header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gebottelde waterproducten zal naar verwachting met een CAGR van 20% de groei van de industrie aanjagen en in 2032 meer dan USD 8,77 miljard bedragen

Feb 20, 2024 1:00 PM ET

Overzicht van de markt voor gebottelde waterproducten

De omvang van de markt voor gebottelde waterproducten zal tegen 2032 naar verwachting USD 8,77 miljard bedragen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 20,00%. tegen 2023-2032. Een groot aantal producten, zoals plat, bruisend, gearomatiseerd en verbeterd water, vallen onder de categorie gebottelde waterproducten. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en worden meestal verpakt in glazen, plastic of blikverpakkingen. Het gemak van verpakte dranken, het toenemende gezondheidsbewustzijn en de veranderende voorkeuren van klanten hebben allemaal bijgedragen aan de opmerkelijke groei van de markt voor gebotteld water in de afgelopen jaren.

De markt voor gebottelde waterproducten is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid door de groeiende behoefte aan hydratatieoplossingen die zowel handig als gezond zijn. Gebotteld water is een veelgebruikte drank die mensen een handige en veilige methode biedt om gehydrateerd te blijven. Deze blog onderzoekt de markt voor gebottelde waterproducten en biedt een samenvatting, marktsegmentatie, kansen, problemen en beperkingen.

Belangrijkste spelers

Danone

Niagara Bottling LLC

BlueTriton Brands, Inc.

De Coca Cola Maatschappij

VOSS van Noorwegen AS

HANGZHOU WAHAHA GROUP CO, LTD.

Nongfu Lente

Nestlé Water

IJslands Gletsjer Inc.

PepsiCo Inc.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/14019

Drivers

Er zijn verschillende oorzaken die de expansie van de markt voor gebotteld water stimuleren. Het groeiende gezondheidsbewustzijn van consumenten is een van de belangrijkste motivatoren. Gebotteld water is populair onder gezondheidsbewuste mensen omdat het vaak wordt gezien als een gezondere vervanger voor suikerhoudende dranken en sappen.

Het gebruiksgemak van gebotteld water is een andere motivator. Gebotteld water is een praktische optie voor hydratatie onderweg omdat het draagbaar en gemakkelijk verkrijgbaar is. Bovendien wordt de toegenomen vraag naar gebotteld water toegeschreven aan veranderingen in levensstijl en een stijging van het besteedbaar inkomen.

Kansen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uitbreiding in de markt voor gebotteld water. De stijgende vraag naar gearomatiseerde en verbeterde waterproducten is een van de belangrijkste mogelijkheden. Fruitsmaken of natuurlijke zoetstoffen toegevoegd aan gearomatiseerd water trekken klanten aan die op zoek zijn naar een meer smakelijke en intrigerende keuze voor hydratatie.

De toenemende vraag naar hoogwaardige flessenwaterproducten is een andere mogelijkheid. Exotische bronlocaties, opvallende verpakkingen en een hoger mineraalgehalte zijn veel voorkomende kenmerken van premium gebottelde waterproducten, die aantrekkelijk zijn voor consumenten die bereid zijn meer uit te geven voor vermeende gezondheidsvoordelen en een betere kwaliteit.

Beperkingen en uitdagingen

De markt voor gebottelde waterproducten heeft groeipotentieel, maar er zijn ook belangrijke obstakels die overwonnen moeten worden. De effecten van plastic verpakkingen op het milieu zijn een van de belangrijkste problemen. Zorgen over plasticvervuiling en de effecten daarvan op het milieu zijn benadrukt door het gebruik van plastic flessen voor gebotteld water. Dit heeft geleid tot de roep om meer milieuvriendelijke verpakkingsopties en meer recyclinginitiatieven.

De concurrentie van andere drankencategorieën vormt een ander probleem. Dranken zoals frisdrank, sappen, energiedrankjes, sportdrankjes en frisdrank concurreren met gebotteld water. Door deze concurrentie kan het moeilijk zijn voor gebotteld water om op te vallen in een overvolle markt.

Marktsegmentatie

Op basis van producttype, verpakkingstype, distributiekanaal en regio kan de markt voor gebottelde waterproducten worden onderverdeeld in verschillende segmenten. Gedistilleerd, bruisend, gearomatiseerd en verbeterd water behoren tot de productcategorieën. Blikjes, glazen flessen en plastic flessen zijn voorbeelden van verpakkingen. Supermarkten en hypermarkten, buurtwinkels, internetwinkels en andere verkooppunten zijn voorbeelden van distributiekanalen.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/bottled-water-products-market-14019

Regionale analyse

Met een opmerkelijke expansie in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika is de markt voor gebottelde waterproducten een wereldwijde onderneming. Vanwege het gemak en de gezondheid zijn Noord-Amerika en Europa ontwikkelde markten voor gebottelde waterproducten, met een hoge consumptie. In de komende jaren zal de regio Azië-Pacific naar verwachting een enorme groei doormaken, gedreven door de toenemende verstedelijking, het stijgende besteedbare inkomen en de veranderende levensstijl.

Gerelateerde rapporten

Markt voor natuurlijke voeding voor huisdieren

Markt voor Citrus Aurantium Extract

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Bottled Water Products Market Size,Bottled Water Products Market Share,Bottled Water Products Market Type,Bottled Water Products Market Distribution Channel,Bottled Water Products Market Region,Bottled Water Products Market Research