header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor psychotrope geneesmiddelen zal naar verwachting USD 29,302 miljard bereiken, met een CAGR van 3,50% tijdens de voorspelling voor 2023 tot 2032

Feb 19, 2024 6:00 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor psychotrope geneesmiddelen: Informatie per type geneesmiddel (chloorpromazine, thioridazine, quetiapine, risperidon en anderen), per toepassing (antipsychotica, antidepressiva en stemmingsstabilisatoren, angstremmers, anderen), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, apotheken, online apotheken en drogisterijen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor psychotrope geneesmiddelen van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 3,50% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 29,302 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor psychotrope medicijnen is een dynamische sector binnen de farmaceutische industrie, die zich richt op medicijnen die invloed hebben op het centrale zenuwstelsel om verschillende psychische aandoeningen te beheersen. Deze medicijnen spelen een cruciale rol bij de behandeling van aandoeningen zoals depressie, angst, schizofrenie, bipolaire stoornis en aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD). De markt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de wereldwijd toenemende prevalentie van psychische aandoeningen en een groeiend bewustzijn van psychische problemen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19197

De vraag naar psychotrope medicijnen wordt gestimuleerd door de voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen om innovatieve behandelingen te ontdekken met minder bijwerkingen en een verbeterde werkzaamheid. Vooruitgang in de neurowetenschappen en een beter begrip van de complexe werking van de hersenen hebben geleid tot de ontwikkeling van nieuwe stoffen die gericht zijn op specifieke neurotransmittersystemen. Daarnaast hebben een toename in bewustwordingscampagnes voor geestelijke gezondheid en een verminderd stigma rond geestelijke gezondheidsproblemen bijgedragen aan een toename in diagnose en behandeling, wat de markt voor psychotrope medicijnen verder heeft gestimuleerd.

Segmentatie

De wereldwijde markt voor psychotrope medicijnen is gesegmenteerd op basis van het type medicijn, de toepassing en distributiekanalen. Op basis van het type medicijn is de wereldwijde markt voor psychotrope medicijnen onderverdeeld in chloorpromazine, thioridazine, quetiapine, risperidon en andere. Het Chloorpromazine segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. De groeiende behoefte aan het geneesmiddel chloorpromazine, dat wordt gebruikt voor de behandeling van bipolaire stoornis, schizofrenie en angst, stuwt de wereldwijde markt. De vraag naar chloorpromazine stijgt gestaag omdat het een positief effect heeft op de symptomen van schizofrenie.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor psychotrope middelen onderverdeeld in antidepressiva, antipsychotica, stemmingsstabilisatoren (MS), angstremmers (AA) en andere. Het segment antidepressiva zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Dit is het gevolg van het groeiende publieke bewustzijn van geestelijke gezondheidsproblemen en de frequentie van stemmingsstoornissen, wat de vraag naar op grote schaal voorgeschreven en doeltreffende antidepressiva stimuleert.

Op basis van distributiekanalen is de wereldwijde markt voor psychotrope geneesmiddelen onderverdeeld in ziekenhuisapotheken, apotheken, online apotheken en drogisterijen. Het segment ziekenhuisapotheken zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor psychotrope geneesmiddelen zijn orest Laboratories, Sun Pharmaceutical Industries Ltd., FUJIFILM Wako Pure Chemical Corporation, Randox Laboratories Ltd., Pfizer Inc., Ely Lilly, Mylan N.V., Otsuka Pharmaceutical Co. Ltd., Alkermes Plc.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor psychotrope geneesmiddelen is regionaal onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor psychotrope medicijnen bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor psychotrope medicijnen in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor psychotrope medicijnen bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

De Noord-Amerikaanse regionale sector heeft het grootste marktaandeel voor psychotrope middelen. Dit is het gevolg van de toenemende prevalentie van geestelijke gezondheidsproblemen in de regio. De zich snel ontwikkelende gezondheidszorg in het gebied is een andere cruciale factor die de regionale markt zal helpen snel te groeien. Het groeiende bewustzijn en de bereidheid van mensen om te praten over geestelijke gezondheidsproblemen zal de komende jaren waarschijnlijk ook een aantal lucratieve groeimogelijkheden in de markt bieden.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over psychotrope geneesmiddelen:https://www.marketresearchfuture.com/reports/psychotropic-drugs-market-19197

Bovendien is de Europese markt in de voorspellingsperiode blijven groeien. De vraag naar psychotrope medicijnen wordt gestimuleerd door toenemende overheidsinitiatieven om de prevalentie van psychische stoornissen in het gebied te verlagen en omdat het gebied een gunstig medisch vergoedingsbeleid heeft.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Pregnancy Test Kits Market Share, Trends And Growth Analysis, By Type of Test (Bloedtest voor Hcg, Urinetest voor Hcg en anderen); By Product (Digitale Apparaten, Lijn Indicatoren (Strips, Cassettes en Mid-Stream Apparaten) en anderen); By End Users (Ziekenhuizen, Klinieken, Huishouden) – Forecast To 2032

Biobanking marktonderzoeksrapport per product en dienst (apparatuur, verbruiksartikelen, diensten, software), per type monster (bloedproducten, menselijke weefsels, nucleïnezuren, cellijnen, biologische vloeistoffen, menselijke afvalproducten), per toepassing (regeneratieve geneeskunde, biowetenschappelijk onderzoek, klinisch onderzoek) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapporttandheelkundige verbruiksgoederen informatie per (tandheelkundige implantaten, tandprotheses, tandheelkundig restauratiemateriaal, tandheelkundig regeneratiemateriaal en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, tandheelkundige klinieken en andere), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportMedische Afvalbeheerapparatuur Informatie per Type Afval (Gevaarlijk Afval, Ongevaarlijk Afval en anderen), Type Apparatuur (Sorteerapparatuur, Verwerkingsapparatuur voor Verwijdering, Behandelingsapparatuur en anderen), Site (Off-Site en On-Site), Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken, Medische Onderzoeksinstellingen, Bloedbanken en anderen) en Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2030

Sepsis Diagnostics Market Research Report: Informatie per technologie (moleculaire diagnostiek, biomarkers, immunoassays), per type (kits, instrumenten en bloedkweekmedia), per eindgebruiker (pathologielaboratoria, gespecialiseerde klinieken, ziekenhuizen en diagnostische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Psychotropic Drugs Market,Psychotropic Drugs Market Size,Psychotropic Drugs Market Share,Psychotropic Drugs Market Trends,Psychotropic Drugs Market Analysis