header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De cyberverzekeringsmarkt zal tegen 2032 naar verwachting USD 68,35 miljard bereiken met een CAGR van 26,57% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 20, 2024 3:00 PM ET

Nu bedrijven en particulieren worstelen met de escalerende dreiging van cyberaanvallen en datalekken, heeft de cyberverzekeringsmarkt zich ontpopt als een cruciale bescherming tegen financiële verliezen en reputatieschade. Dit artikel bevat een uitgebreide analyse van de cyberverzekeringsmarkt, met een overzicht van de markt, de belangrijkste marktsegmenten, de belangrijkste bedrijven, de drijvende krachten achter de markt, regionale inzichten en het laatste nieuws uit de sector. De cyberverzekeringsmarkt zal naar verwachting groeien van USD 10,37 miljard in 2023 tot USD 68,35 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 26,57% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Marktoverzicht:

De cyberverzekeringsmarkt omvat een reeks verzekeringsproducten die zijn ontworpen om de financiële gevolgen van cybergerelateerde incidenten te beperken, waaronder datalekken, ransomware-aanvallen, bedrijfsonderbreking en aansprakelijkheidsclaims. Met de toename van digitale transacties, cloud computing en onderling verbonden apparaten heeft de markt voor cyberverzekeringen een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door het toenemende bewustzijn van cyberrisico’s bij organisaties en individuen.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8635

Belangrijkste bedrijven:

De cyberverzekeringsmarkt wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan verzekeraars, waaronder traditionele verzekeraars, gespecialiseerde verzekeraars en technologiegedreven startups. Enkele van de belangrijkste bedrijven die de markt vormgeven zijn:

  • Tata Consultancy Services Limited (India)
  • Guy Carpenter and Company LLC. (VS)
  • At-Bay Inc. (VS)
  • Lloyds Bank PLC (V.K.)
  • Cisco Systems Inc. (V.S.)
  • AXA SA (Frankrijk)
  • Chubb Limited (Zwitserland)
  • Apple Inc.
  • Zurich Verzekeringsgroep (Zwitserland)
  • Beazley Group PLC (V.K.)
  • Lockton Companies (V.S.)
  • American International Group Inc (VS)

Belangrijkste marktsegmenten:

Verzekering tegen datalekken: Dit segment richt zich op het dekken van de kosten die gepaard gaan met datalekken, waaronder forensisch onderzoek, meldingskosten, kredietbewakingsdiensten en juridische aansprakelijkheid als gevolg van onbevoegde blootstelling van gevoelige informatie.

Cyberaansprakelijkheidsverzekering: Cyberaansprakelijkheidsverzekeringen richten zich op financiële verliezen en juridische kosten als gevolg van beschuldigingen van nalatigheid, schending van privacy, inbreuk op intellectueel eigendom en boetes in verband met cyberincidenten.

Bedrijfsschadeverzekering: Dekking voor bedrijfsonderbreking compenseert organisaties voor inkomensverlies en kosten als gevolg van operationele onderbrekingen door cyberaanvallen, systeemuitval of DoS-aanvallen (Denial-of-Service).

Netwerk Beveiligingsverzekering: Dit segment biedt dekking voor kosten in verband met storingen in de netwerkbeveiliging, cyberafpersing, betalingen voor ransomware en kosten in verband met het herstellen van systemen en gegevens.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Marktdrivers:

Verschillende factoren stimuleren de expansie van de cyberverzekeringsmarkt:

Toenemende cyberbedreigingen: De toename van cyberbedreigingen, waaronder ransomware, phishingaanvallen en kwetsbaarheden in de toeleveringsketen, heeft de vraag naar cyberverzekeringen doen stijgen omdat organisaties financiële bescherming zoeken tegen potentiële verliezen.

Regelgeving: Strenge regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals de GDPR in Europa en de CCPA in de Verenigde Staten, hebben bedrijven gedwongen om een cyberverzekering af te sluiten als onderdeel van hun risicobeheer en compliance-strategieën.

Digitale transformatie: De snelle invoering van cloud computing, Internet of Things (IoT) apparaten en werk op afstand heeft de risico’s op cyberbeveiliging vergroot, waardoor organisaties hun mechanismen voor risico-overdracht moeten versterken door middel van cyberverzekering.

Toegenomen bewustzijn: Nu datalekken en cyberincidenten de krantenkoppen blijven halen, erkennen bedrijven en particulieren steeds meer de noodzaak van een cyberverzekering om de financiële impact van cybergerelateerde verstoringen te beperken.

Regionaal inzicht:

De vraag naar cyberverzekeringen verschilt per regio en wordt beïnvloed door regelgeving, bedrijfstakken en de volwassenheid van cyberbeveiligingspraktijken. Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, vertegenwoordigt een dominante markt voor cyberverzekeringen, gedreven door een hoge concentratie van technologiebedrijven, instellingen voor financiële dienstverlening en zorgaanbieders met aanzienlijke cyberrisico’s. In Europa is de overstap naar cyberverzekeringen groter geworden. In Europa wordt het gebruik van cyberverzekeringen steeds populairder omdat organisaties worstelen met de gevolgen van de regelgeving voor gegevensbescherming en het veranderende bedreigingslandschap. In de regio Azië-Pacific neemt de belangstelling voor cyberverzekeringen toe, aangewakkerd door de digitalisering van economieën en de toenemende frequentie van cyberincidenten.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (87 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Cyberverzekeringsmarkt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cyber-insurance-market-8635

Laatste nieuws uit de sector:

Recente ontwikkelingen in de cyberverzekeringsmarkt zijn onder andere:

Uitbreiding van het dekkingsaanbod: Verzekeraars breiden hun cyberverzekeringsportefeuilles uit om nieuwe risico’s aan te pakken, zoals social engineering-fraude, zwakke plekken in de toeleveringsketen en voorwaardelijke bedrijfsschade als gevolg van cybergebeurtenissen.

Innovatie op het gebied van risicobeoordeling en acceptatie: Verzekeraars maken gebruik van geavanceerde analyses, informatie over bedreigingen en cyberbeveiligingsbeoordelingen om acceptatieprocessen te verfijnen en de dekking af te stemmen op de unieke risicoprofielen van polishouders.

Samenwerking met cyberbeveiligingsbedrijven: Verzekeraars gaan samenwerkingsverbanden aan met leveranciers van cyberbeveiligingstechnologie om polishouders toegang te bieden tot proactieve risicobeperkende diensten, ondersteuning bij incidenten en oplossingen voor het herstellen van inbreuken.

Regelgeving: Verzekeraars houden de ontwikkelingen op het gebied van regelgeving met betrekking tot cyberverzekeringen nauwlettend in de gaten, waaronder de mogelijkheid van gestandaardiseerde rapportagevereisten, protocollen voor het melden van inbreuken op gegevens en openbaarmaking van risico’s op het gebied van cyberbeveiliging.

Vraag om aanpassing – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Concluderend kan worden gesteld dat de cyberverzekeringsmarkt klaar is voor aanhoudende groei nu organisaties en individuen het hoofd moeten bieden aan het veranderende landschap van cyberdreigingen. Met de noodzaak om zich te beschermen tegen financiële verliezen en reputatieschade, zal cyberverzekering een belangrijke rol blijven spelen.

Andere exclusieve MRFR-pagina’s:

Strategie Consulting Marktomvang –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/strategy-consulting-market/market-size

Strategie Consulting Markt Trends –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/strategy-consulting-market/market-size

Strategie Consulting Marktanalyse –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/strategy-consulting-market/market-analysis

Strategie Consulting Marktaandeel –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/strategy-consulting-market/market-share

Strategie Consulting Bedrijven –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/strategy-consulting-market/companies

Entertainment en Media Marktomvang –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/entertainment-and-media-market/market-size

Trends in de entertainment- en mediamarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/entertainment-and-media-market/market-trends

Entertainment- en mediamarktanalyse –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/entertainment-and-media-market/market-analysis

Marktaandeel entertainment en media –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/entertainment-and-media-market/market-share

Amerikaanse entertainment- en mediamarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-entertainment-and-media-market-16058

Entertainment- en mediabedrijven –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-entertainment-and-media-market-16058

Missie kritische communicatie marktomvang –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mission-critical-communication-market/market-size

Mission Critical Communication Markttrends –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mission-critical-communication-market/market-trends

Analyse van de markt voor bedrijfskritische communicatie –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mission-critical-communication-market/market-analysis

Mission Critical Communication Marktaandeel –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mission-critical-communication-market/market-share

Bedrijfswereld voor bedrijfskritische communicatie –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mission-critical-communication-market/companies

Body Worn Camera Marktomvang –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/body-worn-camera-market/market-size

Body Worn Camera Markttrends –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/body-worn-camera-market/market-trends

Body Worn Camera marktanalyse –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/body-worn-camera-market/market-analysis

Marktaandeel Body Worn Camera –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/body-worn-camera-market/market-share

Amerikaanse markt voor body worn camera’s –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-body-worn-camera-market-15710

Body Worn Camera-bedrijven –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/body-worn-camera-market/companies

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cyber Insurance Market,Cyber Insurance Market Size,Cyber Insurance Market Share,Cyber Insurance Market Growth,Cyber Insurance Market Trends