header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor luchtverdedigingssystemen neemt een vlucht naar de toekomst en groeit tot $74,38 miljard in 2032

Feb 20, 2024 9:00 PM ET

Marktoverzicht luchtverdedigingssystemen

De markt voor luchtverdedigingssystemen groeit wereldwijd als gevolg van veranderende veiligheidsbelangen, technologische vooruitgang en geopolitieke conflicten, waardoor innovatieve en betrouwbare luchtverdedigingssystemen nodig zijn.

Volgens het recente rapport van Market Research Future zalde markt voor luchtverdedigingssystemen tegen 2032 een waarde van USD 74,38 miljard bereiken met een CAGR van 7,50%.

De markt voor luchtverdedigingssystemen omvat producten als commandocentra, radarnetwerken, luchtafweergeschut en raketten, met prominente bedrijven als Lockheed Martin, Raytheon Technology en MBDA.

Drivers

Er zijn meerdere variabelen die de groei van de markt voor luchtverdedigingssystemen stimuleren. Naties hebben hun luchtverdedigingscapaciteiten versterkt als gevolg van toegenomen geopolitieke spanningen, territoriale geschillen en de opkomst van onbemande luchtvaartuigen (UAV’s). Geavanceerde tegenmaatregelen zijn ook noodzakelijk geworden door de ontwikkeling van stealth-technologieën en hypersonische wapens. Bovendien stimuleren investeringen in moderniseringsprogramma’s de expansie van de markt, vooral in het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/14006

Belangrijkste spelers

De belangrijkste bedrijven op de markt voor luchtverdedigingssystemen zijn General Dynamics, Kongsberg Gruppen, Northrop Grumman Corporation, Elbit Systems, MBDA, Airbus Defense and Space, Rheinmetall AG, Raytheon Technologies, Lockheed Martin Corporation, Thales Group.

Kansen

De zich ontwikkelende bedreigingen vanuit de lucht bieden kansen voor marktdeelnemers door het toenemende gebruik van geïntegreerde luchtverdedigingssystemen, netwerkgerichte oplossingen, sensortechnologieën zoals DAS en AESA-radars, en ontwikkelingen op het gebied van AI-gestuurde en autonome luchtverdedigingssystemen, met name in onbemande gevechtsvliegtuigen.

Beperkingen en uitdagingen

De markt voor luchtverdedigingssystemen heeft een mooie toekomst, maar wordt ook geconfronteerd met een aantal obstakels. Beperkingen op exportcontrole, strenge regelgeving en hoge ontwikkelingskosten kunnen de expansie van de markt belemmeren en de toegang van kleinere bedrijven tot de markt verhinderen. Bovendien kunnen problemen met de compatibiliteit van systemen en platforms multinationale operaties en defensie-initiatieven van coalities belemmeren. Bovendien vereist de verspreiding van asymmetrische dreigingen voortdurende aanpassing en investeringen in reacties, zoals dronezwermen en cyberaanvallen.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-defense-system-market-14006

Marktsegmentatie

Er zijn drie manieren om de markt voor luchtverdedigingssystemen in te delen: naar technologie, naar platform en naar eindgebruiker. Radarsystemen, elektro-optische/infrarood (EO/IR) sensoren, raketafweersystemen, luchtafweergeschut en commando- en controlesystemen (C2) zijn voorbeelden van technologische segmenten. Segmenten van platformen omvatten lucht-, zee- en landsystemen die een verscheidenheid aan operationele contexten dienen. De eindgebruikers komen uit de commerciële, binnenlandse veiligheids- en militaire sectoren, elk met verschillende behoeften en doelstellingen voor aanschaf.

COVID-19 Analyse

De COVID-19 pandemie heeft een impact gehad op de markt van luchtverdedigingssystemen en heeft vertragingen in de toeleveringsketen en de productie veroorzaakt. Sterke militaire capaciteiten zijn echter cruciaal voor de nationale veiligheid, wat leidt tot meer aankoopinitiatieven.

Regionale analyse

De markt voor luchtverdedigingssystemen verschilt sterk per regio, afhankelijk van de perceptie van dreigingen, militaire uitgaven en geopolitieke variabelen. Gedreven door investeringen in technologieën van de volgende generatie en moderniseringsprogramma’s voor defensie blijft Noord-Amerika, dat wordt aangevoerd door de Verenigde Staten, de grootste markt. Europa, onder leiding van de NAVO-leden, geeft prioriteit aan coöperatieve militaire programma’s en interoperabiliteit tussen de lidstaten. De snel groeiende defensiebudgetten van grote landen als China en India zijn de drijvende kracht achter de snelle marktexpansie in de regio Azië-Stille Oceaan, die wordt gekenmerkt door toenemende spanningen en territoriale geschillen. Vanwege de onstabiele veiligheidsomstandigheden in het Midden-Oosten en Afrika wordt prioriteit gegeven aan luchtverdedigingssystemen om aanvallen in de regio te bestrijden en vitale infrastructuur te beschermen.

Gerelateerde rapporten

CBRN Defense Market Research Report Informatie per Type (Chemisch, Biologisch, Radiologisch en Nucleair) Systeem (beschermende draagbare systemen, ademhalingssystemen, detectie- en monitoringsystemen, decontaminatiesystemen, simulatoren, informatiebeheersoftware en Colpro-systeem), toepassing (militaire en civiele rechtshandhaving), functie (bescherming, detectie, decontaminatie en simulatie & training) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika)-Voorspelling tot 2030

Lucht- en ruimtevaart- en defensietelemetriemarkt per apparatuur (gegevensverzamelingseenheid, telemetriezenders, vluchtontvangers en andere apparatuur), per toepassing (vliegtuigen, ruimtevaartuigen, onbemande luchtvaartuigen en andere) en per regio – prognose tot 2030

Big Data Analytics in Aerospace & Defense Market Research Report Information Per Oplossing (Voorspellend Onderhoud, Tracking van Voertuigprestaties, Weersvoorspelling, Routeplanning, Aftermarket en anderen), Per Implementatiewijze (On-Premise en On-Demand), Op basis van toepassing (defensie, commerciële lucht- en ruimtevaart), op basis van technologie (apps & analytics, cloud, computer, infrastructuursoftware, netwerken, noSQL, professionele diensten, SQL en opslag) en op basis van regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling voor 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Air Defense System Market,Air Defense System Market Size,Air Defense System Market Share,Air Defense System Market Type,Air Defense System Market Application,Air Defense System Market Region,Air Defense System Market Research,Air Defense System Market Industry