header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de krabbenmarkt zal tegen 2032 naar verwachting een geschatte waarde van USD 19,59 miljard bereiken met een CAGR van 6,10%.

Feb 20, 2024 3:23 PM ET

Overzicht:

Met zijn overvloed aan zeevruchten is de wereldwijde krabbusiness uitgegroeid tot een belangrijke kracht in de culinaire industrie. De vraag naar krab is wereldwijd enorm toegenomen vanwege het heerlijke vlees en de aanpasbaarheid aan een breed scala aan culinaire stijlen. Deze blog duikt in het complexe web van de krabbenmarkt en onderzoekt het overzicht, het potentieel, de beperkingen en de gevolgen van de COVID-19 pandemie, evenals de marktsegmentatie en de regionale dynamiek.

In 2022 bereikte de krabbenmarkt een waarde van USD 11,5 miljard. De verwachte groei is duidelijk, aangezien de markt naar verwachting zal groeien van USD 12,20 miljard in 2023 tot USD 19,59 miljard in 2032, met een robuust samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,10% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Krab, een gewaardeerde delicatesse op basis van zeevruchten, heeft zijn weg gevonden naar de harten en borden van consumenten over de hele wereld. Zijn zoete en malse vlees, in combinatie met zijn vermogen om een groot aantal gerechten aan te vullen, heeft geleid tot een groeiende vraag in de culinaire wereld. De krabbenmarkt omvat verschillende soorten, waaronder blauwe krabben, sneeuwkrabben, Dungeness krabben en koningskrabben, die allemaal bijdragen aan de diverse krabproducten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11526

Belangrijkste spelers:

Bumble Bee Foods LLC, Supreme Crab & Seafood Inc, Maine Lobster Now, Millennium Ocean Star Corporation, Phil-Union Frozen Foods Inc, JM Clayton Seafood Company, RGE Agridev Corporation, Siam Canadian Group Limited en Handy Seafood.

Bestuurders:

De verschillende visopties die beschikbaar zijn op de wereldwijde krabmarkt hebben van krab een belangrijke speler in de culinaire industrie gemaakt. De vraag naar krab is wereldwijd gestegen vanwege de flexibiliteit in veel keukens en het heerlijke vlees. In deze blog verkennen we het overzicht, de drijvende krachten, kansen, uitdagingen en gevolgen van de COVID-19 pandemie, evenals de marktsegmentatie en regionale dynamiek, terwijl we ons verdiepen in het complexe web van de krabbenindustrie.

Beperkingen en uitdagingen:

Ondanks de veelbelovende groei wordt de krabbenmarkt geconfronteerd met een aantal uitdagingen. Overbevissing en aantasting van de habitat vormen een bedreiging voor de krabpopulaties, wat leidt tot zorgen over duurzaamheid. In sommige regio’s zijn strenge regels en vangstquota ingevoerd om deze problemen aan te pakken, wat van invloed is op de aanvoerketen en de prijzen. Bovendien stelt het arbeidsintensieve proces van krabben oogsten en verwerken de spelers in de sector voor uitdagingen.

Kansen:

De krabbenmarkt biedt volop kansen voor innovatie en marktuitbreiding. De stijgende trend van kant-en-klare krabproducten met toegevoegde waarde komt tegemoet aan de vraag van de consument naar gemak. Het verkennen van nieuwe markten, zowel nationaal als internationaal, kan deuren openen voor spelers in de sector. Duurzame en verantwoorde vispraktijken, gekoppeld aan certificeringen zoals MSC (Marine Stewardship Council), kunnen krabproducten positioneren als milieuvriendelijke keuzes en zo het bewuste consumentensegment aanboren.

COVID-19 Analyse:

De COVID-19 pandemie heeft verschillende industrieën getroffen en de krabbenmarkt is daarop geen uitzondering. De sluiting van restaurants en onderbrekingen in de foodservice sector leidden aanvankelijk tot een daling van de vraag naar krabproducten. Maar toen de thuiskeuken weer op gang kwam tijdens de sluitingsdagen, was er een opmerkelijke stijging in de verkoop van krab, vooral diepgevroren krabproducten en krabproducten in blik. De pandemie onderstreepte het belang van de veerkracht van de toeleveringsketen en de noodzaak van flexibiliteit bij de aanpassing aan veranderend consumentengedrag.

Marktsegmentatie:

De krabmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder producttype, vorm en distributiekanaal. Verschillende krabsoorten dragen bij aan verschillende smaakprofielen en texturen, waardoor tegemoet wordt gekomen aan verschillende consumentenvoorkeuren. Gangbare vormen van krabproducten zijn onder andere hele krabben, krabvlees, krabscharen en krabbenpoten. De markt biedt ook een scala aan verse, bevroren en ingeblikte krabproducten. Distributiekanalen zijn supermarkten, hypermarkten, gespecialiseerde viswinkels en online platforms.

Regionale analyse:

De wereldwijde krabbenmarkt vertoont regionale verschillen die worden beïnvloed door culinaire tradities, consumentenvoorkeuren en economische factoren. Azië-Pacific, met zijn rijke viscultuur, onderscheidt zich als een belangrijke consument en producent van krabproducten. China, Japan en India zijn de belangrijkste spelers op de Aziatische markt. Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten en Canada, heeft ook een aanzienlijk aandeel, gedreven door de populariteit van krab in de Noord-Amerikaanse keuken. Europa, met een voorliefde voor diverse zeevruchtenopties, draagt bij aan de wereldwijde vraag naar krab.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/crab-market-11526

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten, waaronder gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport overde markt voor verpakte voedingsmiddelen Informatie per type (bakkerijproducten, zuivelproducten, ontbijtproducten, maaltijden, dranken en andere), per distributiekanaal (supermarkten & hypermarkten, buurtwinkels, online en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Nisin Market Research Report Information Per Vorm (Poeder en Vloeistof), Toepassing (Bakkerijproducten & Snoepgoed, Zuivelproducten & Diepvriesdesserts, Dranken, Vlees, Gevogelte & Visproducten, Producten in blik en Andere) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Crab Market Size,Crab Market Share,Crab Market Type,Crab Market Application,Crab Market Region