header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor ruimtevaartcomposieten zal van 2023 tot 2032 een CAGR van 13,77% bereiken

Feb 19, 2024 12:00 PM ET

Overzicht van demarkt voor ruimtevaartcomposieten

De omvang van de markt voor ruimtevaartcomposieten werd in 2022 geschat op USD 21,2 miljard. De markt voor composietmaterialen voor de lucht- en ruimtevaart zal naar verwachting groeien van USD 24,1192 miljard in 2023 tot USD 67,699 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,77% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

In de vliegtuigindustrie worden composietmaterialen op grote schaal gebruikt voor verschillende doeleinden. De composietmaterialen hebben meer voordelen, zoals dat ze niet volledig met elkaar versmelten en dat ze hun identiteit goed kunnen behouden. Daarentegen bestaan er hybride materialen voor luchtvaartonderdelen met betere structurele eigenschappen. Gewoonlijk bestaat de lucht- en ruimtevaartindustrie uit verschillende composietmaterialen zoals koolstofvezel, glasvezel en vezelversterkte matrixsystemen. Zelfs ruimtevaartcomposieten worden op grote schaal gebruikt in verschillende vliegtuigframes zoals vleugels, romp en vliegtuiginterieurs. Ze zijn bestand tegen extreme gebruiksomstandigheden zoals schokbelastingen, hoge temperaturen, schokken en hoge spanningen.

Afgezien daarvan spelen de beoogde doelgroepen, zoals distributeurs, leveranciers, consultants en investeringsbankiers, eindgebruikers, onafhankelijke regelgevende instanties of overheden die betrokken zijn bij Aerospace Composites Market, een noodzakelijke rol bij het stimuleren van de wereldwijde marktgroei tijdens de beoordelingsperiode.

Bovendien stimuleert de Europese regionale markt de luchtvaartindustrie vanwege de toenemende concurrentie van hogesnelheidstreinen en andere reismethoden. Daarnaast heeft de Aerospace Composites-markt van Europa zijn groei vergroot vanwege de zich ontwikkelende mondiale vliegtuigleiders in Azië-Pacific en de plotselinge groei van het passagiersvervoer in de regio. Afgezien daarvan wordt voorspeld dat de Afrikaanse markt in het Midden-Oosten & een aanzienlijke groei zal vertonen tijdens de onderzoeksperiode als gevolg van het stijgende aantal onderhoudsbeurten, operationele activiteiten en reparaties van vliegtuigen en de aanwezigheid van vliegtuigconcurrenten in de regio. Ook wordt verwacht dat de hoge groeipercentages kunnen worden waargenomen in Rusland en Centraal-Europa tijdens de onderzoeksperiode.

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1242

Markt Dynamiek

  • Belangrijkste marktdrivers

De vraag naar composietmaterialen is toegenomen vanuit de defensie- en luchtvaartindustrie, vooral wanneer er geen onderbreking is in de toeleveringsketen en er geen reisbeperkingen zijn voor de covid-19 pandemie. Dit heeft de grote omvang van de Aerospace Composites-markt tijdens de prognoseperiode gestimuleerd.

In Hampton, Virginia, ontwikkelt NASA’s Langley Research Center het Super lightweight Aerospace Composites (SAC) project, dat wordt voorgesteld om aanzienlijke massabesparingen op ruimtestructuren mogelijk te maken. De ingenieurs voorspellen dat het zeer sterke garen kan leiden tot 25% massabesparing door koolstofvezelversterkte polymeren te vervangen. Dit soort initiatieven zal naar verwachting de Aerospace Composites Market Trends in de komende jaren versterken.

  • Marktkansen

Bij koolstofvezelcomposieten zijn de belangrijkste grondstoffen koolstofvezels en polymere harsen. De kosten van koolstofvezels zijn aanzienlijk gedaald door de ontwikkeling van precursors met een hoog rendement en de lage kosten voor het maken van koolstofvezels van luchtvaartkwaliteit. Vandaar dat de verlaging van de kosten van koolstofvezels naar verwachting de kosten van koolstofvezelcomposieten voor de lucht- en ruimtevaart zal verlagen, wat meer kansen biedt voor de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor ruimtevaartcomposieten.

Bovendien nemen de investeringen in O&O van geavanceerde composietmaterialen toe, wat lucratieve kansen biedt voor de fabrikanten en belangrijkste spelers.

  • Beperkingen in de markt

Het afnemende aantal leveringen van commerciële vliegtuigen kan de omvang van de Aerospace Composites-markt tijdens de prognoseperiode belemmeren.

Daarnaast kunnen ook de hoge productie- en onderhoudskosten en strenge overheidsregels de wereldwijde markt belemmeren.

  • Uitdagingen voor de markt

De liquiditeitskrapte als gevolg van de vertraging in de luchtvaartindustrie kan een van de grootste uitdagingen zijn voor de Aerospace Composites-markt tijdens de onderzoeksperiode.

Bovendien kan de fluctuatie in de kostprijs ook een grote uitdaging vormen voor de Aerospace Composites-markt.

Cumulatieve groei analyse

Er is aanzienlijke groei waargenomen in de Aerospace Composites-markt als gevolg van de groeiende vraag naar composieten in diverse defensie- en luchtvaartindustrieën. Dit voorspelt dat de wereldwijde markt de komende jaren meer ruimte zal hebben.

De voortdurende ondersteuning van de belangrijkste spelers bij het genereren van de waarde van de Aerospace Composites-markt stimuleert de wereldwijde marktgroei. Ook zijn deze marktspelers aanwezig in verschillende regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en andere.

Volledig verslag@https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerospace-composites-market-1242

Markt segmentatie

Volgens het Aerospace Composites Market Forecast-rapport is de wereldwijde markt onderverdeeld op basis van typen en toepassingen.

  • Naar type:

De wereldwijde Aerospace Composites-markt is qua type onderverdeeld in koolstofvezel, glasvezel, aramidevezel en overige.

Het segment koolstofvezelcomposieten zal naar verwachting goed zijn voor het grootste marktaandeel in Aerospace Composites in termen van waarde tijdens de onderzoeksperiode. In dit segment groeit de vraag naar anticorrosieve eigenschappen en een superieure sterkte-gewichtsverhouding.

  • Naar toepassing:

De wereldwijde Aerospace Composites-markt is op basis van het toepassingssegment ingedeeld in militair en commercieel.

Het militaire segment zal naar verwachting de hoogste CAGR registreren in de analyseperiode. De gebruikte composieten zijn duurzaam, lichtgewicht, temperatuurbestendig en bestand tegen chemicaliën in het militaire segment. Daarnaast zijn lage detecteerbaarheid en ballistische radars andere composieten die worden gebruikt in militaire vliegtuigen. Aan de andere kant zal het commerciële segment naar verwachting het grootste marktaandeel in Aerospace Composites genereren in volume tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse

Volgens het rapport Aerospace Composites Market Outlook is de huidige markt onderverdeeld in verschillende segmenten zoals Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten Afrika, Latijns-Amerika en andere op basis van regionale segmenten.

Op dit moment is de markt voor Aerospace Composites in Noord-Amerika naar verwachting de grootste markt wereldwijd. Ook zal deze regionale markt naar verwachting groeien met de hoogste CAGR in de beoordelingsperiode in termen van marktwaarde en -volume. Deze regio breidt zich uit dankzij vele fabrikanten en belangrijke spelers in de regio. Daarnaast richten veel bedrijven zich nu op het opzetten van fabrieken voor koolstofvezelcomposieten in Europa en Noord-Amerika vanwege de groeiende vraag naar koolstofvezelcomposieten. De Latijns-Amerikaanse regionale markt zal naar verwachting een sterke groei genereren tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende vraag uit Brazilië en het toegenomen aantal low-cost luchtvaartmaatschappijen in de regio. Daarnaast stimuleert deze regionale markt de groei van de Aerospace Composites-markt door de aanwezigheid van dominante vliegtuigconcurrenten zoals Embraer in de regio.

Analyse van de concurrentie

Volgens Aerospace Composites Market Analysis passen de belangrijkste leiders nieuwe ideeën en strategieën toe om de marktwaarde en groei tijdens de prognoseperiode uit te breiden. Deze belangrijke spelers zijn onder andere:

  • Toray Industries, Ltd. (Japan),
  • Solvay Groep (België),
  • Teijin Limited (Japan),
  • Owen Corning (VS),
  • Koninklijke Ten Cate nv (Nederland),
  • SGL Group (Duitsland), Kaman (VS),
  • Hexcel Corporation (VS),
  • General Electric (VS),
  • Koninklijke Ten Cate BV (Nederland).

Volgens het Aerospace Composites Market Outlook-rapport gebruiken verschillende OEM’s van onderdelen en vliegtuigfabrikanten composieten voor verschillende vliegtuigonderdelen en interieurs. Ze doen steeds meer investeringen en promoten de marktgroei in de beoordelingsperiode.

Recente ontwikkelingen

  • In januari 2019 tekende Teijin Limited een ideale overeenkomst met Boeing voor de levering van unidirectionele vooraf geïmpregneerde tape (TENAX TPUD). Deze overeenkomst wordt voorgesteld om het bedrijf te helpen bij de groei van de vliegtuigbusiness op middellange termijn.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Military Drone Market Research Report Information By Payload Type (Sensors, Camera, Navigatiesystemen, and Others), By Drone Type (MALE, HALE, TUAV, UCAV, and SUAV), By Application (Spying, Search & Rescue, Border Security, and Combat) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Militaire Simulatie en Virtuele Training Marktonderzoeksrapport Informatie per Platform (Vliegtuigsimulatie en Training, Roterende Vluchtsimulatie en Training en UAV Vluchtsimulatie en Training], Grond [Slagveld Simulatie en Training, Gevechtssimulatie en Training, Grondvoertuig Simulatie en Training en anderen] en Marine [Scheepsbrug Simulatie en Training, Onderzeeboot Simulatie en Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructieve en Gaming Simulatie) en Regio -Marktvoorspelling tot 2030

Noord-Amerikaanse C5ISR-markt per eindgebruik Prognose (2018-2025)

Noord-Amerikaanse militaire IoT-markt per technologie verwachting (2018-2024)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Aerospace Composites Market,Aerospace Composites Market Size,Aerospace Composites Market Share,Aerospace Composites Market Analysis,Aerospace Composites Market Trends,Aerospace Composites Market Research,Aerospace Composites Market Report