header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grensbeveiligingsrevolutie: Markt voor geautomatiseerde grenscontrole verwacht opmerkelijke 15,30% CAGR van 2023 tot 2030

Feb 19, 2024 1:00 PM ET

Overzicht van de markt voor geautomatiseerde grenscontrole

De omvang van de markt voor geautomatiseerde grenscontrole werd in 2022 geschat op 1,6 miljard USD. De markt voor automatische grenscontrole zal naar verwachting groeien van 1,9 miljard USD in 2023 tot 4,4 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,30% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

De markt voor geautomatiseerde grenscontrole bestaat uit geautomatiseerde systeempoorten die geautomatiseerde zelfbedieningsbarrières zijn die worden bediend door de grenswacht. Deze bevinden zich bij de immigratiecontroleposten en aankomsthallen en starten de verwerking wanneer de reiziger binnenkomt en zorgen ervoor dat de passagier de rechtmatige houder van het document is. Bovendien bewijst het zijn waarde in de sector door een vlottere en snellere passagiersstroom, vermindert het frustraties en biedt het een uitstekende operationele efficiëntie. Dit systeem omvat geavanceerde technologieën van e-gate zoals grenscontrolesoftware, vingerafdruk, biometrie, irisherkenning en gezichtsherkenning. De automatische grenscontrolepoortjes lezen het biometrische logo op het paspoort en met behulp van gezichtstechnologie wordt de identificatie van de persoon herkend. Dit systeem verbetert de grensovergangstijd, vermindert het risico op menselijke fouten en het daarmee samenhangende tijdverlies door passagiers automatisch door het poortje te laten gaan.

Het toenemende aantal reizigers, de toenemende bezorgdheid over de veiligheid en het verbeterde reiscomfort tijdens het proces van grenspassage zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. De groeiende aandacht voor automatisering in alle havenfaciliteiten stimuleert de groei van de markt. Bovendien zorgen de verbeterde infrastructuur in ontwikkelingslanden en de toename van het aantal binnenlandse en internationale luchthavens voor een toename van de marktgroei. Bovendien leidt de toename van terrorisme tot overheidsinspanningen in verschillende regio’s die geneigd zijn om deze technologie te gebruiken omdat het terroristische activiteiten voorkomt.

De kansen op de markt voor geautomatiseerde grenscontroles zijn het toenemende internationale verkeer over de hele wereld en de toepassing van IoT-technologie in het grensovergangsproces die de groei van de markt stimuleert.

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4662

Concurrentie

De belangrijkste bedrijven op de markt voor automatische grenscontrole zijn.

  • Thales Groep (Frankrijk)
  • Accenture PLC (Ierland)
  • SITA (Zwitserland)
  • Indra Sistemas S.A (Spanje)
  • Secunet Security Networks AG (Duitsland)
  • IDEMIA (Frankrijk)
  • Vision-Box (Portugal)
  • Gunnebo AB (Zweden)
  • NEC Corporation (Japan)
  • Cross Match Technologies Inc (VS)

Marktsegmentatie

De markt voor automatische grenscontroles is onderverdeeld in drie hoofdsegmenten op basis van componenten, type oplossing en toepassing.

Segmentatie van componenten: De componenten van de markt voor automatische grenscontroles zijn hardware, software en diensten.

Segmentatie van het type oplossing: Op basis van het type oplossing is de markt voor automatische grenscontroles onderverdeeld in ABC E-Gates en ABC Kiosk.

Segmentatie per toepassing: De markt voor automatische grenscontroles per toepassing is onderverdeeld in luchthaven, landhaven en zeehaven.

Volledig verslag@https://www.marketresearchfuture.com/reports/automated-border-control-market-4662

Regionale analyse

Volgens het laatste rapport is de wereldwijde markt voor automatische grenscontroles op basis van de regio verdeeld in vijf grote regio’s: Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika. Van deze regio’s heeft Europa het grootste marktaandeel door de aanwezigheid van de meeste automatiseringsbedrijven en een sterke technische basis. De focus op het verbeteren van de geautomatiseerde grenscontrole e-gates en het toenemende aantal fusies en overnames bevorderen de groei van de markt. Ook zijn de meeste Europese luchthavens uitgerust met geautomatiseerde grenscontroles en marktpoorten.

Industrie Nieuws

Volgens recent onderzoek voorspelt de markt voor automatische grenscontroles dat deze gecontroleerde markt een immense groei zal bereiken als gevolg van de frequente veranderingen in het overheidsbeleid, intense rivaliteit en luchtvaartregelgeving. Het leveren van kostenefficiënte en hoogwaardige automatische grenscontrolesystemen en -oplossingen is het belangrijkste punt om de marktgroei te stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Military Drone Market Research Report Information By Payload Type (Sensors, Camera, Navigatiesystemen, and Others), By Drone Type (MALE, HALE, TUAV, UCAV, and SUAV), By Application (Spying, Search & Rescue, Border Security, and Combat) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Militaire Simulatie en Virtuele Training Marktonderzoeksrapport Informatie per Platform (Vliegtuigsimulatie en Training, Roterende Vluchtsimulatie en Training en UAV Vluchtsimulatie en Training], Grond [Slagveld Simulatie en Training, Gevechtssimulatie en Training, Grondvoertuig Simulatie en Training en anderen] en Marine [Scheepsbrug Simulatie en Training, Onderzeeboot Simulatie en Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructieve en Gaming Simulatie) en Regio -Marktvoorspelling tot 2030

Noord-Amerikaanse C5ISR-markt per eindgebruik Prognose (2018-2025)

Noord-Amerikaanse militaire IoT-markt per technologie verwachting (2018-2024)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Automated Border Control Market,Automated Border Control Market Size,Automated Border Control Market Share,Automated Border Control Market Analysis,Automated Border Control Market Trends,Automated Border Control Market Research