebruiker (academische onderzoeksinstellingen, farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cold Laser Therapy Market,Cold Laser Therapy Market Size,Cold Laser Therapy Market Share,Cold Laser Therapy Market Trends,Cold Laser Therapy Market Analysis