header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De cidermarkt zal tegen 2032 naar schatting 9,52 miljard dollar bedragen met een CAGR van 18,30% tijdens de prognoseperiode Door MRFR

Feb 20, 2024 5:09 PM ET

Overzicht van de cidermarkt:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) zal de omvang van de cidermarkt tegen 2032 naar verwachting ongeveer USD 9,52 miljard bedragen, met een CAGR van 18,30% van 2023 tot 2032.

Omvang van de markt:

Een alcoholarme drank genaamd cider wordt gemaakt door het fermenteren van appelsap. Het uiteindelijke alcoholpercentage van appelsap varieert vaak van 5,5% tot 7,5%, wat ruwweg de helft is van dat van wijn omdat het meestal minder natuurlijke suiker bevat dan wijn. Afhankelijk van de gebruikte appelsoorten en de methodes die worden gebruikt bij de productie van de cider, kan men genieten van een grote verscheidenheid aan smaken. De samenstelling en smaken van de ciders die in Ierland verkocht worden, hangen af van de algemene esthetiek die je kiest. Sommige ciders combineren deze gangbare stijlen. Veel ciderproducenten bieden nu uitsluitend cider aan die gemaakt is van fruit dat geteeld is in overeenstemming met de EU-verordeningen inzake biologische tuinbouwmethoden, als reactie op de belangstelling van klanten voor biologische producten.

Ontvang gratis voorbeeld PDF brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2544

Dynamiek van de concurrentie:

Het vermogen van bedrijven om hun producten te differentiëren, een stabiele financiële positie te behouden, strategische vooruitgang te boeken en een diverse geografische aanwezigheid te hebben, heeft hen geholpen de wereldmarkt te domineren. De deelnemers richten hun inspanningen op het bevorderen van onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast omarmen ze strategische groeiactiviteiten om hun marktpositie te verbeteren en hun consumentenbestand uit te breiden, zoals productlanceringen, joint ventures en partnerschappen.

C & C Group Plc,

Aston Manor Brouwerij,

Diageo plc,

Thatchers Cider,

Kopparbergs Brouwerij

Diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de cidermarkt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cider-market-2544

Markt Segmentatie:

Type Inzicht

Een aanzienlijk deel van de categorie appelaroma’s werd in 2021 geconsumeerd vanwege de voedingsvoordelen. Daarnaast groeiden fruitsmaken het snelst door de toegenomen kennis van consumenten over fruitcomponenten in verschillende productcategorieën. De voedingswaarde van fruit en gerelateerde gezondheidsvoordelen bij gebruik in dranken.

Inzichten in distributiekanalen

De wereldwijde markt wordt op basis van het distributiekanaal ingedeeld in horeca, detailhandel, supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken, buurtwinkels en andere. Als gevolg van de toenemende vraag naar cider in offline mode, had de supermarkten & hypermarkten sector een aanzienlijk marktaandeel in 2021. De detailhandel kende echter de grootste groei vanwege zijn efficiëntie.

Inzicht in verpakkingen

Tap, blik, glazen flessen, plastic flessen en andere zijn opgenomen in de segmentatie van de cidermarkt op basis van verpakking. De toegenomen vraag naar cider in alcoholische dranken in 2021 heeft ertoe bijgedragen dat de categorie glazen flessen een aanzienlijk aandeel heeft. Als gevolg van de stijgende vraag naar appelciderazijn, die glutenvrij is en helpt bij het verbeteren van de spijsvertering, waren plastic flessen de categorie met de snelste groei.

Regionale analyse:

Het cider marktonderzoek stelt dat Noord-Amerika een aanzienlijk marktaandeel had in 2021 als gevolg van een aanzienlijk aantal producenten van appelciderazijn, een hoge Amerikaanse en Canadese productie en een sterke regionale vraag. Daarnaast ontwikkelen veel producenten in het gebied nieuwe producten, wat een goed effect heeft op de Noord-Amerikaanse markt voor appelazijn. Klanten in de VS zullen via dit bedrijf toegang krijgen tot biologische en hoogwaardige producten voor dagelijks welzijn.

Vanwege de grootste wereldwijde appelproductie in 2021, kende Europa de sterkste groei. De omvang van de Britse cidermarkt weerspiegelt de enorme markt. Bovendien wordt verwacht dat de meest trendy naties in Europa, zoals Tsjechië en Polen, nieuwe markten voor het product zullen worden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Market, door Market Research Future:

OnderzoeksrapportVoedingssupplementen Marktinformatie Per Type (Vitaminen, Mineralen, Aminozuren & Eiwitten, Probiotica, Mengsels en Andere), Per Vorm (Tabletten, Capsules & Softgels, Poeders, Gummies en Andere), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

OnderzoeksrapportAlcoholische Dranken Markt Per Type (Bier, Gedistilleerde Dranken, Wijn, Andere), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd, Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Glutenvrije Alcoholische Dranken Marktonderzoek Rapport Informatie per Type (Glutenvrij Bier, Glutenvrije Hard Cider, Glutenvrije Wijn, Glutenvrije Wijnkoelers, Glutenvrije Gedistilleerde Dranken, Glutenvrije Gin, Glutenvrije Rum, Glutenvrije Sake, Glutenvrije Tequila, Glutenvrije Wodka, Glutenvrije Whiskey en Andere), Bron (Boekweit, Sorghum, Rijst, Maïs, Fruit, Aardappelen, Suikerriet, Agave Cactus en Andere) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com