header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van chirurgische handschoenen zal naar verwachting tegen 2032 een waarde van USD 13,1 miljard overschrijden en groeien met een CAGR van 3,20%.

Feb 19, 2024 6:21 PM ET

Onderzoeksrapport over de markt voor chirurgische handschoenen: Informatie per materiaal (natuurrubber, nitril, neopreen, polyisopreen, andere), per steriliteit (steriele handschoenen, niet-steriele handschoenen), per vorm (poeder, poedervrij), per distributie (online, offline), per eindgebruik (ziekenhuis, dierenarts, spoedeisende hulp, tandarts, andere), per gebruik (wegwerp, herbruikbaar) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Verwacht wordt dat de markt voor chirurgische handschoenen tegen 2032 USD 13,1 miljard zal bedragen met een CAGR van 3,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032. De markt kent een aanzienlijke groei dankzij de toenemende nadruk op hygiëne en veiligheid in de gezondheidszorg. Uit de analyse van het marktoverzicht blijkt dat de vraag naar chirurgische handschoenen sterk toeneemt door het wereldwijd stijgende aantal chirurgische ingrepen. Factoren zoals de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de vergrijzing en de vooruitgang in medische procedures dragen bij tot de groeiende markt.

Bovendien wijst het marktoverzicht op een verschuiving naar technologisch geavanceerde en innovatieve handschoenmaterialen, die het comfort en de tastgevoeligheid voor professionals in de gezondheidszorg verbeteren. Latex, nitril en neopreen handschoenen behoren tot de populaire keuzes. Naleving van de regelgeving en kwaliteitsnormen zijn cruciale factoren die de marktdynamiek beïnvloeden.

Door de aanhoudende wereldwijde gezondheidscrisis is het belang van chirurgische handschoenen bij het voorkomen van kruisbesmetting en het garanderen van aseptische omstandigheden tijdens medische procedures toegenomen. De markt zal blijven groeien naarmate de gezondheidszorg evolueert en de nadruk legt op veiligheidsprotocollen en infectiebeheersingsmaatregelen.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19216

Analyse van de concurrentie

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor chirurgische handschoenen: Top Glove Corporation, Hartalega Holdings, Sempermed, Globus Group, Kanam Latex Industries Pvt. Ltd., Narang Medical Limited, MRK Healthcare Pvt. Ltd., Cardinal Health Inc., Ansell Ltd., Sun Healthcare (M) Sdn. Bhd., Berner International GmbH, Dach en ERENLER MED?KAL SAN. T?C LTD. Medline Industries, Inc., Leboo Healthcare Products Limited.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor chirurgische handschoenen is gesegmenteerd op basis van materiaal, steriliteit, vorm, distributie, eindgebruik en gebruik.

Op basis van materiaal is de markt onderverdeeld in natuurrubber, nitril, neopreen, polyisopreen en andere.

Op basis van steriliteit is de wereldmarkt voor chirurgische handschoenen onderverdeeld in steriele handschoenen en niet-steriele handschoenen.

Op basis van vorm is de wereldmarkt voor chirurgische handschoenen onderverdeeld in poeder, poedervrij.

Op basis van distributie is de wereldmarkt voor chirurgische handschoenen onderverdeeld in online en offline.

Op basis van eindgebruik is de wereldmarkt voor chirurgische handschoenen onderverdeeld in ziekenhuizen, dierenartsen, spoedeisende hulp, tandartsen en andere.

Op basis van gebruik is de wereldmarkt voor chirurgische handschoenen onderverdeeld in wegwerp- en herbruikbare handschoenen.

Regionale analyse

Noord-Amerika komt naar voren als een belangrijke speler op de markt voor chirurgische handschoenen, gedreven door een goed gevestigde infrastructuur voor gezondheidszorg, strenge veiligheidsvoorschriften en een hoge prevalentie van chirurgische procedures. In de Verenigde Staten en Canada is er een grote vraag naar chirurgische handschoenen, waarbij de nadruk ligt op geavanceerde materialen en technologieën voor een optimale bescherming van professionals in de gezondheidszorg. De markt in Noord-Amerika wordt gekenmerkt door een constante nadruk op het behoud van steriele omgevingen in medische omgevingen, wat bijdraagt tot een aanhoudende groei.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over chirurgische handschoenen:https://www.marketresearchfuture.com/reports/surgical-gloves-market-19216

Europa levert een andere belangrijke bijdrage aan de wereldmarkt voor chirurgische handschoenen, waarbij landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk een centrale rol spelen. De regio kent een hoge adoptiegraad van chirurgische handschoenen, gestimuleerd door een vergrijzende bevolking, een groter bewustzijn van infectiebeheersing en vooruitgang in chirurgische procedures. Strenge kwaliteitsnormen en de naleving van voorschriften stimuleren de groei van de markt in Europa.

De regio Azië-Stille Oceaan, met zijn stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en een toename van het aantal chirurgische ingrepen, ontpopt zich als een belangrijke markt voor chirurgische handschoenen. In landen als China, India en Japan neemt de vraag naar hoogwaardige handschoenen toe omdat men zich steeds meer bewust wordt van de veiligheidsmaatregelen in de gezondheidszorg. De markt in Azië-Pacific wordt gekenmerkt door een voorkeur voor kosteneffectieve maar betrouwbare producten, wat zowel lokale als internationale marktspelers aanmoedigt.

In Latijns-Amerika neemt de vraag naar chirurgische handschoenen toe, vooral in landen als Brazilië en Mexico. De gezondheidssector in de regio evolueert en de nadruk op hygiëne en veiligheid draagt bij tot de expansie van de markt. De markt in Latijns-Amerika profiteert van de toegenomen aandacht voor de preventie van kruisbesmetting in medische instellingen.

In het Midden-Oosten en Afrika maakt de markt voor chirurgische handschoenen een gestage groei door. Het streven van de regio om de infrastructuur van de gezondheidszorg te verbeteren, in combinatie met een toename van het aantal chirurgische ingrepen, draagt bij tot de vraag naar chirurgische handschoenen. Strenge regelgeving en een focus op het handhaven van aseptische omstandigheden stimuleren de markttrends in deze regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Acne Behandeling Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapporttandheelkundige CAD/CAM-markt – Prognose tot 2032

Telegezondheidszorg Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Surgical Gloves Market,Surgical Gloves Market Size,Surgical Gloves Market Share,Surgical Gloves Market Trends,Surgical Gloves Market Growth,Surgical Gloves Market Overview,Surgical Gloves Market Outlook,Surgical Gloves Market Insights,Surgical Gloves Market Research,Surgical Gloves Market Report