header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vingerscanner Markt Ultieme Gids voor: Type Toepassing Eindgebruiker Prognose, 2023-2032

Feb 19, 2024 3:00 PM ET

Vingerscanner marktinzichten:

De omvang vande markt voor vingerafdrukscanners werd in 2022 geschat op USD 1,3 miljard. De markt voor vingerafdrukscanners zal naar verwachting groeien van USD 1,48 miljard in 2023 tot USD 4,32 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,30% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De toenemende nadruk op veiligheidsmaatregelen en de toenemende toepassing van biometrische technologie in verschillende industrieën zijn de belangrijkste drijvende krachten achter de groei van de markt.

Van de verschillende biometrische technologieën hebben vingerafdrukscanners veel aandacht gekregen vanwege hun nauwkeurigheid, gebruiksgemak en wijdverspreide toepassing in diverse sectoren. Omdat de vraag naar veilige authenticatieoplossingen blijft stijgen, maakt de markt voor vingerafdrukscanners een snelle groei en innovatie door, gedreven door factoren zoals toenemende bezorgdheid over de veiligheid, de proliferatie van mobiele apparaten en de integratie van biometrische technologie in verschillende toepassingen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/18859

Belangrijkste spelers:

 • HID
 • NEC
 • M2Sys
 • Nitgen
 • Thales Groep
 • FGTIT
 • Aratek
 • China Vision
 • DERMALOG
 • Geïntegreerde Biometrie
 • IDEMIA
 • Changchun Fangyuan Opto-elektronica
 • Suprema
 • Changchun Hongda
 • SecuGen Corporation
 • ZKTECO CO., LTD,

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor vingerafdrukscanners.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/fingerprint-scanner-market-18859

Regionale analyse van de vingerafdrukscannermarkt:

De wereldwijde vingerafdrukscanner markt, op basis van regio, is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor vingerafdrukscanners bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De vingerafdrukscannermarkt in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereld vingerafdrukscanner markt bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor vingerafdrukscanner werd gehandhaafd door de Noord-Amerikaanse regionale sector. Dit wordt toegeschreven aan de vroege integratie van geavanceerde technologieën en een sterke nadruk op veiligheid. De proactieve benadering van technologische innovaties in de regio, in combinatie met het wijdverbreide gebruik van vingerafdrukscanners in alle sectoren, komt voort uit grote technologiecentra, onderzoeksinstellingen en een technisch onderlegde consumentenbasis. Strenge regelgeving voor gegevensbeveiliging en privacy in Noord-Amerika stimuleert industrieën om te investeren in geavanceerde biometrische oplossingen zoals vingerafdrukscanners. De marktgroei in de regio wordt verder gestimuleerd door de vraag naar veilige authenticatiemethoden als gevolg van cyberdreigingen en zorgen over identiteitsdiefstal.

Bovendien is de Europese markt in de prognoseperiode blijven groeien vanwege de strenge regelgeving en overheidsinitiatieven ter bevordering van biometrische beveiliging. De handhaving van regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, waaronder de General Data Protection Regulation (GDPR), onderstreept het belang dat de regio hecht aan veilige authenticatiemethoden. Overheidsinitiatieven op het gebied van grenscontrole en wetshandhaving stimuleren de wijdverspreide toepassing van vingerafdrukscanners, in overeenstemming met de mogelijkheden van de technologie. De integratie van biometrische oplossingen in nationale identiteitsprogramma’s stimuleert de vraag in Europese landen verder.

Bovendien wordt verwacht dat Azië-Pacific de snelste groei zal doormaken tijdens de prognoseperiode, aangedreven door snelle economische groei, verstedelijking en toenemende bezorgdheid over de veiligheid. Groeiende industrieën zoals de financiële sector, de gezondheidszorg en de overheid investeren in geavanceerde beveiligingstechnologieën om gevoelige informatie te beschermen. In de bank- en financiële sector in Azië-Pacific worden vingerafdrukscanners steeds meer gebruikt voor een betere authenticatie van klanten en veilige transacties. De grote bevolking in de regio en het toenemende smartphonegebruik dragen bij aan de groeiende vraag naar vingerafdrukherkenningstechnologie in persoonlijke apparaten. Daarnaast zorgen bezorgdheid over de openbare veiligheid en effectieve rechtshandhavingsinstrumenten voor de inzet van vingerafdrukscanners in verschillende veiligheidstoepassingen in Azië-Pacific.

Verder is de rest van de wereld vingerafdrukscannermarkt verdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Deze groei wordt toegeschreven aan de behoefte aan veilige toegangscontrole en identiteitsverificatie.

Vingerafdrukscanner marktsegmentatie:

De wereldwijde vingerafdrukscanner markt is gesegmenteerd op basis van type en toepassing

Op basis van type, is de wereldwijde Vingerafdruk Scanner markt gesegmenteerd in Single Finger Scanner en Multi Finger Scanner. Het segment van de Multi Finger Scanner zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. Dit wordt geassocieerd met hun geavanceerde capaciteit om gelijktijdig meerdere vingerafdrukken vast te leggen en te analyseren, een mogelijkheid die de precisie en efficiëntie van biometrische identificatieprocedures aanzienlijk verbetert.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor vingerafdrukscanners onderverdeeld in politiesystemen, banksystemen, douanesystemen en andere. Het segment Bank System zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in 2022. In de financiële sector is er een groeiende acceptatie van biometrische technologie om de veiligheid te versterken en de authenticatieprocessen van klanten te stroomlijnen. Vingerafdrukscanners zijn cruciaal om veilige toegang tot banksystemen en geldautomaten te garanderen en veilige financiële transacties mogelijk te maken.

Bekijk korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/18859

De markt voor vingerafdrukscanners biedt enorme mogelijkheden voor innovatie en uitbreiding in verschillende sectoren. Naarmate organisaties veiligheid en gebruikersgemak belangrijker vinden, zal de vraag naar betrouwbare biometrische authenticatieoplossingen blijven stijgen, wat de markt voor vingerafdrukscanners naar nieuwe hoogten stuwt. Inzicht in de verschillende segmenten binnen deze markt is essentieel voor belanghebbenden om in te spelen op opkomende trends en toekomstige groei te stimuleren.

Lees meer artikel-

Analoog Halfgeleider Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor vezelbeheersystemen – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor IoT-communicatietechnologieën – Wereldwijde prognose tot 2030

3D LiDAR-sensor marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor gamingmonitoren – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Fingerprint Scanner Market,Fingerprint Scanner Market Size,Fingerprint Scanner Market Share,Fingerprint Scanner Market Trend,Fingerprint Scanner Market Growth,Fingerprint Scanner Market Outlook,Fingerprint Scanner Market Analysis